Aandeel Fugro

aandeel fugro kopen

Aandeel Fugro kopen of verkopen?

Fugro is een bedrijf van toegevoegde waarde. Zij verzamelen gegevens over het aardoppervlak en de bodem van de zee. Op basis van deze gegevens formuleren zij adviezen. Vaak worden deze adviezen gegeven aan de olie- en gasindustrie en ook de mijnbouw en bouw is geïnteresseerd in dergelijke adviezen. Ben je geïnteresseerd in een aandeel Fugro? Dan is het zeker niet verkeerd om in zee te gaan met een bedrijf dat behoort tot één van de beste advies- en ingenieursbedrijven in Europa.

Interesse in aandelen kopen? Lees meer informatie bij deze aanbieders om te beleggen:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Fugro kopen?

Als je een aandeel Fugro aanschaft, dan heb je een aandeel van een bedrijf dat behoort tot één van de beste advies- en ingenieursbedrijven in Europa. In 2006 mocht Fugro trots zijn dat ze wereldwijd op de elfde plaats stonden, zeker geen verkeerde plaats voor het Nederlandse bedrijf. De grootste klant van Fugro is voornamelijk de energiesector. Het hoofdkantoor van Fugro is gevestigd in Leidschendam. De opdrachtgevers van Fugro worden voorzien van alle technische gegevens en informatie die benodigd zijn om bijvoorbeeld infrastructuur en bouwwerken te ontwerpen, maar ook te bouwen en te onderhouden. Doordat ze van zoveel markten thuis zijn, zijn hun opdrachtgevers op veel plaatsen en onder allerlei diverse omstandigheden actief.

Aandeel Fugro kiezen: koers Fugro

In 1962 werd Fugro opgericht door Kornelis Joustra. In 1992 werd het bedrijf genoteerd aan de Euronext Amsterdam en vanaf dat moment konden ook anderen een aandeel van het bedrijf kopen. Sinds 2008 zijn de aandelen Fugro ook opgenomen in de AEX. Er zijn diverse websites waarop je de koers van een aandeel Fugro kunt volgen. De koers is in principe de prijs waarvoor je de aandelen kunt verhandelen op de beurs.

Vooraf aandeel Fugro

Het is aan te raden om je goed voor te bereiden voordat je een aandeel Fugro koopt. Dankzij een goede voorbereiding zul je namelijk beter in staat zijn om de koersontwikkelingen van de aandelen te begrijpen. Verdiep je daarom eerst goed in het bedrijf Fugro. Hiervoor kun je de website raadplegen. Daarnaast is het verstandig om de koers van een aandeel Fugro te volgen. Hierdoor weet je hoeveel een aandeel van het bedrijf Fugro waard is. De koershistorie is ook verstandig om te bekijken. Hierdoor zul jij de ontwikkelingen beter begrijpen en daardoor zul je ook beter in staat zijn om de koersen voor de toekomst in te schatten. Wil jij je nog meer verdiepen in de wereld van aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om succesvol van start te gaan.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.