Aandelen Saudi Aramco kopen

aandelen saudi aramco kopen

Wil jij aandelen kopen van een winstgevend bedrijf met veelbelovende vooruitzichten? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden om aandelen te kopen van Saudi Aramco. Als grootste oliemaatschappij ter wereld produceert dit bedrijf de meeste olie en heeft het de grootste reservevoorraad. Saudi Aramco is gevestigd in Saoedi-Arabië en is de staatsoliemaatschappij van het land. Na de overheid zorgt het bedrijf voor de meeste werkgelegenheid. Iedere dag worden 10 miljoen vaten olie gewonnen. Daarnaast heeft Saudi Aramco een kwart van de wereldreserve in bezit, die zo’n 260 miljard vaten olie bevat. De olie wordt vooral in ruwe vorm geëxporteerd naar het Verre Oosten, dat verantwoordelijk is voor 65% van de gehele afname. Sinds een aantal jaren kun je aandelen van Saudi Aramco kopen.

Brokers om aandelen te kopen:

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Koop Saudi Aramco aandelen met perspectief

Omdat dit bedrijf een grote speler is in de winning en verkoop van olie, biedt aandelen kopen van Saudi Aramco zeker toekomstperspectief. Het bedrijf zorgt dagelijks voor 10% van de wereldproductie. De olie wordt uit het oosten van Saoedi-Arabië gehaald, vanuit de Perzische Golf en de kust daarvan. De olievelden liggen vrij dicht bij elkaar, wat positief is voor de productie. Saudi Armaco is het enige bedrijf dat in dit gebied olie produceert. Het belangrijkste olieveld levert zo’n 5 miljoen vaten olie per dag. Het is daarmee het grootste olieveld van Saoedi-Arabië en de hele wereld. Het is bijzonder dat de oliereserves stabiel blijven. Als je aandelen van Saudi Aramco koopt, investeer je dus in een betrouwbare bron.

Wereldspeler

Saudi Aramco is een enorm bedrijf met wereldwijde invloed. Aramco staat voor Arabian American Oil Company. Saoedi-Arabië is volledig ingericht op de olieproductie. Een uitgestrekt netwerk van pijpleidingen verbindt de olie- en gasvelden en raffinaderijen met elkaar en vervoert de olie vervolgens naar de havens. Tussen de olievelden in het oosten en de exporthavenhaven van Yanbu ligt een pijplijn van 1200 kilometer, die circa 5 miljoen vaten olie per dag naar de Rode Zee kust vervoert. Aan de kust van de Perzische Golf is Ras Tanura de belangrijkste export terminal. Aandelen van Saudi Aramco kopen, betekend investeren in een bedrijf dat vier eigen raffinaderijen heeft en ook nog eens participeert in acht andere, waarvan er vijf in het land zelf zijn gevestigd.

Saudi Aramco maakt aandelen kopen mogelijk

De laatste jaren heeft Saoedi-Arabië te maken met een dalende olieprijs, die voor financiële en economische problemen zorgt. Het land vreest een begrotingstekort en zoekt mogelijkheden om dat te voorkomen. Daarom werd eind 2016 bekend gemaakt dat Saudi Aramco naar de beurs gaat en een klein gedeelte van de aandelen wil verkopen. Daarnaast wordt gekeken of een deel van de raffinage en verkoop ook op de markt zal worden gezet. Aandelen van Saudi Aramco kopen is dus een goede optie. De oliereserves en de productie blijven stabiel en het bedrijf heeft een belangrijke positie op de wereldmarkt. Daarnaast draagt Saudi Aramco bij aan een betere leefwereld door actief bezig te zijn met het terugdringen van uitstoot en het investeren in initiatieven die de natuur beschermen.

Koop je aandeel van Saudi Aramco voor de juiste prijs

Ben je geïnteresseerd geraakt in het kopen van Saudi Aramco aandelen? Houd dan wel altijd rekening met de risico’s, die beleggen met zich meebrengt. Je krijgt geen garantie op een goed rendement. Wil je leren beleggen? Hiervoor is een gratis cursus beschikbaar, die je in dertig minuten de basis van het beleggen bijbrengt. Wil je aandelen van Saudi Aramco kopen? Zoek dan nu een broker met goede voorwaarden en lage transactiekosten en vergelijk de verschillende mogelijkheden. Zo ga je verantwoord om met je geld en heb je de meeste kans op positieve resultaten.