Aandelen Tencent kopen

Aandelen Tencent kopen: profiteer van deze Chinese internetreus

aandelen tencent kopenHeb je ooit gehoord van de app WeChat? Deze app is groter dan je wellicht denkt en heeft maar liefst 770 miljoen gebruikers. Deze social media applicatie is ontwikkeld door (en in eigendom van) het Chinese Tencent. Dit bedrijf heeft in de afgelopen jaren een enorme winst gemaakt met het beleggen in en ontwikkelen van computergames, applicaties en programma’s. Ook heeft Tencent een aandeel in Tesla, bekend van de moderne auto’s. De officiële naam van het bedrijf is Tencent Holdings. Wil je aandelen Tencent kopen? Dan investeer je in een bedrijf dat het vijfde grootste bedrijf ter wereld is. Hiermee volgt Tencent bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Apple. Even ter vergelijking, Facebook heeft een waarde van rond de 522 miljard dollar, Tencent heeft een waarde van rond de 523 miljard dollar. Hoe heeft het bedrijf deze positie bereikt? En waarom is aandelen Tencent kopen interessant?

Broker / Aanbieder Omschrijving Actie  
Top aandelen broker

Meer info >
eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen, Bitcoins en meer. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Nu aandelen kopen zonder commissie!

Gratis rekening openen: Geen commissie of beheerkosten
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Open gratis rekening: beleggen al mogelijk vanaf € 50,-

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenExporo: Beleggen in Vastgoed Aandelen
De Duitse marktleider Exporo maakt het nu ook in Nederland voor particuliere beleggers mogelijk om al vanaf € 1000,- vastgoed aandelen te kopen én te verkopen. Hierdoor kan je flexibel beleggen met vastgoed aandelen en mogelijk profiteren van een interessant rendement op de huuropbrengsten en waardevermeerdering van vastgoed. Vraag gratis informatie aan of start direct >
Start nu en ontvang € 100,- bonus bij een storting van € 1000,- of hoger >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Tencent kopen en mogelijk rendement opbouwen

Tencent begon in eerste instantie met activiteiten op de game-markt. Zo was er eerst een game portal, en werd aandeelhouder van grote hits in de game industrie. Voorbeelden hiervan zijn de investeringen en de aankopen van Activision Blizzard, Riot, de maker van het zeer populaire League of Legends en Epic games. Hiermee haalt Tencent een flinke omzet binnen. Het werd een van de grootste game bedrijven ter wereld. Aandelen Tencent kopen bied je de mogelijkheid om mee te varen in de koers die het bedrijf heeft uitgezet. Men blijft winst investeren in het uitbreiden van de markten waarop het bedrijf actief is. Dit heeft vele beleggers een leuk rendement bezorgd in de afgelopen jaren. Daarnaast is Tencent met Tencent Music een populaire muziekdienst.

Bij een goede broker aandelen Tencent kopen

Op het handige en onafhankelijke Allesoveraandelen.com kun je terecht voor het maken van een goede vergelijking tussen de beschikbare online brokers op de markt. Hier kom je tevens te weten waar je aandelen Tencent kopen kunt doen middels het beleggen in beheer, of middels het beleggen met een klein bedrag. Zo kun je ook als leek de eerste stappen zetten wat betreft het beleggen. Tegenwoordig kiezen steeds meer menen hiervoor, in plaats van voor het sparen bij de bank. De tegenvallende rentes die de banken bieden zijn hiervoor verantwoordelijk. Wil jij starten met aandelen Tencent kopen? Kies dan voor een voordelige broker met lage transactiekosten. Zo haal je meer uit jouw hopelijke rendement! Naast Tencent zijn er uiteraard meer bedrijven die een veelbelovende groei in het vooruitzicht hebben.