Aandelen Knaus Tabbert kopen

aandelen Knaus Tabbert kopen

Knaus Tabbert. Aah, hoe vaak zie je die onderweg naar je vakantiebestemming niet voorbijkomen? Een teken dat het weer goed gaat met de producent van caravans en campers. En dat na enkele woelige jaren. Met speciale dank aan een Nederlandse investeringsgroep is het echter weer helemaal goed gekomen. Aandelen Knaus Tabbert kopen kan een prima plan zijn.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Snel weer boven Jan na faillissement

Aandelen Knaus Tabbert kopen is een goed idee. Of beter; is weer een goed idee. Want na een zeer snelle opmars ging het in 2008 ineens heel erg mis met het fusiebedrijf. Knaus Tabbert ging failliet en werd overgenomen door een Nederlandse investeerder, HTP Investments.  De Nederlanders namen van de bedrijfsinboedel alleen het merk Eiffelland niet over. Sinds de overname gaat het meer dan goed met Knaus Tabbert. Dat maakt aandelen Knaus Tabbert kopen weer zeer de moeite waard.

Aandelen Knaus Tabbert kopen is weer de moeite waard

We kunnen ons voorstellen dat voor je aandelen Knaus Tabbert gaat kopen, je eerst meer wilt weten over de wereld van beleggen en aandelen.  Welnu, kijk dan elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com. Daar vind je alle informatie die noodzakelijk is om te kunnen handelen en beleggen. Je kunt er gratis het beursspel spelen, een gratis cursus beleggen volgen en gratis beleggen om zo te oefenen voor het echte werk op de beursvloer.

De bedrijven gingen in 2001 samen verder

Knaus Tabbert is voor wie het niet weet een Europees fabrikant van caravans en campers, mobile homes zo je wilt  Het hoofdkwartier van de onderneming vind je in Jandelsbrunn, er is daarnaast een vestiging in Hongarije.  Knaus Tabbert verkoopt onder andere de merken Knaus, Tabbert, Wilk en Bavaria Cap tegenwoordig. Ook Weinsberg behoort tot de gevoerde merken. Knaus Tabbert is de samenvoeging van het levenswerk van Helmut Knaus, Helmut Wilk en Alfred Tabbert. Knaus begon in 1960 met het maken van caravans, Tabbert deed dat al in 1934 en Wilk in 1952. Het ging de makers aanvankelijk voor de wind. Wilk had ondertussen Tabbert overgenomen en vanaf 1996 ontstond een nauwe samenwerking tussen Tiag en Knaus. In 2001 gingen de bedrijven samen verder.

Nederlandse investeerders als reddende engel

Ook na die fusie leek crescendo te gaan aanvankelijk, tot het bedrijf in 2008 op sterven na dood bleek en er Nederlandse investeerders aan te pas moesten komen om het bedrijf te redden. HTP vatte de koe bij de hoorns en de productie van caravans en campers werd in 2009 voortgezet, opnieuw in Jandelsbrunn. Al snel behoorde Knaus Tabbert weer bij de beste van Europa en al in 2010 werd een omzet gemaakt van 181 miljoen euro. Er werkten toen alweer duizend mensen bij de onderneming die in dat jaar 10.400 caravans en campers maakte. Bekroning was de Nederlands-Duitse prijs die het in 2011 kreeg.

Bavaria Camp overgenomen, samenwerking met Morelo ReiseMobile

Het is nu dus weer de moeite waard om aandelen Knaus Tabbert te kopen. De onderneming palmde Bavaria Camp al in en is een samenwerking aangegaan met Morelo ReiseMobile. Aandelen Knaus Tabbert   nu weer borg voor investeren in een solide partij. Met speciale dank dus aan die groep Nederlandse investeerders.