Aandelen Virgin Galactic kopen

Aandelen Virgin Galactic kopen, naar de beurs

De Amerikaanse organisatie Virgin Galactic, van oprichter en bekende ondernemer Richard Branson, heeft plannen aangekondigd om eind 2019 naar de beurs te gaan. Dit wordt niet gedaan door een beursgang van het bedrijf zelf, maar door een fusie die ontstaat met Social Capital Hedosophia. Door een investering van 800 miljoen dollar van dit bedrijf in Virgin Galactic, krijgt deze organisatie 49 procent van de aandelen in handen. Omdat Social Capital Hedosophia al een beursgenoteerd bedrijf is in New York, kun je dus zelf ook in de nabije toekomst aandelen Virgin Galactic kopen.

Ontdek de mogelijkheden om te beleggen via deze aanbieders:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Virgin Galactic

De organisatie is opgericht in 2004 en maakt deel uit van de Virgin Group van ondernemer Richard Branson. De Virgin Group is eigenaar van meer dan 200 ondernemingen waaronder verschillende vliegtuigmaatschappijen en in het verleden een eigen platenlabel. De naam Virgin komt van een platenwinkel die in 1968 werd opgericht door Branson en een compagnon. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie en is in 2004 Virgin Galactic opgericht. Het doel van deze organisatie is het verzorgen van ruimtereizen aan particulieren. Een vlucht met dit doeleinde kost al gauw 250.000 dollar. Aandelen Virgin Galactic kopen is een stuk voordeliger en zorgt ervoor dat ook jij deel kunt nemen aan de successen van dit bedrijf.

Waarom aandelen Virgin Galactic kopen?

Vanwege de fusie met Social Capital Hedosophia is het dus mogelijk om aandelen te kopen. Deze organisatie is al reeds genoteerd aan de beurs en de verwachtingen zijn door de bedrijven zelf hoog. Social Capital Hedosophia wordt zelf voor 49 % eigenaar van Virgin Galactic. De overige 51 % aan aandelen zijn en blijven eigendom van ondernemer Richard Branson. Het is de bedoeling dat vanaf 2020 de ruimtevluchten voor de particuliere markt van start gaan, waarmee de verwachting is dat vanaf dan de aandelen ook zullen stijgen. Aandelen Virgin Galactic kopen kan door gebruik te maken van een beleggingsrekening en brengt wel risico’s met zich mee.

Aandelen Virgin Galactic kopen en de risico’s

Aan het kopen van aandelen zitten risico’s verbonden. Aandelen Virgin Galactic kopen naar aanleiding van dit artikel is alleen aan te raden als er goed wordt nagedacht over de mogelijkheden en gevolgen. Dit artikel is dan ook geen financieel advies. De kans is aanwezig dat je door het investeren in deze organisatie jouw inleg ziet verminderen of zelfs kwijt kunt raken. Het is dan ook belangrijk dat de risico’s die je loopt, zo goed mogelijk verspreid worden. Dat kun je doen door te investeren in meerdere bedrijven en aandelenpakketten. De broker waarbij je een beleggingsrekening afneemt kan hierin vaak de juiste ondersteuning geven. De kosten hiervoor kun je wel zelf in de hand houden.

In zee gaan met een broker

Aandelen Virgin Galactic kopen kan dan ook door een beleggingsrekening te openen. Aan de diensten die door een broker worden aangeboden en het gebruik van een dergelijke rekening zitten kosten verbonden. De kosten verschillen per aanbieder, net als de diensten die worden aangeboden. Het is dan ook verstandig om brokers te vergelijken zodat je een weldoordachte keuze kunt maken voor de juiste partij. Op die manier kan er gekozen worden voor een broker die het meest aansluit bij de wensen die je hebt en kunnen de kosten voor het beleggen zo laag mogelijk worden gehouden. Het kopen van aandelen Virgin Galactic kan dan in de nabije toekomst ook tot de mogelijkheden behoren. Voor beginnende beleggers is het verstandig om met een kleine investering te beginnen en om de adviezen van de partij waarmee je in zee gaat zo goed mogelijk op te volgen.