Aandelen Ajax kopen

Aandelen Ajax kopen: bekijk aanbieders waar je dat kan doen

aandelen ajax kopenAjax, officieel AFC AJAX NV genaamd, is de enige Nederlandse voetbalclub met een eigen beursnotering. Hierdoor is aandelen Ajax kopen mogelijk voor de ervaren belegger en voor de particulier. Het aandelen kopen en verhandelen doe je via een (online) broker. Zo kun je met jouw (extra) geld vanuit een beleggingsrekening meeprofiteren van de groei van Ajax als club. Het in 1900 opgerichte Ajax is de meest succesvolle voetbalclub in ons land. Zo heeft deze club maar liefst 33 maal de landstitel veroverd. De Europacup 1 won het team tot op heden drie keer. Draag jij Ajax een warm hart toe, of wil je simpelweg investeren in de toekomst van een bijzondere voetbalclub? Dan is aandelen Ajax kopen via een (online) broker wellicht iets voor jou.

Aandelen kopen? Of op een andere manier beleggen? Bekijk deze aanbieders:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer weten over aandelen Ajax kopen

Sinds het jaar 1998 heeft Ajax haar intrede gemaakt op de beurs. Na het overlijden van de bekende voetballer Johan Cruyff besloten veel aandeelhouders 14 aandelen te kopen om de laatste eer te bewijzen aan zijn rugnummer. Met een gemiddelde omzet per dag van 500 stuks worden de aandelen van Ajax mondjesmaat op de beurs gebracht. De aandelen worden op de lokale Euronext Amsterdam beurs verhandeld. Je kunt via jouw favoriete online broker (zoals bijvoorbeeld Binck) aandelen Ajax kopen en jouw club steunen. Lijkt het je leuk om te gaan beleggen, maar wil je eerst wat meer te weten komen over het hoe en wat? Dan kun je kiezen voor een online broker die bijvoorbeeld gratis tutorials biedt aan houders van een beleggingsrekening. Ook is het bij sommige brokers mogelijk om (meestal gratis) een oefenaccount te openen. Hiermee kun je met fictief geld starten met het zelf doen van aankopen en verkopen op de beurs zonder hierbij een risico te lopen.

Aandelen Ajax kopen met beheerd beleggen

Wil je jouw geld laten groeien, maar wil je geen tijd kwijt zijn aan het leren beleggen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor beleggen in beheer. In dit geval biedt de broker vaak een zogeheten mixfonds aan, waarbij jij kiest voor een laag, gemiddeld of een hoog risico. Dit risico wat betreft het beleggen in gekoppeld aan een (verwacht) hoger rendement. Uiteraard is een verwacht of voorspeld rendement geen garantie op winst. Bekijk op Allesoveraandelen.com de brokers die het beheerd beleggen aanbieden. Wil jij starten met aandelen Ajax kopen? Maak nu kennis met de wereld van het beleggen!