Aandelen Knaus Tabbert kopen

aandelen Knaus Tabbert kopen

Knaus Tabbert. Aah, hoe vaak zie je die onderweg naar je vakantiebestemming niet voorbijkomen? Een teken dat het weer goed gaat met de producent van caravans en campers. En dat na enkele woelige jaren. Met speciale dank aan een Nederlandse investeringsgroep is het echter weer helemaal goed gekomen. Aandelen Knaus Tabbert kopen is nu dan ook weer een prima plan.

Snel weer boven Jan na faillissement

Aandelen Knaus Tabbert kopen is een goed idee. Of beter; is weer een goed idee. Want na een zeer snelle opmars ging het in 2008 ineens heel erg mis met het fusiebedrijf. Knaus Tabbert ging failliet en werd overgenomen door een Nederlandse investeerder, HTP Investments.  De Nederlanders namen van de bedrijfsinboedel alleen het merk Eiffelland niet over. Sinds de overname gaat het meer dan goed met Knaus Tabbert. Dat maakt aandelen Knaus Tabbert kopen weer zeer de moeite waard.

Aandelen Knaus Tabbert kopen is weer de moeite waard

We kunnen ons voorstellen dat voor je aandelen Knaus Tabbert gaat kopen, je eerst meer wilt weten over de wereld van beleggen en aandelen.  Welnu, kijk dan elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com. Daar vind je alle informatie die noodzakelijk is om te kunnen handelen en beleggen. Je kunt er gratis het beursspel spelen, een gratis cursus beleggen volgen en gratis beleggen om zo te oefenen voor het echte werk op de beursvloer.

De bedrijven gingen in 2001 samen verder

Knaus Tabbert is voor wie het niet weet een Europees fabrikant van caravans en campers, mobile homes zo je wilt  Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Jandelsbrunn, er is daarnaast een vestiging in Hongarije.  Knaus Tabbert verkoopt onder andere de merken Knaus, Tabbert, Wilk en Bavaria Cap tegenwoordig. Ook Weinsberg behoort tot de gevoerde merken. Knaus Tabbert is de samenvoeging van het levenswerk van Helmut Knaus, Helmut Wilk en Alfred Tabbert. Knaus begon in 1960 met het maken van caravans, Tabbert deed dat al in 1934 en Wilk in 1952. Het ging de makers aanvankelijk voor de wind. Wilk had ondertussen Tabbert overgenomen en vanaf 1996 ontstond een nauwe samenwerking tussen Tiag en Knaus. In 2001 gingen de bedrijven samen verder.

Nederlandse investeerders als reddende engel

Ook na die fusie leek crescendo te gaan aanvankelijk, tot het bedrijf in 2008 op sterven na dood bleek en er Nederlandse investeerders aan te pas moesten komen om het bedrijf te redden. HTP vatte de koe bij de hoorns en de productie van caravans en campers werd in 2009 voortgezet, opnieuw in Jandelsbrunn. Al snel behoorde Knaus Tabbert weer bij de beste van Europa en al in 2010 werd een omzet gemaakt van 181 miljoen euro. Er werkten toen alweer duizend mensen bij de onderneming die in dat jaar 10.400 caravans en campers maakte. Bekroning was de Nederlands-Duitse prijs die het in 2011 kreeg.

Bavaria Camp overgenomen, samenwerking met Morelo ReiseMobile

Het is nu dus weer de moeite waard om aandelen Knaus Tabbert te kopen. De onderneming palmde Bavaria Camp al in en is een samenwerking aangegaan met Morelo ReiseMobile. Aandelen Knaus Tabbert   nu weer borg voor investeren in een solide partij. Met speciale dank dus aan die groep Nederlandse investeerders.