Aandelen Uber kopen

aandelen uber kopen

Aandelen Uber kopen

Uber is een inmiddels wereldwijd bekende naam wat betreft het snel kunnen regelen van een taxi. Door middel van een handige app kun je een rit inplannen en zie je zelfs hoever de meest dichtstbijzijnde chauffeur bij je in de buurt is. Je weet exact hoe snel je op een rit kunt rekenen. Het bedrijf kwam onder andere in Engeland in opspraak vanwege wangedrag van enkele bestuurders die via de Uber app als chauffeur rondreden. Ook de bestaande officiële taxibestuurders kwamen onder andere in ons eigen land in opstand tegen de komst van de Uber diensten in Nederland. Toch kan het in de komende tijd interessant zijn om aandelen Uber kopen te overwegen. We vertellen je graag meer.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom zou je aandelen Uber kopen?

Hoewel het bedrijf Uber tijdens de laatste investeringsronde op een waarde rond de 68 miljard werd geschat, ligt de vermoedelijke waarde nu rond de 48 miljard. Het bedrijf heeft het voornemen om weer op te klimmen naar een financieel sterkere positie en werkt hierbij hard aan de ontwikkeling van extra diensten en gebruiksvriendelijke apps en services. In het jaar 2017 wilde het Japanse bedrijf Softbank zo’n 14% van het totale pakket van Uber aankopen. Het voornemen was om langzaamaan het bedrijf in zijn totaliteit over te nemen en het bestuur van het bedrijf te vervangen. De komende tijd zal uitwijzen of Uber het eigen bestuur en autoriteit op de weg kan houden. Wil je deze spannende rit meemaken en eventueel winst behalen met jouw beleggingen? Dan kun je aandelen Uber kopen overwegen.

In 2019 aandelen Uber kopen

Het bedrijf Uber verwacht rond de start van 2019 een beursgang te maken. De huidige investeerders en werknemers hebben hiermee dus een kans om te cashen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Gezien de enorme naamsbekendheid en het gemak waarmee het gebruik van de diensten van Uber gepaard gaat is te verwachten dat Uber de winst weer weet op te krikken in de komende tijd. Dit hangt uiteraard grotendeels af van het bestuur, onder leiding van topman en oprichter Travis Kalanick. Softbank heeft het vermoedelijke voornemen om Kalanick te vervangen door eigen mensen en zelf het bestuur over te nemen, mits men het bedrijf in handen krijgt uiteraard. Kortom; het wordt een interessante tijd wat betreft het aandelen Uber kopen in 2019.

Wil jij gaan starten met aandelen Uber kopen? Dan kies je voor een broker met goede diensten en een laag tarief. Maak gratis een goede vergelijking op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je starten met aandelen Uber kopen op de meest voordelige manier.