Aandeel Ordina

aandeel ordina kopen

Aandeel Ordina: Koop jij aandelen?

Het bedrijf Ordina is helemaal van nu. Als ICT-dienstverlener zijn zij ervan overtuigd dat het anders kan. Zij willen graag met hun klanten werken aan een wereld die duurzaam is. Zij zijn hierdoor altijd op zoek naar innovatie oplossingen. Ordina is niet zomaar een ICT-dienstverlener, zij zijn de grootste ICT-dienstverlener in de Benelux die onafhankelijk zijn. Zij bedenken, bouwen en beheren met maar liefst 2700 medewerkers aan ICT-toepassingen. Dit doen zij bij de overheid, in de financiële dienstverlener, maar ook in de zorg en de industrie. Daarnaast zorgen zij ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wil jij een aandeel Ordina kopen? Wij informeren je graag verder.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Ordina?

Ordina bestaat als bedrijf sinds 1973 en is momenteel een van de grootste ICT-dienstverleners in de Benelux. Zij willen graag bezig met het bedenken en bouwen van ICT waar mensen echt verder mee geholpen worden. Zij willen als bedrijf verschil maken en dat doen ze momenteel ook zeker. Zij willen zorgen voor ICT middelen die tot stand zijn gekomen zonder enige verspilling van middelen. Duurzaam innoveren is een zaak die hoog bij hun op de agenda staat.

Aandeel Ordina aanschaffen

Als je een aandeel Ordina koopt, dan ga je in zee met een van de grootste ICT dienstverleners van de Benelux. Je kunt het hoofdkantoor van Ordina vinden in Nieuwegein. In de Benelux kun je daarnaast meerdere regiokantoren vinden. Sinds 1987 is het aandeel van Ordina genoteerd aan de NYSE Euronext in Amsterdam. Het aandeel maakt deel uit van de Smallcap Index. Het is zeker niet verkeerd om een aandeel van dit succesvolle bedrijf te overwegen. In 2016 heeft Ordina een winst van 344 miljoen kunnen behalen.

Voorbereiding aandeel Ordina

Als je een aandeel Ordina gaat kopen, dan is het verstandig dat je dit doet met de nodige voorbereiding. Je kunt je voorbereiden op verschillende manieren. Allereerst is het erg belangrijk dat je meer algemene kennis hebt over het bedrijf. Algemene informatie over een bedrijf kunt vaak vinden op de website van de onderneming. Daar kun je meer lezen over de visie, missie en ook nieuwsberichten kun je hier lezen van het bedrijf. Probeer op de hoogte te zijn van de actualiteiten. Dankzij deze informatie weet je ook welk moment het verstandig is om een aandeel te kopen of niet. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij www.AllesOverAandelen.com altijd terecht voor meer informatie.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.