Aandeel Shell

aandeel shellAandeel Shell kopen of toch niet?

Het Nederlands-Britse bedrijf Royal Dutch Shell is een bedrijf die de meeste mensen bekend in de oren zal klinken. Shell is een oliemaatschappij die daarnaast ook actief is in benzine, gas en sinds kort zelfs duurzame energie. Beleggers waarderen Shell enorm. Dit komt vanwege het constante en betrouwbare dividendbeleid. Als belegger is het daarom zeker handig om je hier goed over te laten informeren. Hier helpen wij je bij AllesOverAandelen.com graag mee. Als je er voor kiest om een aandeel Shell te kopen, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. Niet alleen in Nederland is Shell ontzettend populair, uit meer dan honderd landen over de hele wereld haalt Shell haar omzet.

Ken jij deze aanbieders al om te beleggen?

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandeel Shell?

Het bedrijf Royal Dutch Shell werd in 1890 opgericht. Het bedrijf werd toen opgericht onder de naam Koninklijke Olie. Als je kiest voor een aandeel Shell, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. De meeste mensen kennen Shell als een onderneming die zich bezig houdt met olie, maar Shell is daarnaast ook andere energiebronnen aan het exploreren zoals gas en elektriciteit.

Aandeel Shell kopen

Het aandeel Royal Dutch Shell kun je genoteerd vinden aan de Amsterdamse AEX. Hier is het bedrijf Shell ook een van de grootste fondsen die daar genoteerd staat. Vanaf 2004 kon er voor het eerst verhandeld worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Als je naar de beurswaarde kijkt, kun je stellen dat Shell één van de grootste ondernemingen ter wereld is. Aan de Nederlandse beurzen kun je momenteel geen andere fonds vinden met aandelen die je kunt vergelijken met de aandelen van Shell. Het verhandelen van het aandeel Shell wordt momenteel veel gedaan.

Voorbereiden op aandeel Shell

Als je graag een aandeel Shell wilt kopen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld de actuele koers van een aandeel Royal Dutch Shell. Dit is de prijs waartegen aandelen van Royal Dutch Shell kunnen worden gekocht en verkocht op de beurs. Wil je een goed beeld krijgen van het koersverloop van de Royal Dutch Shell aandelen? Dan is het aan te raden om de historische beurskoersen van de Shell aandelen te bekijken. Op deze manier krijg je ook meer kennis over de onderneming en de sector waar de onderneming zich in bevindt. Dit is handig om te weten voor als je eenmaal in bezit bent van een aandeel Shell.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.