Aandeel Arcadis

aandeel arcadis kopenAandeel Arcadis: kopen of niet?

Arcadis is een Nederlandse advies- en ingenieursonderneming. Arcadis houdt zich bezig met allerlei diensten op het gebied van advies en design aan bedrijven over milieu, gebouwen en ook infrastructuur. Zij vinden het erg belangrijk dat levenskwaliteit verbeterd. Hier houden zij zich dan ook dagelijks mee bezig. Wil je hier ook graag onderdeel van uitmaken? Dan is een aandeel Arcadis misschien wat voor jou. Wij informeren je graag verder.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Koop een aandeel Arcadis

Als je kiest voor een aandeel Arcadis, dan ga je in zee met een succesvolle advies- en ingenieursonderneming. Dit Nederlandse bedrijf houdt zich wereldwijd bezig met water, milieu, infrastructuur en de gebouwde omgeving. Dit is een bedrijf dat verschil maakt. Zij werken voor bedrijven en overheden en houden zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, exploiteren en onderhouden van projecten. Arcadis werd in 1888 opgericht als vereniging onder de naam Nederlandsche Heidemaatschappij. Dit gebeurde destijds in Arnhem. Sindsdien heeft Arcadis een ontzettende ontwikkeling meegemaakt en hard gewerkt. In 1963 kreeg het bedrijf het predicaat Koninklijk. Sindsdien werd het bedrijf Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) genoemd. Arcadis is een bedrijf die dagelijks nog groeit.

Aandeel Arcadis kopen, slim of niet?

Er zijn veel beleggers die je voor gingen en kozen voor een aandeel Arcadis. Arcadis is actief in maar liefst zeventig landen. In 2016 werkten er zelfs circa 27.000 medewerkers om alle projecten van het bedrijf succesvol te realiseren. Het bedrijf kreeg in 1993 een notering aan de NASDAQ. In 1995 werd het bedrijf genoteerd aan Euronext in de AMX Index. Dit gebeurde onder de naam Arcadis. De naam werd gewijzigd omdat in 1997 een overname plaatsvond het een NS-ingenieursbureau dat Articon heette. De notering van de aandelen van Arcadis aan de NASDAQ werden in 2007 beëindigd.

Aandeel Arcadis voorbereiding

Als je ervoor kiest om een aandeel van dit bedrijf te kopen, dan is het handig als je over wat meer informatie beschikt. Er zijn diverse manieren om aan meer informatie te komen over de onderneming. Als eerste stap is het verstandig om de website van de onderneming goed door te nemen. Op deze website kun je meer informatie vinden over de organisatie zelf, en daarnaast kun je er ook meer lezen over de visie en missie van het bedrijf. Zo weet je met wat voor soort bedrijf je te maken hebt. Op dit moment kun jij jezelf ook afvragen of het een bedrijf is waar je zelf ook achter staat. Daarnaast is het ook relevant om de koers van een aandeel Arcadis nader te onderzoeken. De koers van een aandeel is relevant om te bekijken hoeveel een aandeel ook daadwerkelijk waard is. Het is verstandig om je ook verder te verdiepen in de koershistorie van de onderneming. Dit kan je helpen om de ontwikkelingen van het bedrijf beter te begrijpen. Als je eenmaal beschikt over een aandeel van het bedrijf, dan is het voor jou ook gemakkelijker om de koers in de toekomst te voorspellen. Wil je graag meer informatie over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.