Aandelen olie zijn amper nog iets waard

aandeel olie amper nog iets waard
Een aandeel olie is amper nog iets waard

De aandelen olie zijn amper nog iets waard. Nadat de prijs voor een vat Amerikaanse olie zelfs negatief werd – je kreeg geld toe- daalt nu ook de prijs voor Brent olie schrikbarend. Bent olie is Noordzeeolie, Europese olie.  Ondertussen bereikte de prijs voor een vat Brent olie het laagste punt sinds 21 jaar.

 

Aandelen olie zijn amper nog iets waard; einde daling nog niet in zicht

Het is me wat met de olie. Een vat Brent olie – voor de maand juni-  kost je op dit moment 17 dollar. Dat is de laagste prijs in de afgelopen 21 jaar. Daarmee is het dieptepunt zoals het er naar uitziet nog niet bereikt, De verwachting is dat de prijs nog meer gaat dalen. De olieprijs voor een vat Amerikaanse olie voor de maand mei werd zelfs negatief. Je kreeg geld toe als je wilde kopen.

Minder vraag, meer aanbod en de strijd tussen olie producerende landen

Olie wordt op elke manier geraakt, zo lijkt het wel. Er kwam door het uitbeken van het coronavirus minder vraag, terwijl aan de andere kant het aanbod toenam. Dit had ook te maken met de strijd die Rusland voerde met Saoedi Arabië. Daardoor ontstond een overschot aan Amerikaanse olie én een enorm tekort aan opslagcapaciteit. Het maakte de prijs zelfs negatief. Ook voor de maand juni ligt de prijs voor een vat Amerikaanse olie al weer onder de 11 dollar. Insiders zijn bovendien niet positief en verwachten niet dat de prijs snel zal stijgen. Integendeel zelfs.

Wil jij juist nu aandelen olie kopen? Dan doe je een beroep op een van de beschikbare brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie