Aandeel Philips

aandeel philips kopenAandeel Philips kopen of verkopen?

Er is altijd een manier om het leven te verbeteren. Onder voorgaande visie werkt Koninklijke Philips hard aan oplossingen. Philips is een elektronicaconcern en zij werken aan oplossingen voor problemen of producten die het leven voor ons gemakkelijker maken. Het hoofdkantoor van dit succesvolle bedrijf kun je vinden in Amsterdam. Eindhoven is echter de echte homestad van Philips, hier liggen de wortels van het bedrijf. Ben je van plan om een aandeel Philips te kopen? Wij informeren je graag verder.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom Philips aandeel?

Philips werd in 1891 opgericht door Gerard Philips en zijn vader Frederik Philips. Hun bedrijf werd in Eindhoven gevestigd. De eerste producten van Philips waren gloeilampen. Philips is tegenwoordig een hele belangrijke speler in de consumentenelektronica. In Europa behoort Philips namelijk tot de drie grootste producenten van consumentenelektronica. Philips heeft zichzelf als doel gesteld om oplossingen te creëren. Oplossingen die ervoor zorgen dat mensen, data en technologie met elkaar worden verbonden. Zij houden zich onder andere bezig met de productie van medische apparatuur en consumentenelektronica. Als jij een aandeel Philips koopt, dan maak jij als het ware ook onderdeel uit van deze prachtige bedrijf.

Koop jij een aandeel Philips? Check de koers

Dat Philips wereldwijd bekend is, blijkt uit het aantal verkoop- en service organisatie die het bedrijf heeft. Zij beschikken namelijk over verkoop- en serviceorganisaties in maar liefst 50 landen. Daarnaast hebben zij ook fabrieken in veel landen. Zij hebben onder andere fabrieken in België, Frankrijk, Mexico, Hongarije, Argentinië, Brazilië, India en China.

 

Onderzoek aandeel Philips

Een aandeel Philips koop je niet zomaar. Het is aan te raden om het nodige voorwerk te doen. Dit voorwerk kun je op verschillende manieren aanpakken. Het is allereerst relevant dat je veel weet over het bedrijf waar je een aandeel van wilt kopen. Hiervoor kun je de website van het bedrijf Philips raadplegen. Hier kun je veel algemene informatie vinden, maar ook kennis van de actualiteiten omtrent het bedrijf is relevant. Het is aan te raden om hiervan op de hoogte te zijn. Bekijk daarnaast geregeld de koers van een aandeel van het bedrijf Philips. Ook de koershistorie kan je veel vertellen over de ontwikkelingen. Hierdoor ben je op een gegeven moment beter in staat om de ontwikkelingen te begrijpen en is het gemakkelijker om nieuwe ontwikkelingen in te schatten. Dit is erg handig als je eenmaal zelf over een aandeel van het bedrijf Philips beschikt. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Hier op AllesOverAandelen.com kun je alle relevante informatie vinden om succesvol aandelen te kopen.