Aandelen Gilead kopen

aandelen gilead kopenSteeds meer mensen gaan de beurs op en beleggen hun spaargeld in aandelen. Op dit online platform lees en leer je alles over aandelen en beleggen en na he volgen van een gratis cursus beleggen is aandelen kopen een fluitje van een cent. Beleggen in aandelen bied je geen garantie. Zekerheid heb je wel als jij je geld op de sparrekening parkeert, want dan heb je de zekerheid dat je geen rendement maakt, iets dat door te beleggen zeker wel mogelijk is. Check hier alle relevante informatie over aandelen, beleggen, koersen en brokers. Tip: ga aandelen Gilead kopen.

Aandelen Gilead kopen: kan verstandig zijn

Aandelen Gilead kopen? Ja, want het Amerikaanse bedrijf staat nadrukkelijk in de spotlight nu het er alle schijn van heeft dat deze onderneming COVID-19 kan behandelen. Het is nog te vroeg om te juichen, de voortekenen zijn echter positief. In mei zal absolute duidelijkheid ontstaan. Eerst even over het bedrijf zelf. Gilead Sciences is een Amerikaans biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het onderzoeken van geneesmiddelen, geneesmiddelen ontwikkelt en commercialiseert. Daarbij is er specifieke aandacht voor antivirale geneesmiddelen die gebruikt worden bij onder meer de behandeling van HIV, hepatitis B en C en griep.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Gilead lijkt COVID-19 te kunnen behandelen

Onder de bezielende leiding van CEO Daniel O’ Day lijkt het bedrijf nu een antwoord te hebben op het coronavirus, een virus dat al onnoemelijk veel schade aanrichtte en dat nog steeds doet. De waarde van het aandeel schoot al omhoog toen bleek dat een door Gilead geleverd middel in de vorm van rendesivir uitstekend aansloeg bij mensen die geveld waren door het nietsontziende virus. Het middel werd in het Universiteitsziekenhuis in Chicago toegepast op 113 patiënten. Het gros van de mensen was al binnen een week thuis, twee patiënten overleden aan de gevolgen van COVID-19. Spectaculair nieuws dus, al blijft Gilead zelf voorlopig nog voorzichtig.

In mei meer duidelijkheid over het middel Remdesivir

Gilead laat weten dat het slechts om een test gaat en dat er nog geen conclusies kunnen worden getrokken. Bovendien was er geen sprake van een zogenaamde controlegroep. Een dergelijke groep wordt doorgaans gebruikt om te zien hoe de ziekte zich ontwikkeld zonder toediening van het middel. Ondertussen wordt echter al getest op 152 locaties. De resultaten van die testen zullen volgende maand bekend zijn. En dus kan het zomaar zijn dat er straks een vaccin is tegen het coronavirus. Aandelen Gilead kopen is nu dus zeer verstandig. Bij een positief resultaat in mei zullen de koersen enorm stijgen, zoals ze na dit positieve bericht al heel behoorlijk stegen. Goed idee dus om juist nu aandelen Gilead te kopen.

Aandelen Gilead kopen doe je het liefst voor de maand mei

Tot het bericht over COVID-19 stond Gilead al bekend als een uiterst betrouwbaar en solide bedrijf, dat opgericht werd in 1967 en met het hoofdkwartier gevestigd is in Foster City, Californië. In Forty Seven, Kite Pharma en Pharmasset heeft het bekende dochterondernemingen. Aandelen Gilead kopen lijkt dus zeer verstandig. Hoe je die aandelen precies kunt kopen en alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft, vind je hier op dit online platform. Weet jij wat de AEX is? Weet jij dat je altijd een beroep moet doen op een broker?

Volg de gratis online cursus

Als je verstandig bent ga je voor het aandelen Gilead kopen eerst de gratis cursus beleggen volgen die je hier online aangeboden wordt. Zo kom je goed beslagen ten ijs en is aandelen Gilead kopen straks ook voor jou eenvoudig. De online cursus leert je de basisprincipes van beleggen en alles wat daar bij komt kijken.