Beleggingsrekening vergelijken

De beleggingsrekening vergelijken

Voor het kopen van aandelen en het zelf starten met beleggen als consument of professional heb je een beleggingsrekening nodig. Met het beleggen gaan kosten geaard, zoals bijvoorbeeld fondskosten of transactiekosten. Bij veel brokers kun je een gratis beleggingsrekening open. Het is zaak om de beleggingsrekening te vergelijken voor je kiest voor het openen van een dergelijke rekening bij de broker van jouw keuze. Hoe weet je welke rekening het best bij je past en welke voordelen een bepaalde broker biedt ten opzichte van een andere? Het beleggingsrekening vergelijken doe je effectief en op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverAandelen.com. Zo ontdek je snel welke broker de beste opties, voorwaarden en diensten biedt tegen gunstige kosten.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening en ontvang tot € 175,- terug

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De beleggingsrekening vergelijken en profiteren van acties

Een gratis rekening voor het beleggen openen? Dan kun je profiteren van bepaalde (vaak tijdelijke) acties. Denk bij het beleggingsrekening vergelijken aan het letten op tijdelijke voordelen, zoals een gratis rekening, maar ook een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Vooral wanneer je actief gaat beleggen en aandelen wilt kopen en verkopen kan een gratis tegoed een flink voordeel inhouden.
Ook kun je de beleggingsrekening vergelijken op de mogelijkheden die jij hebt wat betreft het gebruik van de rekening. Wil je kunnen beleggen met een app? Of houd je van een simpel en eenvoudig platform voor het starten met het zelf beleggen? Dan is het zaak om op AllesOverAandelen.com jouw toekomstige beleggingsrekening te vergelijken.

Jouw beleggingsrekening vergelijken op gratis educatie over het beleggen

Ben je nog niet goed bekend met de ins en outs wat betreft het zelf beleggen? Kies dan bijvoorbeeld voor een broker die het mogelijk maakt om door middel van het volgen van gratis webinars te leren hoe alles in zijn werk gaat. Ook een gratis cursus beleggen en een live helpdesk met experts die je kunnen begeleiden behoren tot de mogelijkheden bij sommige brokers. Kortom; bij het beleggingsrekening vergelijken zijn niet alleen de mogelijke kosten van het beleggen van belang. Jij kunt de beleggingsrekening vergelijken op gebruiksgemak van het platform dat men biedt en bekijken wat het beleid van een bepaalde broker is wat betreft (gratis) educatie.

Bespaar aanzienlijk met het beleggingsrekening vergelijken

Kies je voor het beheerd beleggen? Dit is een ideale manier om je voordeel te kunnen doen met het beleggen zonder hiervoor enige kennis van aandelen nodig te hebben. De experts van een broker gaan voor je aan de slag met jouw inleg. Ook hierbij is het beleggingsrekening vergelijken een must. Zo weet je exact wat je kunt verwachten van jouw broker.