Aandelen Tencent kopen

Aandelen Tencent kopen: profiteer van deze Chinese internetreus

aandelen tencent kopenHeb je ooit gehoord van de app WeChat? Deze app is groter dan je wellicht denkt en heeft maar liefst 770 miljoen gebruikers. Deze social media applicatie is ontwikkeld door (en in eigendom van) het Chinese Tencent. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren een enorme winst gemaakt met het beleggen in en ontwikkelen van computergames, applicaties en programma’s. Ook heeft Tencent een aandeel in Tesla, bekend van de moderne auto’s. De officiële naam van het bedrijf is Tencent Holdings. Wil je aandelen Tencent kopen? Dan investeer je in een bedrijf dat het vijfde grootste bedrijf ter wereld is. Hiermee volgt Tencent bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Apple. Even ter vergelijking, Facebook heeft een waarde van rond de 522 miljard dollar, Tencent heeft een waarde van rond de 523 miljard dollar. Hoe heeft het bedrijf deze positie bereikt? En waarom is aandelen Tencent kopen interessant?

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Tencent kopen en mogelijk rendement opbouwen

Tencent begon in eerste instantie met activiteiten op de game-markt. Zo was er eerst een game portal, en werd aandeelhouder van grote hits in de game industrie. Voorbeelden hiervan zijn de investeringen en de aankopen van Activision Blizzard, Riot, de maker van het zeer populaire League of Legends en Epic games. Hiermee haalt Tencent een flinke omzet binnen. Het werd een van de grootste game bedrijven ter wereld. Aandelen Tencent kopen bied je de mogelijkheid om mee te varen in de koers die het bedrijf heeft uitgezet. Men blijft winst investeren in het uitbreiden van de markten waarop het bedrijf actief is. Dit heeft vele beleggers een leuk rendement bezorgd in de afgelopen jaren. Daarnaast is Tencent met Tencent Music een populaire muziekdienst.

Bij een goede broker aandelen Tencent kopen

Op het handige en onafhankelijke Allesoveraandelen.com kun je terecht voor het maken van een goede vergelijking tussen de beschikbare online brokers op de markt. Hier kom je tevens te weten waar je aandelen Tencent kopen kunt doen middels het beleggen in beheer, of middels het beleggen met een klein bedrag. Zo kun je ook als leek de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen. Tegenwoordig kiezen steeds meer menen hiervoor, in plaats van voor het sparen bij de bank. De tegenvallende rentes die de banken bieden zijn hiervoor verantwoordelijk. Wil jij starten met aandelen Tencent kopen? Kies dan voor een voordelige broker met lage transactiekosten. Zo haal je meer uit jouw hopelijke rendement! Naast Tencent zijn er uiteraard meer bedrijven die een veelbelovende groei in het vooruitzicht hebben.