Aandeel Philips

aandeel philips kopenAandeel Philips kopen of verkopen?

Er is altijd een manier om het leven te verbeteren. Onder voorgaande visie werkt Koninklijke Philips hard aan oplossingen. Philips is een elektronicaconcern en zij werken aan oplossingen voor problemen of producten die het leven voor ons gemakkelijker maken. Het hoofdkantoor van dit succesvolle bedrijf kun je vinden in Amsterdam. Eindhoven is echter de echte homestad van Philips, hier liggen de wortels van het bedrijf. Ben je van plan om een aandeel Philips te kopen? Wij informeren je graag verder.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom Philips aandeel?

Philips werd in 1891 opgericht door Gerard Philips en zijn vader Frederik Philips. Hun bedrijf werd in Eindhoven gevestigd. De eerste producten van Philips waren gloeilampen. Philips is tegenwoordig een hele belangrijke speler in de consumentenelektronica. In Europa behoort Philips namelijk tot de drie grootste producenten van consumentenelektronica. Philips heeft zichzelf als doel gesteld om oplossingen te creëren. Oplossingen die ervoor zorgen dat mensen, data en technologie met elkaar worden verbonden. Zij houden zich onder andere bezig met de productie van medische apparatuur en consumentenelektronica. Als jij een aandeel Philips koopt, dan maak jij als het ware ook onderdeel uit van deze prachtige bedrijf.

Koop jij een aandeel Philips? Check de koers

Dat Philips wereldwijd bekend is, blijkt uit het aantal verkoop- en service organisatie die het bedrijf heeft. Zij beschikken namelijk over verkoop- en serviceorganisaties in maar liefst 50 landen. Daarnaast hebben zij ook fabrieken in veel landen. Zij hebben onder andere fabrieken in België, Frankrijk, Mexico, Hongarije, Argentinië, Brazilië, India en China.

 

Onderzoek aandeel Philips

Een aandeel Philips koop je niet zomaar. Het is aan te raden om het nodige voorwerk te doen. Dit voorwerk kun je op verschillende manieren aanpakken. Het is allereerst relevant dat je veel weet over het bedrijf waar je een aandeel van wilt kopen. Hiervoor kun je de website van het bedrijf Philips raadplegen. Hier kun je veel algemene informatie vinden, maar ook kennis van de actualiteiten omtrent het bedrijf is relevant. Het is aan te raden om hiervan op de hoogte te zijn. Bekijk daarnaast geregeld de koers van een aandeel van het bedrijf Philips. Ook de koershistorie kan je veel vertellen over de ontwikkelingen. Hierdoor ben je op een gegeven moment beter in staat om de ontwikkelingen te begrijpen en is het gemakkelijker om nieuwe ontwikkelingen in te schatten. Dit is erg handig als je eenmaal zelf over een aandeel van het bedrijf Philips beschikt. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen? Hier op AllesOverAandelen.com kun je alle relevante informatie vinden om succesvol aandelen te kopen.