Aandelen Palantir kopen

Aandelen Palantir kopen?

aandelen palentir kopenHeb je wel eens gehoord van het bedrijf Palantir? Velen wel, maar weten eigenlijk niet exact wat dit bedrijf doet en op welke markt het bedrijf actief is. Palantir Technologies is een Silicon Valley bedrijf, dat groot is geworden door het ontwikkelen van innovatieve manieren om data te minen en te verwerken. Een van de oprichters was Peter Thiel, ook wel bekend van PayPal. In eerste instantie ontwikkelde Palantir een manier om de betalingen via PayPal te kunnen monitoren zonder dat klanten van PayPal hier last van hadden. In 2020 / 2021 kun je starten met aandelen Palantir kopen. Hiermee investeer je in een bedrijf dat tegenwoordig samenwerkt met de FBI en de CIA. Palantir is volgens kenners betrokken geweest bij het opsporen van Osama Bin Laden.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kun je zelf aandelen Palantir kopen?

Als particulier kun je tegenwoordig naast het sparen bij de bank tevens kiezen voor het beleggen in aandelen via een broker. Bij de broker van jouw keuze open je een beleggingsrekening. Vanuit deze rekening handel je in aandelen en hiervoor betaal je onder andere transactiekosten. Wil je actief gaan handelen? Dan is het dus zaak om op zoek te gaan naar een broker die lage kosten hanteert en een goede service biedt. Ook kun je tegenwoordig zelfs met kleinere bedragen aan inleg op jouw beleggingsrekening starten met het aankopen van aandelen. Wil jij aandelen Palantir kopen in 2020 of 2021? Maak dan nu gebruik van de handige en volledig onafhankelijke vergelijker om te ontdekken welke broker bij je past.

Zonder kennis aandelen Palantir kopen?

Heb je geen tijd om je te verdiepen in het zelf beleggen? Of wil je wel mogelijk een mooi rendement behalen met het beleggen in aandelen? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker die jij kiest voor je aan de slag met het beleggen van jouw geld, volgens jouw voorkeuren. Zo kun je toch aandelen Palantir kopen zonder enige kennis van de ins en outs van het beleggen.

Brokers vergelijken voor het aandelen Palantir kopen

Start nu met het zelf vergelijken van de brokers op de markt. Open desgewenst een gratis oefen account en probeer het beleggen uit met nep geld. Met de vergelijker weet je binnen slechts enkele minuten welke broker het best bij jou past. Zo maak je kans op een hoger rendement dan bij het sparen tegen lage rentes bij de bank.