Aandeel Heineken

aandeel heineken kopenAandeel Heineken kopen of niet?

Wie kent dit wereldbedrijf niet? Heineken is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector. Wereldwijd zijn er ontzettend veel mensen die genieten van de heerlijke producten van de brouwerij. Het bedrijf Heineken is namelijk actief in maar liefst 178 landen. Heineken behoort tot de grootste brouwerijen van de wereld en is daarnaast ook nog eens de grootste producent van cider wereldwijd. In maar liefst 140 brouwerijen in 71 landen vindt de productie dagelijks plaats. Wil je graag in zee met dit wereldbedrijf? Kies dan voor een aandeel Heineken. Wij informeren je graag verder.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Kies jij voor aandeel Heineken?

Heineken is wereldwijd bekend en ontstond in 1864. De 22-jarige Gerard Adriaan Heineken kocht in dat jaar brouwerij ‘De Hooiberg’ in Amsterdam. De jaren hierna heeft het bedrijf een behoorlijke positieve ontwikkeling doorgemaakt. De producten van Heineken zijn erg populair en dat merk je aan de cijfers. Heineken heeft meer dan 73.500 mensen in dienst die dit allemaal mogelijk maken. Heineken is daarnaast het meest verkochte biermerk. Als je dus kiest voor een aandeel Heineken dan hoef je niet bang te zijn dat de populariteit van de producten af zal nemen onder de consumenten.

Aandeel Heineken naar de beurs

Heineken heeft haar aandelen genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs. De koers weegt mee in de AEX.

Aandeel Heineken vooraf

Voordat je ervoor kiest om een aandeel Heineken te kopen, is het aan te raden om je te verdiepen in het bedrijf. Met wat voor bedrijf heb je te maken en sta jij achter hun visie en missie? Als je een aandeel van een bedrijf koopt, dan maak ook jou onderdeel uit van deze organisatie. Voor algemene informatie kun je terecht op de website van Heineken. Hier kun je terecht voor algemene informatie over de organisatie. Zo krijg je een beter beeld van het bedrijf. Daarnaast kun jij je ook meer gaan verdiepen in de koers van de aandelen. Bekijk hiervoor de koers van een aandeel Heineken. Ook is het aan te raden om de koershistorie nader te onderzoeken. Met deze informatie is het gemakkelijker om de ontwikkelingen te begrijpen die de koers doormaakt. Als jij eenmaal over een aandeel van Heineken beschikt, is het gemakkelijker om de ontwikkelingen voor de toekomst in te schatten. Wil je graag meer informatie hebben over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com eens een kijkje nemen. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt om succesvol te starten met het beleggen.