Beleggingsrekening vergelijken

De beleggingsrekening vergelijken

Voor het kopen van aandelen en het zelf starten met beleggen als consument of professional heb je een beleggingsrekening nodig. Met het beleggen gaan kosten geaard, zoals bijvoorbeeld fondskosten of transactiekosten. Bij veel brokers kun je een gratis beleggingsrekening open. Het is zaak om de beleggingsrekening te vergelijken voor je kiest voor het openen van een dergelijke rekening bij de broker van jouw keuze. Hoe weet je welke rekening het best bij je past en welke voordelen een bepaalde broker biedt ten opzichte van een andere? Het beleggingsrekening vergelijken doe je effectief en op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverAandelen.com. Zo ontdek je snel welke broker de beste opties, voorwaarden en diensten biedt tegen gunstige kosten.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De beleggingsrekening vergelijken en profiteren van acties

Een gratis rekening voor het beleggen openen? Dan kun je profiteren van bepaalde (vaak tijdelijke) acties. Denk bij het beleggingsrekening vergelijken aan het letten op tijdelijke voordelen, zoals een gratis rekening, maar ook een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Vooral wanneer je actief gaat beleggen en aandelen wilt kopen en verkopen kan een gratis tegoed een flink voordeel inhouden.
Ook kun je de beleggingsrekening vergelijken op de mogelijkheden die jij hebt wat betreft het gebruik van de rekening. Wil je kunnen beleggen met een app? Of houd je van een simpel en eenvoudig platform voor het starten met het zelf beleggen? Dan is het zaak om op AllesOverAandelen.com jouw toekomstige beleggingsrekening te vergelijken.

Jouw beleggingsrekening vergelijken op gratis educatie over het beleggen

Ben je nog niet goed bekend met de ins en outs wat betreft het zelf beleggen? Kies dan bijvoorbeeld voor een broker die het mogelijk maakt om door middel van het volgen van gratis webinars te leren hoe alles in zijn werk gaat. Ook een gratis cursus beleggen en een live helpdesk met experts die je kunnen begeleiden behoren tot de mogelijkheden bij sommige brokers. Kortom; bij het beleggingsrekening vergelijken zijn niet alleen de mogelijke kosten van het beleggen van belang. Jij kunt de beleggingsrekening vergelijken op gebruiksgemak van het platform dat men biedt en bekijken wat het beleid van een bepaalde broker is wat betreft (gratis) educatie.

Bespaar aanzienlijk met het beleggingsrekening vergelijken

Kies je voor het beheerd beleggen? Dit is een ideale manier om je voordeel te kunnen doen met het beleggen zonder hiervoor enige kennis van aandelen nodig te hebben. De experts van een broker gaan voor je aan de slag met jouw inleg. Ook hierbij is het beleggingsrekening vergelijken een must. Zo weet je exact wat je kunt verwachten van jouw broker.