Aandeel Heineken

aandeel heineken kopenAandeel Heineken kopen of niet?

Wie kent dit wereldbedrijf niet? Heineken is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector. Wereldwijd zijn er ontzettend veel mensen die genieten van de heerlijke producten van de brouwerij. Het bedrijf Heineken is namelijk actief in maar liefst 178 landen. Heineken behoort tot de grootste brouwerijen van de wereld en is daarnaast ook nog eens de grootste producent van cider wereldwijd. In maar liefst 140 brouwerijen in 71 landen vindt de productie dagelijks plaats. Wil je graag in zee met dit wereldbedrijf? Kies dan voor een aandeel Heineken. Wij informeren je graag verder.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kies jij voor aandeel Heineken?

Heineken is wereldwijd bekend en ontstond in 1864. De 22-jarige Gerard Adriaan Heineken kocht in dat jaar brouwerij ‘De Hooiberg’ in Amsterdam. De jaren hierna heeft het bedrijf een behoorlijke positieve ontwikkeling doorgemaakt. De producten van Heineken zijn erg populair en dat merk je aan de cijfers. Heineken heeft meer dan 73.500 mensen in dienst die dit allemaal mogelijk maken. Heineken is daarnaast het meest verkochte biermerk. Als je dus kiest voor een aandeel Heineken dan hoef je niet bang te zijn dat de populariteit van de producten af zal nemen onder de consumenten.

Aandeel Heineken naar de beurs

Heineken heeft haar aandelen genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs. De koers weegt mee in de AEX.

Aandeel Heineken vooraf

Voordat je ervoor kiest om een aandeel Heineken te kopen, is het aan te raden om je te verdiepen in het bedrijf. Met wat voor bedrijf heb je te maken en sta jij achter hun visie en missie? Als je een aandeel van een bedrijf koopt, dan maak ook jou onderdeel uit van deze organisatie. Voor algemene informatie kun je terecht op de website van Heineken. Hier kun je terecht voor algemene informatie over de organisatie. Zo krijg je een beter beeld van het bedrijf. Daarnaast kun jij je ook meer gaan verdiepen in de koers van de aandelen. Bekijk hiervoor de koers van een aandeel Heineken. Ook is het aan te raden om de koershistorie nader te onderzoeken. Met deze informatie is het gemakkelijker om de ontwikkelingen te begrijpen die de koers doormaakt. Als jij eenmaal over een aandeel van Heineken beschikt, is het gemakkelijker om de ontwikkelingen voor de toekomst in te schatten. Wil je graag meer informatie hebben over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com eens een kijkje nemen. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt om succesvol te starten met het beleggen.