Aandelen Alfen kopen

Aandelen Alfen kopen: krijg jij energie van deze aandelen?

aandelen alfen kopenHet Nederlandse bedrijf Alfen is leverancier van onder andere opslagsystemen voor energie en laadpalen. Het bedrijf kondigde in maart 2018 een beursgang aan en is hiermee een van de kleinste bedrijven die op deze manier financiële mogelijkheden creëert. De reden voor de beursgang in plaats van het verkopen aan een partij met een grotere equity is de naamsbekendheid die dit bedrijf wil doen groeien. Het uiteindelijk betreden van de internationale markt en het aangaan van zakelijke internationale overeenkomsten heeft de voorkeur. Aandelen Alfen kopen is daarmee een interessante optie voor zowel beginnende als ervaren beleggers die de Nederlandse zakelijke markt willen ondersteunen.

Beleggen? Vergelijk aanbieders en bespaar:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

De geschiedenis van Alfen en aandelen Alfen kopen

In het jaar 1937 werd het Nederlandse bedrijf Alfen opgericht. Tegenwoordig heeft het bedrijf een personeelsbestand van zo’n 234 personen. Deze mensen werken in de eigen kantoren in Engeland, Duitsland en België, maar het grootste deel werkt op de kantoren in Almere. De groei van Alfen zit hem in het feit dat dit bedrijf succesvol is in het maken van opslagsystemen voor energie, met de mogelijkheid om piekmomenten van vraag en aanbod op te vangen. Ook ontwikkelt Alfen laadpalen voor elektrische auto’s. In 2017 maakte Alfen een omzet van 74 miljoen Euro. In 2018 zou de omzet rond minimaal 99 miljoen komen te liggen. Het doel van Alfen is een jaarlijkse groei in de omzet van 40%. Hiermee is aandelen Alfen kopen zeer interessant voor degenen die een leuk rendement willen opbouwen.

Via een voordelige broker aandelen Alfen kopen

Het beleggen van extra geld in aandelen is een populaire manier om te zorgen voor een appeltje voor de dorst. Op deze manier kun je jouw geld laten groeien. Het sparen bij de bank biedt tegenwoordig een nauwelijks interessante rente. Hoewel het beleggen gepaard gaat met een risico biedt het mogelijke rendement bij succesvol beleggen toch een goede optie om jouw kapitaal te vergroten. Wil jij aandelen Alfen kopen? Kies dan voor een broker die bij je past. Kies voor een broker met lage transactiekosten en eventuele educatieve informatie over het leren beleggen op Allesoveraandelen.com. Hier kun je een vergelijking maken tussen goede online brokers, of kiezen voor het beleggen in beheer. Zo wordt aandelen Alfen kopen voordelig en eenvoudig!

Bekijk de vele mogelijkheden bij de brokers op de Nederlandse markt en start met het beleggen in mixfondsen of ga direct voor het aandelen Alfen kopen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om te starten met het beleggen met een klein (eventueel maandelijks) bedrag.

Aandelen Alfen kopen
5 (100%) 17 votes