Aandelen Pinterest kopen

Aandelen Pinterest kopen?

aandelen pinterest kopenPinterest is een belangrijk social media medium waarop velen hun favoriete items, verhalen, belevenissen en aankopen delen. Er zijn op Pinterest bepaalde influencers die veel gevolgd worden door een eigen groeiende groep fans. Ook de bekende merken op het gebied van fashion en cosmetica (om maar een paar voorbeelden te noemen) hebben de kracht van Pinterest ontdekt. Wil je investeren en beleggen in de nog steeds groeiende wereld van de social media? Dan is het aanschaffen van aandelen in Pinterest als internet prikbord wellicht interessant voor jou. Het aandelen Pinterest kopen doe je via een broker.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  Meer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vanaf wanneer kun je aandelen Pinterest kopen?

Pinterest kondigde in het jaar 2018 aan in gesprek te zijn met de banken. Dit social media prikbord wil zich verder gaan uitbreiden en meer bieden aan de gebruikers van bijvoorbeeld de app. Ook toekomstige samenwerkingen met andere ondernemers zitten in de pijplijn. Vanaf 18 april is Pinterest op de beurs met een introductie van 17 dollar per aandeel. Pinterest zal op de beurs beschikbaar zijn als IPO. Wil je mogelijk aandelen Pinterest kopen? Dan is het tijd om nu op zoek te gaan naar een goede en voordelige broker.

Brokers vergelijken voor aandelen Pinterest kopen

Het is belangrijk om de brokers op de markt goed te vergelijken voor je kiest voor het openen (meestal gratis) van een beleggingsrekening. Wil jij je niet teveel hoeven verdiepen in het beleggen? Dan kun je tevens kiezen voor het beleggen in beheer bij jouw favoriete broker. Zo doen de experts beleggingen voor je met jouw geld. Ook kun je bij sommige brokers als consument al beleggen met een klein (maandelijks) bedrag. Maak gebruik van de handige vergelijker en ontdek zelf op basis van geheel onafhankelijke informatie welke broker jouw voorkeur heeft. Met beleggen kun je mogelijk meer rendement behalen dan met het sparen bij de bank. Het is wel goed om te weten dat een goed rendement bij het beleggen nooit gegarandeerd kan worden.

Start nu met het vergelijken van brokers voor het aandelen Pinterest kopen en je kan profiteren van de beursgang van Pinterest. Kies voor een broker die het mogelijk maakt om met fictief geld te oefenen met het beleggen als je jouw kennis wilt vergroten. Zo leer je spelenderwijs met een oefenaccount!