Welke aandelen kopen?

Welke aandelen kopen? Zo ontdek je het

Velen zetten tegenwoordig de eerste stappen wat betreft het zelf aandelen kopen. Maar welke aandelen kopen? En waar of hoe kun je als particulier eigenlijk aandelen kopen of verhandelen? Er zijn in principe twee manieren om zelf te starten met het aandelen kopen en beleggen van jouw extra geld. Uiteraard kun je sparen bij de bank. De lage rente zal desalniettemin nauwelijks winst opbrengen op het vastzetten van jouw spaargeld. Dat is dan ook de reden waarom veel consumenten tegenwoordig kiezen voor het aandelen kopen. Een broker maakt het mogelijk voor iedereen om te starten. Hierbij open je een beleggingsrekening. Vervolgens kies je of je zelf start met actief beleggen, of kies je liever voor het beleggen in beheer (waarbij de experts jouw geld beleggen)? Welke aandelen kopen? We vertellen graag meer.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen + € 1000,- transactietegoed! >
Open gratis rekening + € 1000,- transactietegoed! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Welke aandelen kopen? Populaire aandelen op de huidige markt

Welke aandelen kopen voor een kans op rendement? Hier is geen perfect antwoord op te geven. De wereld van de aandelen fluctueert en verschillende zaken, zoals de politiek, de handel en prijzen van grondstoffen hebben een invloed op de koersen van aandelen. Toch zijn er een aantal markten (zoals bijvoorbeeld de IT-sector) die een interessante mogelijkheid bieden om een antwoord te vinden op de vraag ‘welke aandelen kopen?’.
Bedrijven als Google, Amazon en Facebook zijn continu bezig met innovaties en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Ook andere bedrijven in deze sector bieden perspectief en een kans op het opbouwen van een leuk rendement. Beleg je liever in de Nederlandse bedrijven op de markt? Ook dan kan een broker vaak verschillende mixfondsen aanbieden. Zo kun je bij jouw broker vaak goed terecht met tips en informatie. Welke aandelen kun je het best kopen? Jij bepaalt!

Welke aandelen kopen met beleggen in beheer?

Kies je voor het beleggen in beheer, dan kies je voor gemak. De experts gaan voor je aan het werk met jouw geld. Jij hoeft geen antwoord te hebben op de vraag ‘welke aandelen kopen‘, maar kiest simpelweg uit een van de ‘pakketten’ aandelen die de broker je biedt. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen bij het beleggen. Kies je het liefst voor een laag risico met een mogelijk lager maar constanter rendement? Of ga je vol gas voor een hoog risico? Welke aandelen kopen is succesvol? Op AllesOverAandelen.com vind je op basis van een onafhankelijke vergelijking de broker die bij je past.