Aandelen GitLab kopen

aandelen gitlab kopen

GitLab is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 2012 is opgericht. Veel mensen zullen er nog niet van gehoord hebben en daardoor niet precies weten wat het bedrijf inhoudt en of het verstandig is om aandelen GitLab te kopen en er in te investeren. Als je je aan het oriënteren bent om binnenkort te beginnen met het kopen van aandelen, of misschien op zoek bent naar een nieuw bedrijf om in te investeren, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hieronder vind je meer informatie over het bedrijf GitLab, de beursgang, de aandelen en de werkzaamheden van het bedrijf. Wie weet is dit wel jouw volgende investering.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen GitLab kopen een goede zet?

GitLab is een Nederlandse startup van Sid Sijbrandij en is een opensourceplatform voor softwareprogrammeurs. Hiermee wordt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk aan code te werken, deze te schrijven, te controleren en uit te rollen. Hierdoor kun je gelijktijdig aanpassingen en verbeteringen doorvoeren, vergelijkbaar met Google Docs.

Waar er in 2015 nog maar 10 mensen bij GitLab werkten, is dat inmiddels al uitgegroeid naar 800 medewerkers in 55 landen. Er zijn verschillende investeringsrondes geweest waarbij er miljoenen werden geïnvesteerd door meerdere partijen, waaronder de investeringsmaatschappij van acteur Ashton Kutcher. Op papier is het bedrijf GitLab daarom nu 2.75 miljard dollar waard. De Nederlander Sijbrandij heeft laten weten dat hij in november van 2020 naar de beurs wil gaan. Met de investeringen van de afgelopen tijd wil de directie het platform nog verder gaan verbeteren, in aanloop naar de beursgang.

Het kopen van aandelen Gitlab

Op dit moment is GitLab dus nog niet naar de beurs gegaan, maar hoogstwaarschijnlijk gaat dit ergens in 2020 wel gebeuren. Op dit moment is het daarom nog niet mogelijk om als particulier aandelen van GitLab te kopen maar uiteraard kun je wel alvast meer informatie lezen over het bedrijf, zodat je goed voorbereid bent. Mocht het bedrijf wel naar de beurs gaan, dan is het goed om te weten waar je aan toe bent en wat voor statistieken en cijfers bij het bedrijf normaal zijn en op welke schommelingen je zult moeten inspelen.

Samen programmeren mogelijk met GitLab

Hierboven stond al kort uitgelegd dat GitLab een platform is om samen te werken en te programmeren in een gezamenlijk bestand. Zeker bij grote softwareprojecten is de kans groot dat verschillende onderdelen van de code met elkaar samenhangen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om dit los van elkaar goed te coördineren en een samenhangende code te vormen. Met GitLab wordt het mogelijk om gelijktijdig aan dezelfde code te werken. Hierdoor wordt meer inzicht gegeven in de veranderingen in de code en wordt het enorm gemakkelijk om samen te werken.

Investeren en een financieel risico

Als je al vaker hebt belegd en ervaring hebt met het kopen van aandelen, zul je weten dat dit financiële risico’s met zich meebrengt. Ook al zien de voorspellingen van het snel groeiende bedrijf GitLab er voorspoedig uit en wordt er veel in geïnvesteerd, het is niet gezegd dat dit altijd zo zal blijven. Je zult dus alert moeten zijn en slim kunnen inspelen op veranderingen in de beurs en de koers.

Ook zul je op zoek moeten gaan naar een broker. Dit is een effectenmakelaar die in opdracht van de belegger de transacties doet. Er zijn een tal van brokers in Nederland actief waar je uit kunt kiezen. Naast informatie over de aandelen kopen van GitLab is het dus ook verstandig om meer te lezen over de mogelijkheden van de verschillende brokers. Online kun je deze gemakkelijk met elkaar vergelijken, zodat je de broker vindt die het beste aansluit bij jouw eisen als particuliere belegger.