Welke aandelen kopen?

Welke aandelen kopen? Zo ontdek je het

Velen zetten tegenwoordig de eerste stappen wat betreft het zelf aandelen kopen. Maar welke aandelen kopen? En waar of hoe kun je als particulier eigenlijk aandelen kopen of verhandelen? Er zijn in principe twee manieren om zelf te starten met het aandelen kopen en beleggen van jouw extra geld. Uiteraard kun je sparen bij de bank. De lage rente zal desalniettemin nauwelijks winst opbrengen op het vastzetten van jouw spaargeld. Dat is dan ook de reden waarom veel consumenten tegenwoordig kiezen voor het aandelen kopen. Een broker maakt het mogelijk voor iedereen om te starten. Hierbij open je een beleggingsrekening. Vervolgens kies je of je zelf start met actief beleggen, of kies je liever voor het beleggen in beheer (waarbij de experts jouw geld beleggen)? Welke aandelen kopen? We vertellen graag meer.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Welke aandelen kopen? Populaire aandelen op de huidige markt

Welke aandelen kopen voor een kans op rendement? Hier is geen perfect antwoord op te geven. De wereld van de aandelen fluctueert en verschillende zaken, zoals de politiek, de handel en prijzen van grondstoffen hebben een invloed op de koersen van aandelen. Toch zijn er een aantal markten (zoals bijvoorbeeld de IT-sector) die een interessante mogelijkheid bieden om een antwoord te vinden op de vraag ‘welke aandelen kopen?’.
Bedrijven als Google, Amazon en Facebook zijn continu bezig met innovaties en het ontwikkelen van nieuwe diensten. Ook andere bedrijven in deze sector bieden perspectief en een kans op het opbouwen van een leuk rendement. Beleg je liever in de Nederlandse bedrijven op de markt? Ook dan kan een broker vaak verschillende mixfondsen aanbieden. Zo kun je bij jouw broker vaak goed terecht met tips en informatie. Welke aandelen kun je het best kopen? Jij bepaalt!

Welke aandelen kopen met beleggen in beheer?

Kies je voor het beleggen in beheer, dan kies je voor gemak. De experts gaan voor je aan het werk met jouw geld. Jij hoeft geen antwoord te hebben op de vraag ‘welke aandelen kopen‘, maar kiest simpelweg uit een van de ‘pakketten’ aandelen die de broker je biedt. Jij bepaalt hoeveel risico men mag lopen bij het beleggen. Kies je het liefst voor een laag risico met een mogelijk lager maar constanter rendement? Of ga je vol gas voor een hoog risico? Welke aandelen kopen is succesvol? Op AllesOverAandelen.com vind je op basis van een onafhankelijke vergelijking de broker die bij je past.