Aandeel Ordina

aandeel ordina kopen

Aandeel Ordina: Koop jij aandelen?

Het bedrijf Ordina is helemaal van nu. Als ICT-dienstverlener zijn zij ervan overtuigd dat het anders kan. Zij willen graag met hun klanten werken aan een wereld die duurzaam is. Zij zijn hierdoor altijd op zoek naar innovatie oplossingen. Ordina is niet zomaar een ICT-dienstverlener, zij zijn de grootste ICT-dienstverlener in de Benelux die onafhankelijk zijn. Zij bedenken, bouwen en beheren met maar liefst 2700 medewerkers aan ICT-toepassingen. Dit doen zij bij de overheid, in de financiële dienstverlener, maar ook in de zorg en de industrie. Daarnaast zorgen zij ervoor dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wil jij een aandeel Ordina kopen? Wij informeren je graag verder.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandeel Ordina?

Ordina bestaat als bedrijf sinds 1973 en is momenteel een van de grootste ICT-dienstverleners in de Benelux. Zij willen graag bezig met het bedenken en bouwen van ICT waar mensen echt verder mee geholpen worden. Zij willen als bedrijf verschil maken en dat doen ze momenteel ook zeker. Zij willen zorgen voor ICT middelen die tot stand zijn gekomen zonder enige verspilling van middelen. Duurzaam innoveren is een zaak die hoog bij hun op de agenda staat.

Aandeel Ordina aanschaffen

Als je een aandeel Ordina koopt, dan ga je in zee met een van de grootste ICT dienstverleners van de Benelux. Je kunt het hoofdkantoor van Ordina vinden in Nieuwegein. In de Benelux kun je daarnaast meerdere regiokantoren vinden. Sinds 1987 is het aandeel van Ordina genoteerd aan de NYSE Euronext in Amsterdam. Het aandeel maakt deel uit van de Smallcap Index. Het is zeker niet verkeerd om een aandeel van dit succesvolle bedrijf te overwegen. In 2016 heeft Ordina een winst van 344 miljoen kunnen behalen.

Voorbereiding aandeel Ordina

Als je een aandeel Ordina gaat kopen, dan is het verstandig dat je dit doet met de nodige voorbereiding. Je kunt je voorbereiden op verschillende manieren. Allereerst is het erg belangrijk dat je meer algemene kennis hebt over het bedrijf. Algemene informatie over een bedrijf kunt vaak vinden op de website van de onderneming. Daar kun je meer lezen over de visie, missie en ook nieuwsberichten kun je hier lezen van het bedrijf. Probeer op de hoogte te zijn van de actualiteiten. Dankzij deze informatie weet je ook welk moment het verstandig is om een aandeel te kopen of niet. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij www.AllesOverAandelen.com altijd terecht voor meer informatie.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.