Aandeel Shell

aandeel shellAandeel Shell kopen of toch niet?

Het Nederlands-Britse bedrijf Royal Dutch Shell is een bedrijf die de meeste mensen bekend in de oren zal klinken. Shell is een oliemaatschappij die daarnaast ook actief is in benzine, gas en sinds kort zelfs duurzame energie. Beleggers waarderen Shell enorm. Dit komt vanwege het constante en betrouwbare dividendbeleid. Als belegger is het daarom zeker handig om je hier goed over te laten informeren. Hier helpen wij je bij AllesOverAandelen.com graag mee. Als je er voor kiest om een aandeel Shell te kopen, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. Niet alleen in Nederland is Shell ontzettend populair, uit meer dan honderd landen over de hele wereld haalt Shell haar omzet.

Ken jij deze aanbieders al om te beleggen?

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Waarom aandeel Shell?

Het bedrijf Royal Dutch Shell werd in 1890 opgericht. Het bedrijf werd toen opgericht onder de naam Koninklijke Olie. Als je kiest voor een aandeel Shell, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. De meeste mensen kennen Shell als een onderneming die zich bezig houdt met olie, maar Shell is daarnaast ook andere energiebronnen aan het exploreren zoals gas en elektriciteit.

Aandeel Shell kopen

Het aandeel Royal Dutch Shell kun je genoteerd vinden aan de Amsterdamse AEX. Hier is het bedrijf Shell ook een van de grootste fondsen die daar genoteerd staat. Vanaf 2004 kon er voor het eerst verhandeld worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Als je naar de beurswaarde kijkt, kun je stellen dat Shell één van de grootste ondernemingen ter wereld is. Aan de Nederlandse beurzen kun je momenteel geen andere fonds vinden met aandelen die je kunt vergelijken met de aandelen van Shell. Het verhandelen van het aandeel Shell wordt momenteel veel gedaan.

Voorbereiden op aandeel Shell

Als je graag een aandeel Shell wilt kopen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld de actuele koers van een aandeel Royal Dutch Shell. Dit is de prijs waartegen aandelen van Royal Dutch Shell kunnen worden gekocht en verkocht op de beurs. Wil je een goed beeld krijgen van het koersverloop van de Royal Dutch Shell aandelen? Dan is het aan te raden om de historische beurskoersen van de Shell aandelen te bekijken. Op deze manier krijg je ook meer kennis over de onderneming en de sector waar de onderneming zich in bevindt. Dit is handig om te weten voor als je eenmaal in bezit bent van een aandeel Shell.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.

Aandeel Shell
5 (100%) 14 votes