Aandelen Hornbach kopen

Als je aan Hornbach denkt, denk je ongetwijfeld eerst aan klussen in plaats van aan de beursvloer. Toch is aandelen Hornbach kopen bijzonder interessant. Sterker nog, de kenners van de beurs raden iedereen aan om aandelen Hornbach te kopen. Je hebt vervolgens nog de keuze om aandelen Baumarkt of aandelen Holding te kopen. Met beide aandelen zou je – aldus de insiders- uitstekende zaken doen.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Je kunt twee verschillende soorten aandelen Hornbach kopen

Hornbach beschikt zelf over het grootste deel van het vastgoed en zoals gezegd geldt voor aandelen Hornbach kopen dat je de keuze hebt uit Hornbach Baumarkt en Hornbach Holding. De Baumarkt heeft een koers- winstverhouding van 12, de Holding 11,7. Voor de Baumarkt geldt nu een dividend van 3,2 procent, voor de Holding geldt een percentage van 2,44. Hornbach doet al enige jaren letterlijk goede zaken, een van de redenen die aandelen Hornbach kopen zo aantrekkelijk maken. Mocht je daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in aandelen Hornbach, dan lees je elders op deze website hoe het aankoopproces precies in zijn werk gaat en wordt ook de rol van de broker nader toegelicht. Je doet een beroep op een broker als je aandelen wilt kopen, de verschillende brokers worden hier nader aan je voorgesteld

Hornbach was al diverse keren de beste bouwmarkt van Nederland

Hornbach is een Duitse bouwmarktketen met meer dan 150 vestigingen in onder andere Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitsersland, Luxemburg en Roemenië. Bij Hornbach werken zo’n 13.000 mensen. Aandelen Hornbach kopen betekent dat je voor een heel klein beetje mede-eigenaar wordt van het bedrijf. Daarmee word je mede-eigenaar van een bouwmarktketen met een rijke historie, want de eerste Hornbach was er al in 1877. Hornbach is een bouwmarkt die meteen aan de gebruiker levert en de meeste vestigingen van Hornbach vind je op industrieterreinen. Sinds 2005 is Hornbach diverse malen uitgeroepen tot beste bouwmarkt van Nederland. Het zegt veel over Hornbach, dat toch werkt in een branche waarin de concurrentie echt moordend is.

Beleggen in aandelen is toch echt een financieel risico

Aandelen Hornbach kopen is dus zeker de moeite waard. Ondanks alle fraaie bespiegelingen weet je overigens nooit of de aandelen je daadwerkelijk iets op gaan leveren. Je neemt altijd financiële risico’s als je in aandelen gaat. Veel mensen besluiten toch de gok te wagen, omdat hun geld bij de bank geen rendement oplevert en beleggen in aandelen toch ook wel gewoon erg spannend is. Prestaties uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst als het om aandelen gaat. Bovendien moet jij je eerst maar eens zien te wennen aan de allesbehalve transparante wereld van de aandelen.

Lees hier alles over brokers, een cursus beleggen en een beleggingsrekening

Om je toch goed te informeren, vind je elders op deze website informatie over het aankoopproces en over de beschikbare brokers. Ook vind je er de aandelenkoers en worden de verschillende manieren waarop je kunt beleggen met elkaar vergeleken. Het is buitengewoon verstandig om eerst een cursus beleggen te volgen, iets dat ook via deze website mogelijk is. Bovendien kun je hier alvast een beleggingsrekening openen en kun je meedoen aan het beursspel.

Zo kun jij de gedragingen van je aandelen enigszins voorspellen

Kennis is erg belangrijk ook als aandelen Hornbach kopen op jouw agenda staat. In alle gevallen en ongeacht welke aandelen je koopt is het goed om zoveel mogelijk informatie op te slurpen over zowel het bedrijf als de historie van het aandeel. Zo ben je in staat om gedragingen van de aandelen als het ware te voorspellen en schiet je minder snel in de stress als je straks met fluctuerende koersen te maken krijgt.