Aandelen Airbnb kopen

aandelen airbnb kopenAandelen Airbnb kopen in 2020? Een populair platform voor reizen

Wie op zoek is geweest naar een leuke studio of een appartement voor een verblijf in het binnenland of buitenland voor een mooie prijs is ongetwijfeld bekend met het bedrijf Airbnb. In 2020 kun je naar verwachting investeren in het concept van dit succesvolle bedrijf en aandelen Airbnb kopen. Bij Airbnb kun je terecht voor het zoeken en boeken van kamers en appartementen in drukke steden waar bijvoorbeeld een tekort is aan betaalbare hotels. Het platform maakt het mogelijk voor particulieren om zelf een extra (onnodige) kamer in hun woning of ander vastgoed aan te bieden als verblijf. Dit concept is tegenwoordig enorm populair en ook bedrijven boeken bijvoorbeeld Airbnb locaties voor zakelijke reizen van werknemers. Daarnaast is het via Airbnb ook mogelijk om activiteiten te boeken die worden geregeld voor locals.

Heb je interesse in aandelen Airbnb in de toekomst? Dan is het handig om alvast een keuze te maken voor een goede en voordelige broker.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De juiste broker voor aandelen kopen

Aandelen Airbnb kopen is een alternatief wat betreft het gebruiken van jouw extra kapitaal voor bijvoorbeeld het sparen bij de bank. Hoewel het beleggen uiteraard geen garantie biedt op winst (oftewel een mooi rendement), staat vast dat de huidige rentes voor het sparen bij de bank nauwelijks nog interessant zijn. Ook als particulier kun je aandelen Airbnb kopen wanneer het bedrijf haar intrede maakt op de beurs. Hiervoor kies je voor het openen van een beleggingsrekening bij een broker. Vanuit deze rekening (waarop je bijvoorbeeld maandelijks geld inlegt), start jet met het zelf kopen en verkopen van aandelen. Ook kun je naar verwachting voor het aandelen Airbnb kopen kiezen voor het beleggen in beheer.

Met een laag bedrag aandelen kopen of laten kopen

Ook met een laag bedrag zul je naar verwachting deel kunnen nemen aan aandelen Airbnb. Zo kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij maakt een aanbieder het mogelijk om een beleggingsrekening te openen, waarop je maandelijks (of wanneer het financieel uitkomt) een laag bedrag aan geld stort. Hiermee gaan de experts voor je aan het werk. Bijvoorbeeld door het beleggen in Airbnb. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen met de beleggingen die worden gedaan met jouw geld. Wanneer het aandelen kopen mogelijk wordt zullen de brokers naar verwachting de mogelijkheid bieden om hier op deze manier in te investeren.

De brokers voor het aandelen Airbnb vergelijken

Op AllesoverAandelen.com kun je terecht voor het vergelijken van de brokers op basis van onafhankelijke informatie. Zo kun je kiezen voor het gratis oefenen van het beleggen en voor brokers die bijvoorbeeld tijdelijk gratis transactietegoed bieden voor het aandelen Airbnb kopen.