Aandelen CM.com kopen: alles over de beursgang

aandelen cm.com kopen

Wil je beginnen met geld verdienen door het handelen in aandelen? Dan is het verstandig om je goed in te lezen over de opties, mogelijkheden en de bedrijven waarvan je aandelen kunt kopen. Op 21 februari 2020 is CM.com door een fusie met het beursgenoteerde Dutch Star Companies naar de beurs gegaan. Ze staan genoteerd met het symbool CMCOM.

CM.com is een telecombedrijf, dat techniek levert waarmee onder meer mobiele betaaldiensten verwerkt kunnen worden. Een groot aantal belangrijke bedrijven zijn klant van CM.com, zoals Albert Heijn, Thuisbezorgd en IKEA. Wil je aandelen CM.com kopen maar ben je op zoek naar meer informatie over het bedrijf en de zaken die hierbij komen kijken? Lees dan vooral verder om meer informatie te vinden over dit bedrijf.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom een aandeel CM.com kopen?

Als je start met het kopen van aandelen of op zoek bent naar een nieuw bedrijf om in te investeren, kan het een lastige keuze zijn om een bedrijf te kiezen. Er zijn toch verschillende redenen om een aandeel CM.com te kopen in de toekomst. Dit bedrijf is namelijk een platform voor messaging, payments, voice en identity. De afgelopen jaren is er een hoop gedigitaliseerd, waardoor bedrijven ook op zoek zijn naar manieren om consumenten beter te bereiken. Door de opkomst van de mobiele telefoon is dit een essentieel kanaal geworden om te communiceren met klanten.

De rol van CM.com en het mobiele kanaal

Een aantal van de belangrijkste vraagstukken van CM.com zijn onder andere hoe je de consument in staat stelt met een apparaat te betalen, hoe je de identiteit op zo’n online kanaal kan garanderen en hoe je klanten zo efficiënt mogelijk bereikt. CM.com verstuurt miljoenen berichten per dag naar mobiel en maakt bijvoorbeeld het online betalen en het verifiëren van de identiteit gemakkelijker. Door een aandeel CM.com te kopen investeer je dus in een markt waar je waarschijnlijk dagelijks gebruik van maakt. Denk bijvoorbeeld aan inloggen op de site van je zorgverzekeraar, online boodschappen doen of eten bestellen, of stemmen op je favoriete deelnemer bij een populaire talentenjacht.

CM.com aandeel kopen en naar de beurs

CM.com is al jaren een partner van verschillende grote bedrijven zoals Thuisbezorgd.nl en Albert Heijn. Het bedrijf bestaat al sinds 1999 en is actief in zowel Nederland als België. Het bedrijf heeft laten weten dat het naar de Amsterdamse beurs wil. Deze beursgang zal waarschijnlijk in september of oktober van 2019 plaatsvinden. Hoeveel CM.com wil ophalen met deze beursgang? Het doel is om 100 miljoen euro op te halen en het is mogelijk dat een klein deel van hun belang in het bedrijf wordt aangeboden. Dit is dus interessante informatie als je aandelen in CM.com wilt kopen.

Het beleggen in aandelen: de risico’s

Zoals hierboven al een aantal keer is vermeld, is het belangrijk om je goed voor te bereiden als je een aandeel CM.com gaat kopen. Er zijn verschillende manieren waarop je je kunt voorbereiden. Kijk bijvoorbeeld op AllesoverAandelen.com om meer informatie te lezen over het beleggen in aandelen. Het is verstandig om de koersen goed in te gaten te houden, zodat je aandelen kunt aanschaffen waarvan je verwacht dat de waarde de komende jaren flink zal gaan stijgen.

Tevens is het verstandig om ook brokers te vergelijken. Er zijn een tal van brokers actief in Nederland die jou als particulier kunnen helpen met het beleggen. Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Lees er hier meer over. Houd wel in je achterhoofd dat beleggen altijd gepaard gaat met risico’s. Het is dus geen financieel advies en er is altijd ook de kans dat je geld zult verliezen. Om deze kans zo klein mogelijk te maken en in de toekomst een hoog rendement te behalen, is het verstandig je goed te oriënteren, voordat je een aandeel CM.com gaat kopen.