Aandeel Shell

aandeel shellAandeel Shell kopen of toch niet?

Het Nederlands-Britse bedrijf Royal Dutch Shell is een bedrijf die de meeste mensen bekend in de oren zal klinken. Shell is een oliemaatschappij die daarnaast ook actief is in benzine, gas en sinds kort zelfs duurzame energie. Beleggers waarderen Shell enorm. Dit komt vanwege het constante en betrouwbare dividendbeleid. Als belegger is het daarom zeker handig om je hier goed over te laten informeren. Hier helpen wij je bij AllesOverAandelen.com graag mee. Als je er voor kiest om een aandeel Shell te kopen, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. Niet alleen in Nederland is Shell ontzettend populair, uit meer dan honderd landen over de hele wereld haalt Shell haar omzet.

Ken jij deze aanbieders al om te beleggen?

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Shell?

Het bedrijf Royal Dutch Shell werd in 1890 opgericht. Het bedrijf werd toen opgericht onder de naam Koninklijke Olie. Als je kiest voor een aandeel Shell, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. De meeste mensen kennen Shell als een onderneming die zich bezig houdt met olie, maar Shell is daarnaast ook andere energiebronnen aan het exploreren zoals gas en elektriciteit.

Aandeel Shell kopen

Het aandeel Royal Dutch Shell kun je genoteerd vinden aan de Amsterdamse AEX. Hier is het bedrijf Shell ook een van de grootste fondsen die daar genoteerd staat. Vanaf 2004 kon er voor het eerst verhandeld worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Als je naar de beurswaarde kijkt, kun je stellen dat Shell één van de grootste ondernemingen ter wereld is. Aan de Nederlandse beurzen kun je momenteel geen andere fonds vinden met aandelen die je kunt vergelijken met de aandelen van Shell. Het verhandelen van het aandeel Shell wordt momenteel veel gedaan.

Voorbereiden op aandeel Shell

Als je graag een aandeel Shell wilt kopen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld de actuele koers van een aandeel Royal Dutch Shell. Dit is de prijs waartegen aandelen van Royal Dutch Shell kunnen worden gekocht en verkocht op de beurs. Wil je een goed beeld krijgen van het koersverloop van de Royal Dutch Shell aandelen? Dan is het aan te raden om de historische beurskoersen van de Shell aandelen te bekijken. Op deze manier krijg je ook meer kennis over de onderneming en de sector waar de onderneming zich in bevindt. Dit is handig om te weten voor als je eenmaal in bezit bent van een aandeel Shell.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.