Aandelen Ajax kopen

Aandelen Ajax kopen: bekijk aanbieders waar je dat kan doen

aandelen ajax kopenAjax, officieel AFC AJAX NV genaamd, is de enige Nederlandse voetbalclub met een eigen beursnotering. Hierdoor is aandelen Ajax kopen mogelijk voor de ervaren belegger en voor de particulier. Het aandelen kopen en verhandelen doe je via een (online) broker. Zo kun je met jouw (extra) geld vanuit een beleggingsrekening meeprofiteren van de groei van Ajax als club. Het in 1900 opgerichte Ajax is de meest succesvolle voetbalclub in ons land. Zo heeft deze club maar liefst 33 maal de landstitel veroverd. De Europacup 1 won het team tot op heden drie keer. Draag jij Ajax een warm hart toe, of wil je simpelweg investeren in de toekomst van een bijzondere voetbalclub? Dan is aandelen Ajax kopen via een (online) broker wellicht iets voor jou.

Aandelen kopen? Of op een andere manier beleggen? Bekijk deze aanbieders:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Meer weten over aandelen Ajax kopen

Sinds het jaar 1998 heeft Ajax haar intrede gemaakt op de beurs. Na het overlijden van de bekende voetballer Johan Cruyff besloten veel aandeelhouders 14 aandelen te kopen om de laatste eer te bewijzen aan zijn rugnummer. Met een gemiddelde omzet per dag van 500 stuks worden de aandelen van Ajax mondjesmaat op de beurs gebracht. De aandelen worden op de lokale Euronext Amsterdam beurs verhandeld. Je kunt via jouw favoriete online broker (zoals bijvoorbeeld Binck) aandelen Ajax kopen en jouw club steunen. Lijkt het je leuk om te gaan beleggen, maar wil je eerst wat meer te weten komen over het hoe en wat? Dan kun je kiezen voor een online broker die bijvoorbeeld gratis tutorials biedt aan houders van een beleggingsrekening. Ook is het bij sommige brokers mogelijk om (meestal gratis) een oefenaccount te openen. Hiermee kun je met fictief geld starten met het zelf doen van aankopen en verkopen op de beurs zonder hierbij een risico te lopen.

Aandelen Ajax kopen met beheerd beleggen

Wil je jouw geld laten groeien, maar wil je geen tijd kwijt zijn aan het leren beleggen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor beleggen in beheer. In dit geval biedt de broker vaak een zogeheten mixfonds aan, waarbij jij kiest voor een laag, gemiddeld of een hoog risico. Dit risico wat betreft het beleggen in gekoppeld aan een (verwacht) hoger rendement. Uiteraard is een verwacht of voorspeld rendement geen garantie op winst. Bekijk op Allesoveraandelen.com de brokers die het beheerd beleggen aanbieden. Wil jij starten met aandelen Ajax kopen? Maak nu kennis met de wereld van het beleggen!

Aandelen Ajax kopen
5 (100%) 12 votes