Aandelen Arriva kopen

aandelen arriva kopen
Aandelen Arriva

Wil jij gaan beleggen in de grootste regionale vervoersaanbieder? Dat kan als je aandelen van Arriva koopt. Arriva verzorgt bus- en treinvervoer in verschillende delen van Nederland. Daarbij zorgt de maatschappij voor een goed georganiseerd netwerk, zodat bus- en treinverbindingen optimaal op elkaar aansluiten. Zo ben je in de regio’s waar Arriva het openbaar vervoer verzorgt, verzekerd van een goede verbinding en hoef je nooit lang op je aansluiting te wachten. Arriva is daarnaast ook actief als touringcaraanbieder. Zo verhuurt Arriva Touring touringcars op maat. Je kunt kiezen voor uiterst luxe vervoer, maar ook een voordelige standaard touringcar huren.

Bekijk en vergelijk brokers om te beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Arriva aandelen kopen helpt je op weg

Om mee te delen in de winst van Arriva, kun je Arriva aandelen kopen. Het bedrijf heeft een internationale connectie en is onderdeel van de Arriva Group, die onder Deutsche Bahn valt. Dat zorgt voor veel kennis en ervaring en een innovatieve aanpak om het openbaar vervoer te optimaliseren. Zo worden lege bussen en treinen zoveel mogelijk voorkomen en wordt er gebruik gemaakt van vervoer op elektriciteit. Arriva Touring verzorgt ook een internationale busverbinding tussen Amsterdam en Hamburg over twee verschillende routes. Deze buslijn sluit aan op de ICE-treinen, de hogesnelheidslijn van Deutsche Bahn. Arriva is een belangrijke vervoerder in Europa. Daarom is het een goede mogelijkheid om Arriva aandelen te kopen.

Vervoer op maat

De laatste jaren maakt Arriva een sterke groei door op het vasteland van Europa. Het bedrijf is werkzaam in 14 landen, waaronder dus Nederland. Arriva zorgt voor streek- en stadsvervoer in meerdere regio’s van Nederland. Daarnaast is het bedrijf medeverantwoordelijk voor de Aquabus, de Waterbus die in Zuid-Holland vaart. Ook op de zakelijke markt is Arriva actief. Je kunt kiezen uit verschillende zakelijke abonnementen. Bedrijven kunnen individuele passen aanvragen voor meerdere medewerkers. Maar ook voor het onderwijs, de zorg en overheidsinstellingen biedt Arriva passende oplossingen op maat. Je kunt ervoor kiezen aandelen van Arriva te kopen en maakt zo kans op een leuke winst.  Aandelen kopen van Arriva helpt jou verder op weg.

Aandelen van Arriva te koop

Vanwege een oplopend financieel tekort bij Deutsche Bahn, is het goed mogelijk dat Arriva binnenkort in Amsterdam op de beurs komt. Vanaf dat moment zijn de Arriva aandelen te koop. Het bedrijf behaalt de meeste winst in Nederland, vandaar de keuze voor de Amsterdamse beurs. Toch is een beursgang nog niet helemaal zeker. De Deutsche Bahn wil Arriva het liefst voor een groot bedrag verkopen. Dat geld wordt vervolgens gebruikt om het Duitse spoornetwerk op te knappen en bestaande schulden af te betalen. Als de geïnteresseerde partijen onvoldoende geld willen neertellen om het bedrijf te kopen, zal Arriva een beursnotering krijgen. Je kunt dan Arriva aandelen kopen en meedelen in de winst van deze grote vervoersmaatschappij.

Voorbereid beleggen

Wil je gaan beleggen en Arriva aandelen kopen? Verdiep je dan eerst goed in het beleggen in aandelen. Via een gratis cursus leer je in korte tijd de belangrijkste zaken waarmee je rekening moet houden. Je kunt via een bank of broker starten met het beleggen, ook met kleine bedragen. Vergelijk hiervoor verschillende brokers met elkaar. Wat zijn hun voorwaarden en welke tarieven rekenen zij? Op basis van die vergelijking kun je een weloverwogen keuze maken en een beleggingsrekening openen. Daarna bekijk je in welke aandelen je wilt investeren of dat je dat liever uitbesteed aan een professional. Arriva aandelen kopen zou een begin kunnen zijn van je beleggingsactiviteiten. Wees je altijd bewust van de risico’s die verbonden zijn aan beleggen. Laat je goed informeren om verstandige keuzes te kunnen maken.