Aandelen ByteDance (TikTok) kopen

Aandelen Bytedance kopen of verkopen? Bytedance is bekend van TikTok

ByteDance is een Chinese multinational die gezien wordt als één van de grootste startups ter wereld. De organisatie is opgericht in 2012 en is voornamelijk bekend van de populaire app TikTok. Met deze applicatie kunnen korte video’s gemaakt worden die een lengte hebben van 3 seconden tot 15 seconden. Wereldwijd heeft deze app meer dan 1 miljard gebruikers en is, vanwege strenge regelgeving, in China zelf niet te gebruiken. Voor de Chinese markt is een aparte app ontwikkeld met de naam Douyin. In oktober 2019 kondigde de eigenaar van het bedrijf aan naar de beurs te willen. Volgens de verwachtingen kun je vanaf begin 202 aandelen ByteDance kopen.

Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden om hier te beleggen:

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom Aandelen ByteDance kopen?

Het bedrijf kent in zijn korte bestaansperiode een enorme groei. Daarom wordt ByteDance ook wel gezien als één van de grootste startups wereldwijd. Door de groei en het gebruik van de verschillende apps voor sociale media heeft ByteDance wereldwijd naamsbekendheid verworven. De verwachting is dan ook dat de groei van de onderneming ook na de beursgang flink zal toenemen. Aandelen ByteDance kopen kan dan ook gezien worden als een investering voor de toekomst. Het bedrijf wil een beursgang inzetten op de aandelen beurs van Hongkong.

Rendement behalen met het kopen van aandelen TikTok en meer

Wanneer er aandelen gekocht worden kan er nooit een garantie gegeven worden voor het te behalen rendement. Aandelen kopen is dan ook niet zonder risico’s. Ondanks dat de verwachtingen hoog gesteld zijn, bestaat de kans dat je niet de gehoopte resultaten zult behalen. Je kunt zelf wel voor een deel invloed hebben op de kosten die je besteed aan het kopen van de aandelen in ByteDance. Voor het kopen van aandelen heb je een beleggingsrekening nodig. Door goed naar de kosten te kijken van verschillende aanbieders kun je ervoor zorgen dat je deze kosten zoveel mogelijk drukt. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid als je aandelen ByteDance kopen wilt.

Hoe kun je aandelen kopen?

Een beleggingsrekening kun je openen door in zee te gaan met een broker. Door het openen van een dergelijke rekening heb je de mogelijkheid om tot aandelen ByteDance kopen. Ook is het mogelijk om aandelen van andere partijen te kopen zodat je de risico’s die je loopt kunt verspreiden. Als je benieuwd bent naar de verschillende brokers en welke broker je zult moeten kiezen voor het openen van de juiste beleggersrekening, dan kun je het beste een vergelijking maken van de verschillende aanbieders. Door brokers te vergelijken met elkaar kun je een partij vinden die het best aansluit bij de wensen en behoeften die jij hebt met betrekking tot het maken van beleggingen. Ook kun je door het maken van een vergelijking de kosten zo laag mogelijk houden.

Welke risico’s zijn er verbonden aan het kopen van deze aandelen?

Zoals in reclames altijd vermeld wordt brengt beleggen risico’s met zich mee. We geven je dan ook geen financieel advies om aandelen te kopen, we lichten je enkel in over de mogelijkheid voor het kopen van aandelen ByteDance in de nabije toekomt. Wil je aandelen ByteDance kopen, houdt dan altijd rekening met de mogelijke risico’s die aan deze manier van investeren verbonden zijn. Er kunnen geen garanties op winst gegeven worden, de inleg kan verloren gaan en het is mogelijk dat aandelen minder waard worden. Het is daarom verstandig om het risico op verlies zoveel mogelijk in te perken. Dat kan door het spreiden van de risico’s en door het kopen van verschillende soorten aandelen. Als je een beginnend belegger bent, dan is het aan te raden om eerst advies in te winnen bij de broker waarbij je de beleggingsrekening afneemt.