Aandeel Sligro

aandeel sligro kopenAandeel Sligro kopen of verkopen?

Sligro is een totaalgroothandel voor professionals in de foodindustrie. Zij hebben alles in huis om hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Zij beschikken over een assortiment van maar liefst 60.000 artikelen, 9 bezorggroothandels en daarnaast ook nog eens over 50 zelfbedieningsgroothandels. De klanten worden op deze manier voorzien van allerlei soorten producten. Dit kan gaan om kwalitatieve food, non-food en daarnaast ook over dagverse producten. Wil je graag een aandeel Sligro kopen? Dan informeren wij je graag verder.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandeel Sligro kopen of niet?

Sligro is een bedrijf die deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarom kun je altijd rekenen op een betrokken partner die met haar klanten meedenkt. Dankzij hun kwaliteitsproducten hebben ze veel klanten aan zich weten te binden. Of het nu gaat om een zelfbedieningsgroothandel of bezorgde producten, de klanten van Sligro merken dat ze altijd op een klantvriendelijke en persoonlijke manier worden benaderd. Als specialist in de distributie van levensmiddelen bedienen zij ontzettend veel klanten.

Aandeel Sligro naar de beurs: Koers Sligro

Sligro is als bedrijf onderdeel van Sligro Food Group. Dit bedrijf is beursgenoteerd. Het familiebedrijf ging in 1989 als Sligro Beheer N.V. naar de beurs voor financiering zodat ze verder konden groeien.

Voorbereiding aandeel Sligro

Als je graag een aandeel Sligro wilt kopen, dan zijn er meerdere manieren waarop jij je kunt voorbereiden. Het is namelijk wel verstandig om voor aankoop op de hoogte te zijn van belangrijke zaken omtrent het bedrijf Sligro. Denk bijvoorbeeld aan algemene informatie over Sligro. In de meeste gevallen kun je dit gemakkelijk vinden op de website van het bedrijf. Daar kun je ook meer vinden over de missie en visie van het bedrijf. Ook is het aan te raden om nieuwberichten en sociale media te volgen met betrekking tot het bedrijf. Hierdoor ben je namelijk ook op de hoogte van actualiteiten. Aan de hand van deze informatie is het gemakkelijker om te bepalen of het wel verstandig is om een aandeel Sligro te kopen. Ook is het aan te raden om de koers van een aandeel van het bedrijf bekijken. De koershistorie kan je helpen om ontwikkelingen beter te begrijpen. Als je op de hoogte bent van voorgaande zaken is het ook gemakkelijker om de koers en ontwikkelingen in de toekomst te bepalen. Dit is erg handig als je eenmaal zelf beschikt over een aandeel van het bedrijf. Wil je graag meer informatie over aandelen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om te kunnen beleggen.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.