Aandelen Volvo Geely kopen

aandelen volvo geely kopenBen je geïnteresseerd in beleggen en wil je aandelen kopen op de beurs, maar weet je nog niet precies welk bedrijf je interessant vindt? Dan is Allesoveraandelen.com er voor jou. Wist je dat je namelijk in meerdere bedrijven jouw geld kunt beleggen? En dat je dat tegenwoordig allemaal zelf kunt regelen. Je hebt nu alleen een beleggingsrekening en een account nodig, waarna je direct aan de slag kunt. Dit maakt een adviseur of trader overbodig. Dit keer vertellen wij je meer over aandelen Volvo Geely kopen. Wat houdt Volvo Geely precies in en is het een goed bedrijf om jouw geld in te beleggen? Je leest er meer over in dit artikel.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Volvo Geely kopen: wat is Volvo Geely precies?

Wil je aandelen Volvo Geely kopen? Geely is de grootste private autobouwer van China. Zij handelen onder meer in auto’s, autodelen en scooters. Dit Chinese bedrijf is zo groot geworden, dat het in 2010 zelfs Volvo van Ford heeft overgekocht. En doordat de Chinese automarkt het in de afgelopen jaren erg goed deed, hebben zij samen met de uitmuntende resultaten van Volvo een mooi imperium opgebouwd. Natuurlijk heeft Volvo, Geely veel geld gekost. En nu heeft het Chinese bedrijf bedacht om Volvo naar de beurs te brengen, zodat zij meer geld uit hun investering kunnen halen, waarmee ze weer nieuwe projecten kunnen opstarten.

Geely is verder wel een bedrijf wat je wil blijven volgen. Zij brengen binnenkort namelijk hun automerk Lynk op de Nederlandse markt en ook zijn er aanwijzingen dat Geely de Amerikaanse markt wil gaan veroveren. Het feit wat aandelen Volvo Geely kopen interessant maakt, is dat zij onderweg zijn om een wereldspeler op het gebied van auto’s te worden.

Aandelen Volvo Geely kopen?

Op dit moment is nog moeilijk te zeggen of het verstandig is om aandelen bij Volvo Geely te kopen. Er zijn de laatste tijd een aantal winstnemingen geweest en de koers voor het bedrijf kan sterk gaan dalen. Dit komt doordat de Chinese regering heeft laten doorsijpelen dat zij hun automarkt ook voor buitenlandse bedrijven willen gaan openstellen. Dit zou een gevaar voor de macht van Geely kunnen opleveren. Wanneer je toch graag aandelen van Volvo Geely wil kopen, is het raadzaam om alle ontwikkelingen rondom het bedrijf in de gaten te houden.

Geely heeft onlangs zelf wel een aantal aandelen gekocht. Zij hebben Lotus overgenomen en zijn namelijk de grootste aandeelhouder geworden van Daimler. En laat Daimler nou net één van de grootste concurrenten zijn van de Volvo-groep. De reden waarom Geely dit heeft gedaan, is nog niet vrijgegeven. Wel is er duidelijk geworden dat zij rigoureuze plannen met Volvo hebben. Ze hebben namelijk bekend gemaakt dat ze de CEO van AB Volvo uit het bestuur hebben gezet.

Allesoveraandelen.com biedt je inzicht in interessante bedrijven op de beurs

Ben je geïnteresseerd in aandelen van Volvo Geely kopen? Let er dan vooral op dat beleggen nooit zonder risico is. Maar dat maakt het beleggen toch ook zo leuk? Natuurlijk is het noodzaak dat je er voldoende vanaf weet, voor je de beurs gaat veroveren. Wanneer je veel kennis hebt, de bedrijven waarin je belegt intensief volgt en zo goed mogelijk probeert te anticiperen op de veranderingen in de markt, kan het zijn dat jouw risico’s bescheiden blijven. Ook kan je ervoor kiezen om een adviseur in te schakelen, op het moment dat je een zo klein mogelijk risico wil lopen. Er zijn verschillende adviesbureaus op de markt die erg goed aangeschreven staan.

Toch wil Allesoveraandelen.com je bewust maken van de mogelijke nadelige gevolgen. Wij geven je geen advies, maar willen je wel meer informatie verschaffen over de verschillende mogelijkheden waarop jij jouw geld kunt beleggen. Veel succes en wij hopen dat jouw beleggingsavontuur je een positieve ervaring biedt.

Vond je dit nuttig?