Aandelen kopen ING

aandelen kopen ingWist je dat je aandelen kunt kopen via de ING? Aandelen kopen ING is er voor je op het moment dat je hun experts in wil zetten of wanneer je zelf de beurs op wil gaan. Bij de ING is het namelijk mogelijk om jouw beleggingen uit te besteden aan hun ervaren beleggers. Hier zitten uiteraard een aantal voordelen aan. Deze voordelen worden verder in dit artikel toegelicht. Daarnaast lees je meer over hoe je zelf de beurs op kunt gaan via de ING. En als laatste lees je over de risico’s die bij het kopen van aandelen en beleggingen komen kijken.

Vergelijk beleggen via ING met deze brokers:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen kopen ING: Wanneer kies je voor het uitbesteden van jouw beleggingen?

Aandelen kopen via ING is mogelijk op het moment dat je klant bij hen bent. Je kunt ervoor kiezen om het beleggen bij hen uit te besteden, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Zo weet je zeker dat jouw geld in goede handen is. Maar wanneer is het aandelen kopen via ING precies interessant? Neem nou dat jij een groot bedrag op je spaarrekening hebt staan, dan is het zonde om het jarenlang niet meer aan te raken. Met aandelen kopen ING krijg jij de kans om meer uit je spaargeld te halen. Maar wanneer je toch enigszins om je geld geeft en je niet wil dat je door onwetendheid veel geld verliest, is het beter om het beleggen aan de experts van de ING over te laten. Dit bespaart je ook nog eens tijd.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je bij aandelen kopen ING pas in aanmerking komt op het moment dat je minimaal €25.000 wil beleggen. En het is belangrijk dat je ook een goed overzicht hebt van jouw maandelijkse lasten, zodat je genoeg geld overhoudt om elke maand van te leven.

Zelf aandelen kopen via ING?

Aandelen kopen ING heeft het programma Zelf op de Beurs ontwikkeld en dit is bedoeld voor alle mensen die zelfstandig willen beleggen. Via de ING krijg je toegang tot een wereldwijd assortiment aan fondsen, aandelen, sprinters en nog veel meer. Hiermee kan je zelfstandig beleggen. Je kan gebruikmaken van Zelf op de Beurs via de ING op het moment dat je een betaalrekening bij hen hebt. Met aandelen kopen via de ING heb je geen transactiekosten wanneer je online bepaalde fondsen of trackers koopt en verkoopt. Daarnaast ontvang je toegang tot de opinie van de ING m.b.t. beursontwikkelingen en kan je altijd en overal jouw beleggingen in de gaten houden met de Mobiel Beleggen App. En dit alles doe je via de ING voor €4 per kwartaal. Maar let op, want soms komen er nog aanvullende transactiekosten bij.

Allesoveraandelen.com is jouw encyclopedie op het gebied van aandelen

Op Allesoveraandelen.com geven wij je graag meer informatie omtrent het kopen van aandelen en het beleggen in bepaalde bedrijven of fondsen. Allesoveraandelen.com geeft je echter geen financieel advies. Wij zetten soms wel wat tips onder elkaar, maar beleggen kent altijd risico’s en is niet te controleren. Op deze site lees je vooral veel over wat beleggen precies inhoudt en hoe je dit kunt uitbesteden of hoe je zelf de beurs op kunt gaan. Ook worden een aantal grote en minder grote bedrijven uitgelicht die wellicht interessant voor je zijn. Onthoud vooral dat je uit verschillende en meerdere brokers tegelijk kunt kiezen.

Het is natuurlijk altijd waardevol om je goed in te lezen voor je zelf gaat beleggen. Maar onthoud dat de beurs onvoorspelbaar is en dat maakt het beleggen achteraf gezien best spannend maar ook leuk. Want wie weet is jouw vermogen over ruim 10 jaar wel verdubbelt of in ieder geval gegroeid. Dan heb je al meer bereikt dan wanneer je het spaargeld alleen maar op de bank had laten staan.