Aandelen WeWork kopen

aandelen wework kopen

In september van 2019 werd bekend gemaakt dat het bedrijf WeWork naar de Nasdaq beurs wil gaan. Deze Amerikaanse start up wil hier haast bij maken en er geld mee ophalen om verder te kunnen groeien. De verwachtte beursgang vindt naar verwachting plaats in de week van 23 september. Toch zijn er een aantal beleggers die twijfelen aan de beursgang vanwege de fors gedaalde waardering. Wat voor bedrijf is het precies? Wie zijn de investeerders? En is het interessant om aandelen van WeWork te kopen voor jou als particulier? Het antwoord op deze vragen en meer informatie bieden we je graag in onderstaand artikel. Dus lees vooral verder om meer te weten te komen over WeWork.

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 
Meer info >

Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening + geen transactiekosten

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenTop aandelen broker


Meer info >
Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Open gratis een rekening

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen + € 1000,- transactietegoed! >
Open gratis rekening + € 1000,- transactietegoed! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan: nu met Gratis € 500,- transactietegoed!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Open Gratis een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >
Open een rekening en ontvang tot € 100,- bonus >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Aandeel van WeWork kopen: wat doet het bedrijf

Voordat je goed voorbereid kunt investeren in aandelen, zul je meer informatie moeten achterhalen over de verschillende mogelijke bedrijven. Meer achtergrond informatie over WeWork kan je helpen bij het maken van je beslissing om wel of niet aandelen WeWork te kopen. Het bedrijf is in 2010 opgericht en is een van de grootste verhuurders van flexibele kantoorruimte. Het bedrijf heeft maar liefst ruim 15.000 werknemers en biedt werkruimten aan op zo’n 500 locaties in meer dan 100 steden wereldwijd.

WeWork komt oorspronkelijk uit New York en wil gemiddeld 2 extra locaties per dag openen en heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Door de flexibele werkruimten wil WeWork mensen met hetzelfde doel de ruimte geven om zich te kunnen ontplooien en bedrijven te laten groeien.

De werkruimten van WeWork

De flexibele werkruimten van WeWork bieden een open werksfeer en bieden onder andere gemeenschappelijke ruimten om de samenwerking en het ontmoeten van mensen nog verder te promoten. Verder zijn er verschillende voorzieningen die WeWork biedt, zoals koffie, een receptiedienst, stijlvol ingerichte ruimtes en hulp en advies van managers. Verder is er toegang tot een wereldwijd netwerk van ondernemers. Bij WeWork staan drie belangrijke missies centraal: werken, leven en groeien. Het bedrijf ziet zichzelf graag als een technologiebedrijf om een community te creëren om doelen na te streven.

Aandelen WeWork kopen: interessante cijfers

In bovenstaande tekst stonden al wat interessante cijfers van het bedrijf WeWork genoemd, maar uiteraard is er nog een stuk meer over het bedrijf te zegen. Zo heeft het bijna 50 miljoen vierkante meter aan bedrijfsruimtes en is er een groei van 18% te zien bij bedrijven die lid zijn van WeWork. Een aantal grote internationals zoals Amazon, Microsoft en Starbucks maken gebruik van WeWork, waardoor het interessant kan zijn om WeWork aandelen te kopen.

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft het al zo’n 12 miljard dollar opgehaald bij verschillende investeerders. Het grootste deel hiervan is afkomstig van SoftBank, een Japans technologie- en investeringsconcern. SoftBank zou tevens achter de schermen ook een hoop invloed uitoefen om de beursgang, die gepland stond in september 2019, uit te stellen. De huidige prijs voor het kopen van aandelen WeWork is op dit moment nog niet bekend.

De risico’s van aandelen WeWork kopen

Aan het kopen van aandelen zitten altijd financiële risico’s vast en zo ook bij het kopen van aandelen WeWork. Het is daarom belangrijk dat je je hier van bewust bent en dat je weet dat het investeren geen financiële zekerheid biedt. Om als particuliere belegger zul je gebruik moeten maken van een broker. Dit is iemand die in opdracht van de belegger transacties doet. Op de Nederlandse markt zijn er een tal van brokers actief die je hierbij kunnen helpen. Bekijk hier de verschillende brokers en vergelijk ze onderling om degene te kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen.