Aandelen GameStop kopen

aandelen GameStop kopen

Wie kent niet GameStop en wie heeft niet eens overwogen aandelen GameStop te kopen? Want wat ging het het bedrijf goed in de negentiger jaren en in een groot deel van het nieuwe millennium. Dat veranderde echter toen de meeste spellen ook online aangeboden werden. De grootste klap kreeg het te verwerken in 2018, toen het bedrijf een verlies leed van liefst 673 miljoen dollar.

Vergelijk eerst deze beleggen aanbieders om aandelen te kopen of te verkopen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen GameStop kopen kan gewoon nog steeds

Aandelen GameStop kopen kan echter nog steeds, want ondanks de hevige concurrentie van de online verkoop van spellen staat GameStop nog steeds kaarsrecht. Aanvankelijk was aandelen GameStop kopen een garantie voor succes. Het ging de onderneming aanvankelijk gigantisch voor de wind. En dat eigenlijk meteen al vanaf de start in 1984. In het openingsjaar en de jaren die volgden verkocht GameStop vooral spelletjes voor de Atari 2600. Al snel werden er echter ook spellen van aanbieder Nintendo aan de man en de vrouw gebracht. In 1999 volgde een overname door Barnes & Noble, waarmee een bedrag van 215 miljoen dollar gemoeid was. Barnes & Noble nam meteen ook Funco over en ook die ging nu GameStop heten.

Check wel eerst hier alle informatie over aandelen en beleggen

Aandelen GameStop kopen is dus een optie. Voor je dat doet doe je er wel verstandig aan om alle informatie die hier op deze website gegeven wordt over beleggen en aandelen goed door te lezen. Je kunt bovendien een gratis online cursus beleggen volgen, een periode oefenen en met fictief geld spelen of deelnemen aan het beursspel.

De grote expansiedrift van GameStop

GameStop werd in 2002 onafhankelijk en het kocht in 2005 EB Games. Dit kostte GameStop 1,14 miljard dollar. Meteen ook werd verder uitgebreid richting Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. De expansiedrift bleef aanhouden, want in 2009 nam GameStop de Free Record Shops in Noorwegen over. Ook die zaken werden vervolgens ingericht om computerspellen te verkopen. Nog in hetzelfde jaar volgde ook de overname van Micromania, een Franse onderneming. GameStop leek de zaken prima voor elkaar te hebben. Tot de concurrentie online echter in alle hevigheid losbarstte. Heel snel ging het bergafwaarts met GameStop, dat dus in 2018 de grootste klap te verwerken kreeg en een verlies leed van liefst 673 miljoen dollar.

Zware klap in 2018

GameStop greep na dit dramatische jaar meteen in. Het besloot zich voortaan toe te leggen op e-sports en retro games. In de filialen van GameStop werd een ruimte ingericht waar mensen vooraf hun spel uit mogen proberen, voor ze het daadwerkelijk aanschaffen. Bovendien werden tal van reorganisaties doorgevoerd en werden toch ook best veel winkels gesloten. Desondanks is aandelen GameStop kopen nog steeds mogelijk. Het lijkt dat de reorganisatie en de nieuwe aanpak vruchten afwerpt en dat de stabiliteit weer in zicht komt. Voor je nou aandelen GameStop gaat kopen, check je wel eerst even de informatie die je vindt hier op AllesOverAandelen.com.