Aandelen TeamViewer kopen

aandelen teamviewer kopen

TeamViewer is wereldwijd geïnstalleerd op meer dan 2.0 miljard apparaten en heeft op ieder moment van de dag 45 miljoen apparaten online. Het bedrijf richt zich volledig op cloud gebaseerde technologieën om online support en samenwerking real time wereldwijd mogelijk te maken. TeamViewer maakt het mogelijk om mensen met elkaar te verbinden. Het biedt onder andere een makkelijke en veilige toegang tot een extern bureaublad, is de oplossing om op afstand ondersteuning te bieden voor werknemers en klanten en geeft een geïntegreerde controle en beheer op afstand.

Het is dus een bedrijf dat in de huidige technologische markt veel invloed uitoefent. Ben je daarom van plan om aandelen TeamViewer te kopen dan is het verstandig om meer informatie te verkrijgen voordat je begint. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres: in onderstaand artikel vind je meer informatie over het bedrijf, de beursgang en het kopen van aandelen van TeamViewer.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Naar de beurs: aandelen TeamViewer kopen

TeamViewer is een van oorsprong Duits bedrijf en is een maker van software om computers op afstand te besturen. Het bedrijf is opgezet in het Duitse Göppingen en bestaat sinds 2005. Het bedrijf heeft in de zomer van 2019 bekend gemaakt dat het de verwachting is om voor het einde van het jaar naar de beurs te gaan. De aandelen zullen verhandelbaar zijn op de aandelenbeurs van Frankfurt. Er is nog niet bekend gemaakt welk bedrag het bedrijf op wil halen, maar de speculaties gaan om enkele miljarden euro’s. De beoogde uitgifteprijs ligt ronde de 25 euro per aandeel en het zou gaan om maximaal 84 miljoen bestaande aandelen.

Ben je dus van plan om  aandelen van TeamViewer te kopen dan is het verstandig om deze prijzen in je achterhoofd te houden.

Aandelen TeamViewer kopen: het bedrijf

Zoals hierboven al is vermeld, is TeamViewer een programma dat de samenwerking mogelijk maakt tussen verschillende personen. Het maakt hierbij gebruik van afstandsbediening en bestandsdeling. Het programma is onder andere beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android en is in meerdere talen beschikbaar, waaronder Nederlands. Naast het voornaamste doel om besturingssystemen op afstand bestuurbaar te maken, zijn er ook nog een aantal andere zaken die tot de mogelijkheden behoren. Doordat er gebruik wordt gemaakt van datacenters, is het mogelijk om je klanten en werknemers veilig en gemakkelijk te ondersteunen. Tevens kun je je IT stabiel houden en verschillende aspecten controleren en beheren op afstand.

Met het kopen van aandelen van TeamViewer investeer je dus in een belangrijk technologisch bedrijf op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. Is dit een gebied waar je in geïnteresseerd bent, dan kan het een goed idee zijn om van TeamViewer aandelen te kopen en te investeren in deze markt.

Handelen in aandelen TeamViewer

Wil je gaan handelen in aandelen TeamViewer. Als particulier is het verstandig om dit te doen via een broker of een bank. Er zijn namelijk verschillende manieren om te beleggen. Voor het vergelijken van brokers kun je ook een kijkje nemen op AllesoverAandelen, om de broker te vinden die het beste bij je aansluit.

Denk er wel aan dat beleggen en het kopen van aandelen TeamViewer ook risico’s met zich meebrengt. Handelen in aandelen biedt geen financiële zekerheid, waardoor het ook mogelijk is dat je (een deel van) je geld verliest. Om deze kans zo ver mogelijk terug te dringen en een groot rendement te behalen, is het verstandig om de koersen goed in de gaten te houden. Door deze voorkennis ben je namelijk een stuk beter in staat om ontwikkelingen in de koers in te schatten.