Aandelen EQT kopen

Aandelen EQT kopen

In september 2019 werd bekend dat EQT, de Zweedse Investeerder, naar de beurs wil gaan. Het doel is om hiermee minimaal 500 miljoen euro op te gaan halen. Als je van plan bent om aandelen EQT te kopen is het verstandig de huidige stand van zaken in de gaten te houden. De beursgang van dit bedrijf vindt waarschijnlijk voor de eind van 2019 plaats in Stockholm. Het doel van de beursnotering voor EQT? Het geeft financiële flexibiliteit en vergroot daarnaast de zichtbaarheid bij publieke investeerders en zakelijke relaties. Wil je een aandeel EQT kopen? Dan informeren wij je graag over dit bedrijf, zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan met het starten van beleggen in EQT.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Hoe kun je het beste aandelen EQT kopen?

Voordat je aandelen van een bepaald bedrijf gaat kopen, wil je natuurlijk wel weten waar je je geld in gaat beleggen. Het is namelijk zo dat het kopen van aandelen bepaalde risico’s met zich meebrengt en dat je dus geen financiële zekerheid kunt verwachten. Afhankelijk van de koersen, het type bedrijf en jouw kennis over de beurs kan de hoogte van je rendement enorm verschillen. Bereid je daarom goed voor, voordat je aandelen EQT gaat kopen. Lees je bijvoorbeeld in over de koersen, de mogelijkheden met betrekking tot het kopen van aandelen en de opties als het gaat om brokers. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid te werk gaat en kun je beter en sneller inspelen op wisselingen in de koers.

Aandelen EQT kopen: wat is het precies voor bedrijf?

EQT is een Zweedse investeringsmaatschappij. Er zijn tientallen bedrijven in zowel Europa, Azië en de Verenigde Staten waarin wordt geïnvesteerd door EQT. Onder andere telecombedrijf Broadnet uit zweden, verschillende winkels van Flying Tiger en DELTA Retail, een leverancier van energie en verschillinde digitale diensten. EQT participeert in deze bedrijven, en heeft ze in sommige gevallen geheel in eigendom. Bij de bedrijven waar in geïnvesteerd is, wordt een nieuwe Raad van Bestuur benoemd en de bedrijven kunnen gebruik maken van de kennis van adviseurs van EQT.

Het doel van EQT is om de bedrijven waaraan het deelneemt te laten groeien. Door ze meer waard te laten worden, kunnen ze in de toekomst met meer winst verkocht worden. Om dit te bereiken worden er bijvoorbeeld nieuwe groepen klanten aangeboord en wordt het productaanbod verder uitgebreid. Door aandelen te kopen in EQT zul je dus wel met risico’s te maken krijgen, aangezien jouw rendement ook afhankelijk is van de verschillende bedrijven waarin EQT geïnvesteerd heeft.

Cijfers en informatie over aandelen EQT kopen

Als je van plan bent om binnenkort de aandelen EQT te gaan kopen, is het verstandig om meer informatie over de cijfers en de achtergrond van het bedrijf te hebben. EQT is in 1994 opgericht in Zweden en bestaat inmiddels uit zo’n 31 miljard euro aan investeringen via 21 verschillende fondsen. In de eerste maanden van 2019 werd er door EQT een omzet van bijna 300 miljoen euro behaald. In totaal werken er op dit moment zo’n 450 mensen in de kantoren door heel Europa en het bedrijf meldt een jaarlijkse groei van zo’n 8%.

Beleggen in EQT

De aandelen EQT die worden uitgegeven zullen voor ongeveer een half miljard worden uitgegeven. Naar schatting zal ongeveer 20% van de aandelen voor particulieren te verhandelen zijn. Dit is handig om te weten als je aandelen EQT gaat kopen. Verder is het ook slim om de koersen goed in de gaten te houden, zodat je preciezer kunt bepalen wanneer het beste moment gaat zijn om in te springen en aandelen te kopen.