Aandelen NX Filtration kopen

Aandelen NX Filtration kopen

NX Filtration gaat naar de beurs. Daarmee zijn de ambities van deze Twentse onderneming echter nog niet gestild, want het is de bedoeling dat NX Filtration snel een nieuwe fabriek gaat bouwen. Aandelen NX Filtration kopen moet het bedrijf in staat stellen de bouw van de fabriek mogelijk te maken en om verder snel door te kunnen groeien.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen NX Filtration kopen kan al op korte termijn

Aandelen NX Filtration kopen moet op zeer korte termijn een mogelijkheid zijn. De onderneming die nu op twee locaties in Enschede gevestigd is, heeft namelijk geen tijd te verliezen. NX Filtration maakt waterzuiveringstechnologie. Door de uitgifte van rond de 30 procent van de nieuwe aandelen wil NX Filtration een bedrag van tussen de 150 en 165 miljoen euro ophalen. Dat geld is nodig ook, want NX Filtration wil snel doorgroeien.

Twee bedrijven uit Twente beursgenoteerd

Door de beursgang krijgt TKH Group gezelschap, waardoor weer twee Twentse ondernemingen beursgenoteerd zijn straks. Voor aandelen NX Filtration kopen concreet wordt doe je er zeker verstandig aan de informatie hier op de website goed door te nemen. Op die manier leer je wat nou precies beleggen is en wat brokers zijn. Ook leer je de beurskoersen volgen en kun je deelnemen aan de gratis cursus online beleggen.

Nieuwe techniek voor zuiveren van water en vloeistoffen

NX Filtration werd opgericht in 2016. Aan de wieg stond professor Erik Roessink. De 66-jarige buitengewoon hoogleraar membraantechniek is werkzaam aan de Universiteit van Twente. Roessink stond aan de basis van een geheel nieuwe techniek van water en vloeistoffen zuiveren met behulp van nanotechnologie. Als de methode Roessink grootschalig toegepast wordt, dan kan duurzamer en sneller dan de huidige reinigingstechnieken gewerkt worden. Bovendien zijn bij de methode van NX Filtration geen chemicaliën noodzakelijk. Ook kost het beduidend minder energie.

Infestos is de meest voorname aandeelhouder van NX Filtration

Op dit moment zijn een groot deel van de aandelen van NX Filtration in eigendom van Infestos Enschede, een investeringsmaatschappij van Bernard van Doeschot. Hij is een voormalig aandeelhouder van Norit en kent in die hoedanigheid Roessink en zijn technologie. Op dit moment kan NX Filtration slechts 2500 modules op jaarbasis produceren, al is net opgeschaald naar een totaal van 10.000 per jaar. Met de nieuwe fabriek moet het straks mogelijk zijn 80.000 modules op jaarbasis te maken. De bouw van de nieuwe fabriek zal honderden banen opleveren. Er is inmiddels een optie genomen op een stuk grond ergens in Twente.

Aandelen NX Filtration kopen kan straks interessant zijn. Vergeet niet je eerst in te lezen over aandelen en beleggen, iets dat je prima hier op deze website kunt doen.