Aandelen On Running kopen nog dit jaar mogelijk

Aandelen On Running kopen

Roger Federer was niet alleen een groot tennisser, hij had ook een goed gevoel voor zaken doen. Deze week werd duidelijk dat het Zwitserse sportschoenenmerk On Running in september of oktober naar de beurs gaat. Federer is een van de geldschieters van het merk en zat zelfs aan de tekentafel toen er tennisschoenen ontworpen moesten worden. Zoals gesteld moet aandelen On Running kopen nog dit jaar en waarschijnlijk in september of oktober mogelijk zijn.

Omschrijving  

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen On Running kopen; schoenenmerk van Roger Federer

Door de beursgang zou On Running een waarde moeten krijgen van vier miljard euro. Knap werk, want het merk bestaat pas een kleine tien jaar. Niet voor niets is het een van de snelst groeiende merken loopschoenen op dit moment. Hoewel het al meer dan uitstekend ging met ON Running gaf Covid-19 het merk nog een extra zetje in de rug. Vanwege het uitbreken van het virus en het sluiten van fitnesscentra, besloten steeds meer mensen te gaan joggen. Daarbij werd steeds meer gebruik gemaakt van de schoenen van On Running.  Volgens insiders steeg de verkoop met de factor twee vanaf het moment dat Covid-19 uitbrak.

Doe kennis over aandelen en beleggen op deze website op

Voor aandelen On Running kopen aan de orde is, is het wel zaak eerst voldoende kennis op te doen. Dat kan prima op deze website, waar je alle mogelijke informatie vindt over brokers en beurskoersen. Ook leer je er als beginner op de juiste wijze beleggen en kun je de gratis online cursus beleggen volgen. Alleen wanneer je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, is het mogelijk om structureel rendement te scoren op je geld. Bereid je dus goed voor, als je aandelen On Running kopen op je prioriteitenlijstje hebt staan.

Voorbereidingen beursgang in volle gang

On Running heeft ondertussen de voorbereidingen op de beursgang in gang gezet. J.P. Morgan, Goldman Sachs en Morgan Stanley moeten het schoenenmerk naar een vlekkeloze beursgang begeleiden. On Running werd na de laatste kapitaalronde nog gewaardeerd op een bedrag van 1,7 miljard euro. Die waarde is echter flink opgelopen de afgelopen periode. Voorzichtig wordt het merk al een waarde toegekend van rond de 4 miljard euro.

Mooi nieuws dus voor het merk en voor Federer, al hoefde die zich door zijn indrukwekkende erelijst financieel al lang geen zorgen meer te maken. Wil je aandelen On Running kopen straks? Dan weet je wat je te doen staat: eerst de relevante informatie op deze website lezen en leren. Pas daarna ga je echte aandelen kopen.

Plaats een reactie