Aandelen Mirage Retail Group kopen

Aandelen Mirage Retail; Group kopen

Het Nederlandse bedrijf Mirage Retail Group gaat in 2022 naar de beurs. Aandelen Mirage Retail Group kopen moet in 2022 mogelijk worden, zo zegt Michiel Witteveen namens de Mirage Retail Group. Mirage Retail Group is onder meer eigenaar van Blokker.

Aandelen Mirage Retail Group kopen in 2022 mogelijk

Witteveen nam drie jaar geleden met Mirage Retail Group winkelketen Blokker over, waardoor het ook Big Bazar in handen kreeg. Al in 2019 liet Witteveen weten ambities te hebben naar de beurs te gaan, aandelen Mirage Retail kopen wordt nu dus echt concreet. De beursgang wordt voorbereid, streven is dat de aandelen in 2022 op de markt gebracht worden. ‘We liggen helemaal op koers’, zegt Witteveen, die door de beursgang nadrukkelijk wil voorsorteren op een gezonde toekomst voor de onderneming.

Check eerst de informatie op deze website

Voor je aandelen Mirage Retail Group gaat kopen doe je er verstandig aan eerst zoveel mogelijk informatie op te doen over beleggen. Dat kan hier op deze website, waar je alle informatie vindt over de aandelenkoers, brokers en waar jij je als beginner ook voor kunt bereiden op beleggen. Pas als je de elementaire zaken van beleggen onder de knie hebt, pas dan is aandelen Mirage Retail Group kopen aan de orde. Zonder kennis van zaken is de beleggingswereld allesbehalve transparant en zonder kennis is het risico op verlies reëel.

Ook eigenaar van BCC, Intertoys, Big Bazar en Miniso

Aandelen Mirage Retail kopen betekent aandelen kopen van een organisatie die behalve Blokker en Big Bazar ook eigenaar is van Intertoys en BCC. Bovendien kocht de onderneming in 2019 de Nederlandse franchiserechten van de Chinees Japanse formule Miniso, een soort van Hema waarvan er op dit moment drie in Nederland te vinden zijn.

Verlies van 144 miljoen euro in 2019

Mirage Retail Group leed in 2019 een verlies van 144 miljoen euro over een totale omzet van 544 miljoen euro. Dat had te maken met de reorganisatie die plaatsvond na de overname van Blokker. Over 2020 liggen nog geen cijfers voor. Witteveen zegt echter dat sprake is van een goede en gezonde basis.

In totaal liefst 840 winkels

Mirage Retail Group heeft ondertussen vijf merken en in totaal 840 winkels; 13 Blokkers. 203 Intertoys, 161 Big Bazars, 60 BCC’s en drie filialen van Miniso. Blokker gaat zich naast de fysieke winkels ook iets meer toeleggen op online verkoop, van de zaken van de Mirage Retail Group is BCC overigens het meest gericht op het online verkopen van producten. Aandelen Mirage Retail Group kopen is dus vanaf 2022 mogelijk. Je kunt hier alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.