Aandelen Uber kopen

aandelen uber kopen

Aandelen Uber kopen

Uber is een inmiddels wereldwijd bekende naam wat betreft het snel kunnen regelen van een taxi. Door middel van een handige app kun je een rit inplannen en zie je zelfs hoever de meest dichtstbijzijnde chauffeur bij je in de buurt is. Je weet exact hoe snel je op een rit kunt rekenen. Het bedrijf kwam onder andere in Engeland in opspraak vanwege wangedrag van enkele bestuurders die via de Uber app als chauffeur rondreden. Ook de bestaande officiële taxibestuurders kwamen onder andere in ons eigen land in opstand tegen de komst van de Uber diensten in Nederland. Toch kan het in de komende tijd interessant zijn om aandelen Uber kopen te overwegen. We vertellen je graag meer.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom zou je aandelen Uber kopen?

Hoewel het bedrijf Uber tijdens de laatste investeringsronde op een waarde rond de 68 miljard werd geschat, ligt de vermoedelijke waarde nu rond de 48 miljard. Het bedrijf heeft het voornemen om weer op te klimmen naar een financieel sterkere positie en werkt hierbij hard aan de ontwikkeling van extra diensten en gebruiksvriendelijke apps en services. In het jaar 2017 wilde het Japanse bedrijf Softbank zo’n 14% van het totale pakket van Uber aankopen. Het voornemen was om langzaamaan het bedrijf in zijn totaliteit over te nemen en het bestuur van het bedrijf te vervangen. De komende tijd zal uitwijzen of Uber het eigen bestuur en autoriteit op de weg kan houden. Wil je deze spannende rit meemaken en eventueel winst behalen met jouw beleggingen? Dan kun je aandelen Uber kopen overwegen.

In 2019 aandelen Uber kopen

Het bedrijf Uber verwacht rond de start van 2019 een beursgang te maken. De huidige investeerders en werknemers hebben hiermee dus een kans om te cashen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Gezien de enorme naamsbekendheid en het gemak waarmee het gebruik van de diensten van Uber gepaard gaat is te verwachten dat Uber de winst weer weet op te krikken in de komende tijd. Dit hangt uiteraard grotendeels af van het bestuur, onder leiding van topman en oprichter Travis Kalanick. Softbank heeft het vermoedelijke voornemen om Kalanick te vervangen door eigen mensen en zelf het bestuur over te nemen, mits men het bedrijf in handen krijgt uiteraard. Kortom; het wordt een interessante tijd wat betreft het aandelen Uber kopen in 2019.

Wil jij gaan starten met aandelen Uber kopen? Dan kies je voor een broker met goede diensten en een laag tarief. Maak gratis een goede vergelijking op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je starten met aandelen Uber kopen op de meest voordelige manier.