Aandeel Philips

aandeel philips kopenAandeel Philips kopen of verkopen?

Er is altijd een manier om het leven te verbeteren. Onder voorgaande visie werkt Koninklijke Philips hard aan oplossingen. Philips is een elektronicaconcern en zij werken aan oplossingen voor problemen of producten die het leven voor ons gemakkelijker maken. Het hoofdkantoor van dit succesvolle bedrijf kun je vinden in Amsterdam. Eindhoven is echter de echte homestad van Philips, hier liggen de wortels van het bedrijf. Ben je van plan om een aandeel Philips te kopen? Wij informeren je graag verder.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom Philips aandeel?

Philips werd in 1891 opgericht door Gerard Philips en zijn vader Frederik Philips. Hun bedrijf werd in Eindhoven gevestigd. De eerste producten van Philips waren gloeilampen. Philips is tegenwoordig een hele belangrijke speler in de consumentenelektronica. In Europa behoort Philips namelijk tot de drie grootste producenten van consumentenelektronica. Philips heeft zichzelf als doel gesteld om oplossingen te creëren. Oplossingen die ervoor zorgen dat mensen, data en technologie met elkaar worden verbonden. Zij houden zich onder andere bezig met de productie van medische apparatuur en consumentenelektronica. Als jij een aandeel Philips koopt, dan maak jij als het ware ook onderdeel uit van deze prachtige bedrijf.

Koop jij een aandeel Philips? Check de koers

Dat Philips wereldwijd bekend is, blijkt uit het aantal verkoop- en service organisatie die het bedrijf heeft. Zij beschikken namelijk over verkoop- en serviceorganisaties in maar liefst 50 landen. Daarnaast hebben zij ook fabrieken in veel landen. Zij hebben onder andere fabrieken in België, Frankrijk, Mexico, Hongarije, Argentinië, Brazilië, India en China.

 

Onderzoek aandeel Philips

Een aandeel Philips koop je niet zomaar. Het is aan te raden om het nodige voorwerk te doen. Dit voorwerk kun je op verschillende manieren aanpakken. Het is allereerst relevant dat je veel weet over het bedrijf waar je een aandeel van wilt kopen. Hiervoor kun je de website van het bedrijf Philips raadplegen. Hier kun je veel algemene informatie vinden, maar ook kennis van de actualiteiten omtrent het bedrijf is relevant. Het is aan te raden om hiervan op de hoogte te zijn. Bekijk daarnaast geregeld de koers van een aandeel van het bedrijf Philips. Ook de koershistorie kan je veel vertellen over de ontwikkelingen. Hierdoor ben je op een gegeven moment beter in staat om de ontwikkelingen te begrijpen en is het gemakkelijker om nieuwe ontwikkelingen in te schatten. Dit is erg handig als je eenmaal zelf over een aandeel van het bedrijf Philips beschikt. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Hier op AllesOverAandelen.com kun je alle relevante informatie vinden om succesvol aandelen te kopen.

Aandeel Philips
5 (100%) 18 votes