Aandelen On Running kopen nog dit jaar mogelijk

Aandelen On Running kopen

Roger Federer was niet alleen een groot tennisser, hij had ook een goed gevoel voor zaken doen. Deze week werd duidelijk dat het Zwitserse sportschoenenmerk On Running in september of oktober naar de beurs gaat. Federer is een van de geldschieters van het merk en zat zelfs aan de tekentafel toen er tennisschoenen ontworpen moesten worden. Zoals gesteld moet aandelen On Running kopen nog dit jaar en waarschijnlijk in september of oktober mogelijk zijn.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen On Running kopen; schoenenmerk van Roger Federer

Door de beursgang zou On Running een waarde moeten krijgen van vier miljard euro. Knap werk, want het merk bestaat pas een kleine tien jaar. Niet voor niets is het een van de snelst groeiende merken loopschoenen op dit moment. Hoewel het al meer dan uitstekend ging met ON Running gaf Covid-19 het merk nog een extra zetje in de rug. Vanwege het uitbreken van het virus en het sluiten van fitnesscentra, besloten steeds meer mensen te gaan joggen. Daarbij werd steeds meer gebruik gemaakt van de schoenen van On Running.  Volgens insiders steeg de verkoop met de factor twee vanaf het moment dat Covid-19 uitbrak.

Doe kennis over aandelen en beleggen op deze website op

Voor aandelen On Running kopen aan de orde is, is het wel zaak eerst voldoende kennis op te doen. Dat kan prima op deze website, waar je alle mogelijke informatie vindt over brokers en beurskoersen. Ook leer je er als beginner op de juiste wijze beleggen en kun je de gratis online cursus beleggen volgen. Alleen wanneer je de basisprincipes van beleggen onder de knie hebt, is het mogelijk om structureel rendement te scoren op je geld. Bereid je dus goed voor, als je aandelen On Running kopen op je prioriteitenlijstje hebt staan.

Voorbereidingen beursgang in volle gang

On Running heeft ondertussen de voorbereidingen op de beursgang in gang gezet. J.P. Morgan, Goldman Sachs en Morgan Stanley moeten het schoenenmerk naar een vlekkeloze beursgang begeleiden. On Running werd na de laatste kapitaalronde nog gewaardeerd op een bedrag van 1,7 miljard euro. Die waarde is echter flink opgelopen de afgelopen periode. Voorzichtig wordt het merk al een waarde toegekend van rond de 4 miljard euro.

Mooi nieuws dus voor het merk en voor Federer, al hoefde die zich door zijn indrukwekkende erelijst financieel al lang geen zorgen meer te maken. Wil je aandelen On Running kopen straks? Dan weet je wat je te doen staat: eerst de relevante informatie op deze website lezen en leren. Pas daarna ga je echte aandelen kopen.

Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie