Beleggingsrekening vergelijken

De beleggingsrekening vergelijken

Voor het kopen van aandelen en het zelf starten met beleggen als consument of professional heb je een beleggingsrekening nodig. Met het beleggen gaan kosten geaard, zoals bijvoorbeeld fondskosten of transactiekosten. Bij veel brokers kun je een gratis beleggingsrekening open. Het is zaak om de beleggingsrekening te vergelijken voor je kiest voor het openen van een dergelijke rekening bij de broker van jouw keuze. Hoe weet je welke rekening het best bij je past en welke voordelen een bepaalde broker biedt ten opzichte van een andere? Het beleggingsrekening vergelijken doe je effectief en op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverAandelen.com. Zo ontdek je snel welke broker de beste opties, voorwaarden en diensten biedt tegen gunstige kosten.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De beleggingsrekening vergelijken en profiteren van acties

Een gratis rekening voor het beleggen openen? Dan kun je profiteren van bepaalde (vaak tijdelijke) acties. Denk bij het beleggingsrekening vergelijken aan het letten op tijdelijke voordelen, zoals een gratis rekening, maar ook een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Vooral wanneer je actief gaat beleggen en aandelen wilt kopen en verkopen kan een gratis tegoed een flink voordeel inhouden.
Ook kun je de beleggingsrekening vergelijken op de mogelijkheden die jij hebt wat betreft het gebruik van de rekening. Wil je kunnen beleggen met een app? Of houd je van een simpel en eenvoudig platform voor het starten met het zelf beleggen? Dan is het zaak om op AllesOverAandelen.com jouw toekomstige beleggingsrekening te vergelijken.

Jouw beleggingsrekening vergelijken op gratis educatie over het beleggen

Ben je nog niet goed bekend met de ins en outs wat betreft het zelf beleggen? Kies dan bijvoorbeeld voor een broker die het mogelijk maakt om door middel van het volgen van gratis webinars te leren hoe alles in zijn werk gaat. Ook een gratis cursus beleggen en een live helpdesk met experts die je kunnen begeleiden behoren tot de mogelijkheden bij sommige brokers. Kortom; bij het beleggingsrekening vergelijken zijn niet alleen de mogelijke kosten van het beleggen van belang. Jij kunt de beleggingsrekening vergelijken op gebruiksgemak van het platform dat men biedt en bekijken wat het beleid van een bepaalde broker is wat betreft (gratis) educatie.

Bespaar aanzienlijk met het beleggingsrekening vergelijken

Kies je voor het beheerd beleggen? Dit is een ideale manier om je voordeel te kunnen doen met het beleggen zonder hiervoor enige kennis van aandelen nodig te hebben. De experts van een broker gaan voor je aan de slag met jouw inleg. Ook hierbij is het beleggingsrekening vergelijken een must. Zo weet je exact wat je kunt verwachten van jouw broker.