Aandeel Gilead Sciences straks weer omhoog; weer positieve resultaten bij behandeling COVID-19

goede resultaten Gilead Sciences
Goede resultaten Gilead Sciences

Het aandeel Gilead Sciences zal straks weer omhoog schieten, nu opnieuw positieve testresultaten met het middel geboekt zijn. Het middel- remdesivir- liet veel betere en snellere signalen van beterschap zien dan die van een groep patienten die het middel niet kreeg toegediend.  Ook het sterftecijfer daalde behoorlijk, zoals de hersteltijd met remdesivir dus korter werd.

Aandeel Gilead Sciences straks weer omhoog; doorbraak lijkt aanstaande

Nadat Gilead Sciences liet weten een vaccin tegen COVID-19 had, schoot de waarde van het aandeel de lucht in Later echter, vielen resultaten wat tegen.. Ze bleken in elk geval wisselvallig. Nu echter zijn de testresultaten toch weer overwegend positief. De studie die nu positief afgesloten worden was overigens bedoeld om de periode van toediening te vergelijken.

Al toegestaan in noodsituaties

In China overigens vielen de resultaten van Gilead Sciences eerder nog tegen. Volgens de producent had dat echter te maken met het voortijdig stoppen van de test, en moet die als niet uitgevoerd beschouwd worden. Ondertussen heeft het bedrijf al toestemming om het middel toe te dienen als er sprake is van een noodsituatie bij mensen die al met COVID-19 besmet zijn. Ook sloot Gilead Sciences al verschillende deals om het middel snel en wereldwijd te kunnen distribueren,

Wil je ok aandelen Gilead Sciences kopen? Dan doe je dat via de brokers. Check ze hier alvast:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie