Aandeel Shell

aandeel shellAandeel Shell kopen of toch niet?

Het Nederlands-Britse bedrijf Royal Dutch Shell is een bedrijf die de meeste mensen bekend in de oren zal klinken. Shell is een oliemaatschappij die daarnaast ook actief is in benzine, gas en sinds kort zelfs duurzame energie. Beleggers waarderen Shell enorm. Dit komt vanwege het constante en betrouwbare dividendbeleid. Als belegger is het daarom zeker handig om je hier goed over te laten informeren. Hier helpen wij je bij AllesOverAandelen.com graag mee. Als je er voor kiest om een aandeel Shell te kopen, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. Niet alleen in Nederland is Shell ontzettend populair, uit meer dan honderd landen over de hele wereld haalt Shell haar omzet.

Ken jij deze aanbieders al om te beleggen?

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Shell?

Het bedrijf Royal Dutch Shell werd in 1890 opgericht. Het bedrijf werd toen opgericht onder de naam Koninklijke Olie. Als je kiest voor een aandeel Shell, dan ga je in zee met de meest winstgevende onderneming van Nederland. De meeste mensen kennen Shell als een onderneming die zich bezig houdt met olie, maar Shell is daarnaast ook andere energiebronnen aan het exploreren zoals gas en elektriciteit.

Aandeel Shell kopen

Het aandeel Royal Dutch Shell kun je genoteerd vinden aan de Amsterdamse AEX. Hier is het bedrijf Shell ook een van de grootste fondsen die daar genoteerd staat. Vanaf 2004 kon er voor het eerst verhandeld worden in het aandeel Royal Dutch Shell. Als je naar de beurswaarde kijkt, kun je stellen dat Shell één van de grootste ondernemingen ter wereld is. Aan de Nederlandse beurzen kun je momenteel geen andere fonds vinden met aandelen die je kunt vergelijken met de aandelen van Shell. Het verhandelen van het aandeel Shell wordt momenteel veel gedaan.

Voorbereiden op aandeel Shell

Als je graag een aandeel Shell wilt kopen, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld de actuele koers van een aandeel Royal Dutch Shell. Dit is de prijs waartegen aandelen van Royal Dutch Shell kunnen worden gekocht en verkocht op de beurs. Wil je een goed beeld krijgen van het koersverloop van de Royal Dutch Shell aandelen? Dan is het aan te raden om de historische beurskoersen van de Shell aandelen te bekijken. Op deze manier krijg je ook meer kennis over de onderneming en de sector waar de onderneming zich in bevindt. Dit is handig om te weten voor als je eenmaal in bezit bent van een aandeel Shell.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet.