Aandelen opnieuw onder druk door oplaaiende vete tussen Amerika en China?

weer strijd tusse Vhina en Amerika
Strijd tussen Amerika en China laait weer op

Komen de aandelen opnieuw onder druk door de oplaaiende vete tussen Amerika en China? Want het is net of de duvel er mee speelt; tekens als de beurzen enige vorm van herstel laten zien, gooit een strijd tussen of olieproducerende landen of een vete tussen Amerika en China wel weer roet in het eten. Slechte handelsbetrekkingen tussen bede landen maken de beurzen vaak voorzichtig, zoals in het verleden al gebleken. En dus kan het zomaar zijn dat het morgen op de beurzen voorzichtigheid troef zal zijn, nu Amerika China opnieuw aanwijst als schuldige, dit keer is het vliegverkeer het onderwerp,

Aandelen opnieuw onder druk; China belemmert Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen

Amerika liet weten dat China er debet aan is dat een aantal luchtvaartmaatschappijen nog niet op China kunnen vliegen.  China zou namelijk stelselmatig weigeren te reageren op verzoeken van Delta Air Lines en United Airlines, ondanks dat er over dit onderwerp afspraken vastgelegd zijn in een bilateraal akkoord. Daarmee worden – zegt Amerika-  deze luchtvaartmaatschappijen ernstig belemmerd in hun operationele rechten en krijgen ze geen eerlijke kans hun werk uit te vieren.

Trump noemt corona ‘de pest uit China’

Amerika heeft behalve verbaal nog niet teruggeslagen, China kan dus wel op Amerika vliegen. De vraag is echter hoe lang nog. De corona uitbraak zette de verhoudingen tussen Amerika en China op scherp. Zo draait Donald Trump er geen doekjes om en verwijt hij China dat de wereld te maken heeft gekregen met een pandemie, met alle gevolgen van dien, zeker ook voor Amerika. Trump noemt het ‘de pest uit China’. De slechte verhoudingen zetten ook de beurzen onder druk. Benieuwd hoe dat vanaf morgen tot uiting zal komen .

Wil je ook handelen in aandelen en beleggen? Dan ben je aangewezen op brokers; je vindt ze hier en kunt ze hier ook eenvoudig vergelijken:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie