Aandelen Uber kopen

aandelen uber kopen

Aandelen Uber kopen

Uber is een inmiddels wereldwijd bekende naam wat betreft het snel kunnen regelen van een taxi. Door middel van een handige app kun je een rit inplannen en zie je zelfs hoever de meest dichtstbijzijnde chauffeur bij je in de buurt is. Je weet exact hoe snel je op een rit kunt rekenen. Het bedrijf kwam onder andere in Engeland in opspraak vanwege wangedrag van enkele bestuurders die via de Uber app als chauffeur rondreden. Ook de bestaande officiële taxibestuurders kwamen onder andere in ons eigen land in opstand tegen de komst van de Uber diensten in Nederland. Toch kan het in de komende tijd interessant zijn om aandelen Uber kopen te overwegen. We vertellen je graag meer.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom zou je aandelen Uber kopen?

Hoewel het bedrijf Uber tijdens de laatste investeringsronde op een waarde rond de 68 miljard werd geschat, ligt de vermoedelijke waarde nu rond de 48 miljard. Het bedrijf heeft het voornemen om weer op te klimmen naar een financieel sterkere positie en werkt hierbij hard aan de ontwikkeling van extra diensten en gebruiksvriendelijke apps en services. In het jaar 2017 wilde het Japanse bedrijf Softbank zo’n 14% van het totale pakket van Uber aankopen. Het voornemen was om langzaamaan het bedrijf in zijn totaliteit over te nemen en het bestuur van het bedrijf te vervangen. De komende tijd zal uitwijzen of Uber het eigen bestuur en autoriteit op de weg kan houden. Wil je deze spannende rit meemaken en eventueel winst behalen met jouw beleggingen? Dan kun je aandelen Uber kopen overwegen.

In 2019 aandelen Uber kopen

Het bedrijf Uber verwacht rond de start van 2019 een beursgang te maken. De huidige investeerders en werknemers hebben hiermee dus een kans om te cashen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Gezien de enorme naamsbekendheid en het gemak waarmee het gebruik van de diensten van Uber gepaard gaat is te verwachten dat Uber de winst weer weet op te krikken in de komende tijd. Dit hangt uiteraard grotendeels af van het bestuur, onder leiding van topman en oprichter Travis Kalanick. Softbank heeft het vermoedelijke voornemen om Kalanick te vervangen door eigen mensen en zelf het bestuur over te nemen, mits men het bedrijf in handen krijgt uiteraard. Kortom; het wordt een interessante tijd wat betreft het aandelen Uber kopen in 2019.

Wil jij gaan starten met aandelen Uber kopen? Dan kies je voor een broker met goede diensten en een laag tarief. Maak gratis een goede vergelijking op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je starten met aandelen Uber kopen op de meest voordelige manier.

Aandelen Uber kopen
5 (100%) 13 votes