Welke aandelen kopen?

Welke aandelen kopen? Zo ontdek je het

Velen zetten tegenwoordig de eerste stappen wat betreft het zelf aandelen kopen. Maar welke aandelen kopen? En waar of hoe kun je als particulier eigenlijk aandelen kopen of verhandelen? Er zijn in principe twee manieren om zelf te starten met het aandelen kopen en beleggen van jouw extra geld. Uiteraard kun je sparen bij de bank. De lage rente zal desalniettemin nauwelijks winst opbrengen op het vastzetten van jouw spaargeld. Dat is dan ook de reden waarom veel consumenten tegenwoordig kiezen voor het aandelen kopen. Een broker maakt het mogelijk voor iedereen om te starten. Hierbij open je een beleggingsrekening. Vervolgens kies je of je zelf start met actief beleggen, of kies je liever voor het beleggen in beheer (waarbij de experts jouw geld beleggen)? Welke aandelen kopen? We vertellen graag meer.

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  

Top aandelen broker
DEGIRO
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Zeer lage tarieven >
Open gratis rekening!


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Forward
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Start in 5 minuten!
Open Gratis een rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenCentraal Beheer
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


TradersOnly: de nummer 1 broker voor actieve beleggers. Het handelsplatform en de helpdesk zijn volledig ingericht om actieve beleggers optimaal van dienst te zijn.
Gratis informatiepakket
Open een gratis rekening en ontvang gratis $500 aan transactiekosten
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Fisher Investments Nederland is een vermogensbeheerder en biedt haar klanten (met een vermogen van meer dan 350.000) een beleggingsplan op maat.
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Download gratis het rapport voor aandelen kopen in 2019
Lees meer, klik hier!

of direct startenZwitserleven Beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Welke aandelen kopen? Populaire aandelen op de huidige markt

Welke aandelen kopen voor een kans op rendement? Hier is geen perfect antwoord op te geven. De wereld van de aandelen fluctueert en verschillende zaken, zoals de politiek, de handel en prijzen van grondstoffen hebben een invloed op de koersen van aandelen. Toch zijn er een aantal markten (zoals bijvoorbeeld de IT-sector) die een interessante mogelijkheid bieden om een antwoord te vinden op de vraag ‘welke aandelen kopen?’.
Bedrijven als Google, Amazon en Facebook zijn continu bezig met innovaties en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Ook andere bedrijven in deze sector bieden perspectief en een kans op het opbouwen van een leuk rendement. Beleg je liever in de Nederlandse bedrijven op de markt? Ook dan kan een broker vaak verschillende mixfondsen aanbieden. Zo kun je bij jouw broker vaak goed terecht met tips en informatie. Welke aandelen kun je het best kopen? Jij bepaalt!

Welke aandelen kopen met beleggen in beheer?

Kies je voor het beleggen in beheer, dan kies je voor gemak. De experts gaan voor je aan het werk met jouw geld. Jij hoeft geen antwoord te hebben op de vraag ‘welke aandelen kopen‘, maar kiest simpelweg uit een van de ‘pakketten’ aandelen die de broker je biedt. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen bij het beleggen. Kies je het liefst voor een laag risico met een mogelijk lager maar constanter rendement? Of ga je vol gas voor een hoog risico? Welke aandelen kopen is succesvol? Op AllesOverAandelen.com vind je op basis van een onafhankelijke vergelijking de broker die bij je past.

Welke aandelen kopen?
5 (100%) 13 votes