Aandelen Airbnb kopen

aandelen airbnb kopenAandelen Airbnb kopen is investeren in een populair platform voor reizen

Wie op zoek is geweest naar een leuke studio of een appartement voor een verblijf in het binnenland of buitenland voor een mooie prijs is ongetwijfeld bekend met het bedrijf Airbnb. In 2020 werd de lang verwachte beursgang gemaakt. En dat  gaf een flinke knal.

Van 68 naar 146 dollar per aandeel

De aandelen airbnb gingen voor 68 dollar naar de beurs, op de eerste openingskoers werden ze voor liefst 146 dollar verhandeld.  Daarmee werd airbnb meteen 101 miljard dollar waard en werd er 3,5 miljard euro opgehaald met de beursgang. En dat terwijl eerder in 2020 tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis nog slechts 30 dollar per aandeel geboden werd tijdens een investeringsronde. Het kan dus verkeren.

Zoeken en boeken van kamers en appartementen

Bij Airbnb kun je terecht voor het zoeken en boeken van kamers en appartementen in drukke steden waar bijvoorbeeld een tekort is aan betaalbare hotels. Het platform maakt het mogelijk voor particulieren om zelf een extra (onnodige) kamer in hun woning of ander vastgoed aan te bieden als verblijf. Dit concept is tegenwoordig enorm populair en ook bedrijven boeken bijvoorbeeld Airbnb locaties voor zakelijke reizen van werknemers. Daarnaast is het via Airbnb ook mogelijk om activiteiten te boeken die worden geregeld voor locals.

Heb je interesse in aandelen Airbnb in de toekomst? Dan is het handig om alvast een keuze te maken voor een goede en voordelige broker.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De juiste broker voor aandelen kopen

Aandelen Airbnb kopen is een alternatief wat betreft het gebruiken van jouw extra kapitaal voor bijvoorbeeld het sparen bij de bank. Hoewel het beleggen uiteraard geen garantie biedt op winst (oftewel een mooi rendement), staat vast dat de huidige rentes voor het sparen bij de bank nauwelijks nog interessant zijn. Ook als particulier kun je aandelen Airbnb kopen wanneer het bedrijf haar intrede maakt op de beurs. Hiervoor kies je voor het openen van een beleggingsrekening bij een broker. Vanuit deze rekening (waarop je bijvoorbeeld maandelijks geld inlegt), start jet met het zelf kopen en verkopen van aandelen. Ook kun je naar verwachting voor het aandelen Airbnb kopen kiezen voor het beleggen in beheer.

Met een laag bedrag aandelen kopen of laten kopen

Ook met een laag bedrag zul je naar verwachting deel kunnen nemen aan aandelen Airbnb. Zo kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij maakt een aanbieder het mogelijk om een beleggingsrekening te openen, waarop je maandelijks (of wanneer het financieel uitkomt) een laag bedrag aan geld stort. Hiermee gaan de experts voor je aan het werk. Bijvoorbeeld door het beleggen in Airbnb. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen met de beleggingen die worden gedaan met jouw geld. Wanneer het aandelen kopen mogelijk wordt zullen de brokers naar verwachting de mogelijkheid bieden om hier op deze manier in te investeren.

De brokers voor het aandelen Airbnb vergelijken

Op AllesoverAandelen.com kun je terecht voor het vergelijken van de brokers op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je kiezen voor het gratis oefenen van het beleggen en voor brokers die bijvoorbeeld tijdelijk gratis transactietegoed bieden voor het aandelen Airbnb kopen.