Aandeel Sligro

aandeel sligro kopenAandeel Sligro kopen of verkopen?

Sligro is een totaalgroothandel voor professionals in de foodindustrie. Zij hebben alles in huis om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Zij beschikken over een assortiment van maar liefst 60.000 artikelen, 9 bezorggroothandels en daarnaast ook nog eens over 50 zelfbedieningsgroothandels. De klanten worden op deze manier voorzien van allerlei soorten producten. Dit kan gaan om kwalitatieve food, non-food en daarnaast ook over dagverse producten. Wil je graag een aandeel Sligro kopen? Dan informeren wij je graag verder.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Sligro kopen of niet?

Sligro is een bedrijf die deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarom kun je altijd rekenen op een betrokken partner die met haar klanten meedenkt. Dankzij hun kwaliteitsproducten hebben ze veel klanten aan zich weten te binden. Of het nu gaat om een zelfbedieningsgroothandel of bezorgde producten, de klanten van Sligro merken dat ze altijd op een klantvriendelijke en persoonlijke manier worden benaderd. Als specialist in de distributie van levensmiddelen bedienen zij ontzettend veel klanten.

Aandeel Sligro naar de beurs: Koers Sligro

Sligro is als bedrijf onderdeel van Sligro Food Group. Dit bedrijf is beursgenoteerd. Het familiebedrijf ging in 1989 als Sligro Beheer N.V. naar de beurs voor financiering zodat ze verder konden groeien.

Voorbereiding aandeel Sligro

Als je graag een aandeel Sligro wilt kopen, dan zijn er meerdere manieren waarop jij je kunt voorbereiden. Het is namelijk wel verstandig om voor aankoop op de hoogte te zijn van belangrijke zaken omtrent het bedrijf Sligro. Denk bijvoorbeeld aan algemene informatie over Sligro. In de meeste gevallen kun je dit gemakkelijk vinden op de website van het bedrijf. Daar kun je ook meer vinden over de missie en visie van het bedrijf. Ook is het aan te raden om nieuwberichten en sociale media te volgen met betrekking tot het bedrijf. Hierdoor ben je namelijk ook op de hoogte van actualiteiten. Aan de hand van deze informatie is het gemakkelijker om te bepalen of het wel verstandig is om een aandeel Sligro te kopen. Ook is het aan te raden om de koers van een aandeel van het bedrijf bekijken. De koershistorie kan je helpen om ontwikkelingen beter te begrijpen. Als je op de hoogte bent van voorgaande zaken is het ook gemakkelijker om de koers en ontwikkelingen in de toekomst te bepalen. Dit is erg handig als je eenmaal zelf beschikt over een aandeel van het bedrijf. Wil je graag meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om te kunnen beleggen.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.