Veelvraat DPG Media reserveert gehele winst voor corona spook

DPG Media houdt winst in kas
DPG Media houdt de winst veilig in kas

Veelvraat DPG Media reserveert gehele winst voor corona spook. Terwijl (voorheen) De Pers Groep vorige week nog met veel tamtam alle aandelen van het Nederlandse Sanoma overnam, de uitgever van onder meer Donald Duck, wordt nu op de rem getrapt.  Ook DPG Media heeft te maken met een krimpende advertentiemarkt. Het bedrijf groeide ook wel, maar ziet de advertentiemarkt nog niet snel weer aantrekken.

 

Veelvraat DPG Media reserveert gehele winst; advertentiemarkt krimpt nog steeds

De economie krijgt voorlopig nog geen boost, zoveel werd vanavond wel duidelijk. En dus houdt DPG Media de winst van 129 miljoen die het vorig jaar makte geheel en al in kas. Op die manier kan het de klappen die het corona spook nog in petto heeft opvangen. DPG groeide wat betreft de omzet vorig jaar met 2 procent. DOG Media ondervindt vanaf maart echter ook de gevolgen van de coronacrisis. Het is lastig op de advertentiemarkt op het moment. Zelfs voor veelvraat DPG Media. Ondertussen ondervinden steeds meer dagbladen en zeker ook weekbladen de gevolgen van de coronacrisis. Ook binnen die branche staan ondertussen banen op het spel.

Omzet groeide naar 1,64 miljard euro

DPG Media zag vorig jaar de omzet groeien naar 1,64 miljard. Het grootste deel komt uit Nederland (868 miljoen) en Belgie (695 miljoen). DPG Media was al eigenaar van onder meer Q-Music, De Volkskrant, Trouw en het AD, daar kwam vorige week Sanoma dus nog eens bij. Van uitbreiden zal de komende periode geen sprake meer zijn.

Interesse in aandelen en beleggen. Dan krijg je te maken met brokers. Check ze hier:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie