Aandelen Volvo Geely kopen

aandelen volvo geely kopenBen je geïnteresseerd in beleggen en wil je aandelen kopen op de beurs, maar weet je nog niet precies welk bedrijf je interessant vindt? Dan is Allesoveraandelen.com er voor jou. Wist je dat je namelijk in meerdere bedrijven jouw geld kunt beleggen? En dat je dat tegenwoordig allemaal zelf kunt regelen. Je hebt nu alleen een beleggingsrekening en een account nodig, waarna je direct aan de slag kunt. Dit maakt een adviseur of trader overbodig. Dit keer vertellen wij je meer over aandelen Volvo Geely kopen. Wat houdt Volvo Geely precies in en is het een goed bedrijf om jouw geld in te beleggen? Je leest er meer over in dit artikel.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Volvo Geely kopen: wat is Volvo Geely precies?

Wil je aandelen Volvo Geely kopen? Geely is de grootste private autobouwer van China. Zij handelen onder meer in auto’s, autodelen en scooters. Dit Chinese bedrijf is zo groot geworden, dat het in 2010 zelfs Volvo van Ford heeft overgekocht. En doordat de Chinese automarkt het in de afgelopen jaren erg goed deed, hebben zij samen met de uitmuntende resultaten van Volvo een mooi imperium opgebouwd. Natuurlijk heeft Volvo, Geely veel geld gekost. En nu heeft het Chinese bedrijf bedacht om Volvo naar de beurs te brengen, zodat zij meer geld uit hun investering kunnen halen, waarmee ze weer nieuwe projecten kunnen opstarten.

Geely is verder wel een bedrijf wat je wil blijven volgen. Zij brengen binnenkort namelijk hun automerk Lynk op de Nederlandse markt en ook zijn er aanwijzingen dat Geely de Amerikaanse markt wil gaan veroveren. Het feit wat aandelen Volvo Geely kopen interessant maakt, is dat zij onderweg zijn om een wereldspeler op het gebied van auto’s te worden.

Aandelen Volvo Geely kopen?

Op dit moment is nog moeilijk te zeggen of het verstandig is om aandelen bij Volvo Geely te kopen. Er zijn de laatste tijd een aantal winstnemingen geweest en de koers voor het bedrijf kan sterk gaan dalen. Dit komt doordat de Chinese regering heeft laten doorsijpelen dat zij hun automarkt ook voor buitenlandse bedrijven willen gaan openstellen. Dit zou een gevaar voor de macht van Geely kunnen opleveren. Wanneer je toch graag aandelen van Volvo Geely wil kopen, is het raadzaam om alle ontwikkelingen rondom het bedrijf in de gaten te houden.

Geely heeft onlangs zelf wel een aantal aandelen gekocht. Zij hebben Lotus overgenomen en zijn namelijk de grootste aandeelhouder geworden van Daimler. En laat Daimler nou net één van de grootste concurrenten zijn van de Volvo-groep. De reden waarom Geely dit heeft gedaan, is nog niet vrijgegeven. Wel is er duidelijk geworden dat zij rigoureuze plannen met Volvo hebben. Ze hebben namelijk bekend gemaakt dat ze de CEO van AB Volvo uit het bestuur hebben gezet.

Allesoveraandelen.com biedt je inzicht in interessante bedrijven op de beurs

Ben je geïnteresseerd in aandelen van Volvo Geely kopen? Let er dan vooral op dat beleggen nooit zonder risico is. Maar dat maakt het beleggen toch ook zo leuk? Natuurlijk is het noodzaak dat je er voldoende vanaf weet, voor je de beurs gaat veroveren. Wanneer je veel kennis hebt, de bedrijven waarin je belegt intensief volgt en zo goed mogelijk probeert te anticiperen op de veranderingen in de markt, kan het zijn dat jouw risico’s bescheiden blijven. Ook kan je ervoor kiezen om een adviseur in te schakelen, op het moment dat je een zo klein mogelijk risico wil lopen. Er zijn verschillende adviesbureaus op de markt die erg goed aangeschreven staan.

Toch wil Allesoveraandelen.com je bewust maken van de mogelijke nadelige gevolgen. Wij geven je geen advies, maar willen je wel meer informatie verschaffen over de verschillende mogelijkheden waarop jij jouw geld kunt beleggen. Veel succes en wij hopen dat jouw beleggingsavontuur je een positieve ervaring biedt.