Aandelen Nouryon kopen

Aandelen Nouryon kopen

Investeringsgroep Carlyle Group is druk bezig de beursgang van het Nederlandse bedrijf Nouryon voor te bereiden. Aandelen Nouryon kopen moet ergens in de tweede helft van dit jaar al mogelijk zijn. Nouryon is de voormalige chemietak van AkzoNobel.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Nouryon kopen is al snel mogelijk

Nouryon werd in 2018 overgenomen door de Carlyle Group samen met het Singaporese staatsfonds GIC. Daarmee was een bedrag van meer dan 10 miljard euro gemoeid. Om de beursgang in goede banen te leiden, is ondertussen Solebury Capital ingeschakeld. Bijzonder; eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Nouryon opgedeeld gaat worden in twee divisies. De divisie die basischemicaliën voor gebruik in de industrie, is afgesplitst in een nieuw bedrijf. Dat bedrijf is actief onder de naam Nobian.

Zorg eerst dat je op de hoogte bent van alles over aandelen en beleggen

Voor aandelen Nouryon kopen nou een serieuze optie voor je wordt, doe je er zeker verstandig aan eerst de informatie die je hier op de website vindt goed door te nemen. Je leest er alles over aandelen, brokers en beurskoersen en krijgt hulp bij het onder de knie krijgen van de basisbeginselen van beleggen. Het vergroot de kans op succes op de beursvloer. Niet onverstandig dus om dit te doen.

Eerder al werd de zoutwinningstak van de hand gedaan

Overigens zijn zowel Nouryon en Nobian na de splitsing in handen van de Carlyle  Group en GIC gebleven. Wat dat betreft was en wordt het een druk jaar voor de twee investeerders. Druk was het overigens al eerder, want toen werd de zoutwinningstak door Nouryon van de hand gedaan.

Omzet van rond de 1 miljard euro

Nouryon maakt chemicaliën die gebruikt worden voor het produceren van verzorgings-, voedings- en schoonmaakproducten, zoals dat eveneens geldt voor de productie van verf- en bouwmaterialen. Het gaat prima met Nouryon overigens, waarvoor ongeveer 7900 mensen actief zijn, verdeeld over tachtig verschillende landen. Nouryon maakte in 2020 een omzet van 3,7 miljard euro. Nobian dat zich na de splitsing heeft gespecialiseerd in zout- en chlooractiviteiten, heeft 1600 mensen aan het werk. De onderneming had in 2020 een omzet van rond de 1 miljard euro.

Financieel aantrekkelijke optie

Aandelen Nouryon kopen kan straks ook voor jou een leuke en financieel aantrekkelijke optie zijn. Zorg dan wel dat je eerst goed op de hoogte bent van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Dat kan dus prima, door hier de relevantie informatie goed door te nemen. Pas als je dat gedaan hebt, pas dan ga je de markt op om aandelen Nouryon te kopen.