Aandelen Moonpig kopen

aandelen Moonpig kopenMoonpig Group heeft twee hoofdvestigingen, een in Londen en de ander in Guernsey. Het bedrijf verkoopt met name gepersonaliseerde online wenskaarten, bloemen en andere geschenken. De onderneming werd in 2000 opgericht en had in 2007 al negentig procent marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk. Destijds verscheepte het al zes miljoen wenskaarten. Aandelen Moonpig kopen helpt het bedrijf verder te groeien en verwacht wordt dat het aanbod attenties straks verder toe zal nemen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Moonpig kopen

Oprichter van Moonpig is Nick Jenkins. Hij gebruikte zijn bijnaam die hij op school kreeg – Moonpig dus- als bedrijfsnaam. Bij Moonpig kun je kiezen uit een indrukwekkend aantal kaartontwerpen die je vervolgens met eigen tekst en een eigen foto kunt personaliseren. Ook kun je geschenken sturen en ook die zijn voor een deel te personaliseren. Het in Nederland bekende Greetz is een dochter van de Moonpig Group. Elders op deze website vind je overigens alle mogelijke informatie over beleggen en de handel in aandelen. Je kunt er gratis leren bekleggen via een online cursus en gratis beleggen door eerst met fictief geld te beleggen. Doe er je voordeel mee en raadpleeg altijd eerst deze website voor aandelen Moonpig kopen concreet voor je wordt.

Eerst kaarten, later ook bloemen en mokken

Moonpig (aanvankelijk dus zonder de toevoeging Group) was in eerste instantie alleen gevestigd in Chelsea en begaf zich in 2004 na Engeland ook op de Australische markt. Tot 2009 draaide vrijwel alles bij Moonpig om het versturen van alleen gepersonaliseerde wenskaarten. Dat werd in 2009 echter uitgebreid met bloemen en mokken. Nog weer later werden andere geschenken toegevoegd. Wat je doet is heel simpel; je selecteert een van de vele wenskaarten die er via de website aangeboden worden en voorziet die van een tekst. Daarna geef je het adres op waar de wenskaart bezorgd moet worden en op welke datum de kaart afgeleverd moet worden. Je kunt daarbij tegenwoordig dus bloemen, mokken en andere geschenken sturen. Veel mensen maken gebruik van deze mogelijkheid en voeren zelfs in een keer alle voor hen belangrijke mensen en hun verjaardagen in. Weten ze zeker dat ze geen enkele verjaardag vergeten. Moonpig spint er garen bij.

Vanaf 2010 ook in Amerika actief

Moonpig ging goed en ging steeds beter. In 2010 begaf Moonpig zich ook op de Amerikaanse markt en was de naam van Moonpig- voor zover dit nog niet het geval was- helemaal gevestigd. Een jaar later al werd Moonpig overgenomen door de Photobox Group. Daarmee was een bedrag gemoeid van 120 miljoen pond. Het huwelijk met de Photobox Group duurde precies acht jaar. In 2019 maakte Moonpig zich namelijk los van de Photobox Group om vervolgens zelf als Moonpig Group verder te gaan.

Beursgang was een kwestie van tijd en proces werd versneld door Covid-19

Slechts een keer kwam Moonpig in de 20-jarige bedrijfsgeschiedenis enigszins in opspraak. Een hacker bleek in 2013 in staat om persoonsgegevens van gebruikers van Moonpig op te halen. De hacker meldde dat bij Moonpig, dat echter pas actie ondernam nadat de hack naar buiten kwam. Hoewel Moonpig vervolgens de zaak onderzocht en liet weten dat er niets aan de hand was, is de beveiliging vanaf dat moment wel prioriteit geworden binnen de onderneming. Daar hief jij je dus geen zorgen over te maken. Aandelen Moonpig kopen is mogelijk vanaf begin 2021. Een beursgang ging al jaren in de lucht maar kreeg een zetje in de rug vanwege het uitbreken van corona waardoor vraag naar gepersonaliseerde attenties nog verder toenam.