Aandelen Ozon kopen of verkopen

aandelen Ozon kopen of verkopen

Het heeft er alle schijn van dat aandelen Ozon kopen of verkopen vanaf volgend jaar goed mogelijk is. De Russische onderneming bereidt een beursgang voor na een geweldig succesvol 2019. Ozon is een van de grootste e-commercebedrijven van Rusland. Het verkoopt ondertussen meer dan vijf miljoen producten in twintig verschillende categorieën. Met name kleding, boodschappen, huishoudelijke artikelen en elektronica vinden via Ozon gretig aftrek.

Koop of verkoop aandelen Ozon via een broker:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Leer eerst alles over aandelen en beleggen

Aandelen Ozon kopen of verkopen doe je niet voordat jij de kennis over aandelen en beleggen elders op dit platform tot je hebt genomen. Je moet weten dat de beurs een tamelijk ondoorzichtige wereld is. Kennis is macht. En die kennis kun je opdoen door het volgen van de gratis online cursus beleggen en eerst met fictief geld te beleggen. Ook kun je deelnemen aan het beursspel en leer je er alles over de koersen en de brokers.

Het Amazon van Rusland

Het Amazon van Rusland. Zo luidt de bijnaam van Ozon. Het zegt genoeg over de omvang van de onderneming. In 1998 werd Ozon opgericht en ging het aanvankelijk online boeken verkopen. Ondertussen is het al lang en breed de grootste online boekhandel van het land. Oprichter Reksoft besloot vervolgens steeds mee producten online aan te bieden in de vorm van onder meer cd’s en dvd’s, kleding en elektronica. In 2012 nam het Sapato.ru over, een grote verkopende partij van schroeven, terwijl het in 2015 afscheid name van de moderetailer KupiVIP. In 2014 nam Ozon een belang in Litres. Ozon werd in eerste instantie steeds geleid door Russen. Opvallend is wel het grote verkoop in de top van het bedrijf. In 2011 werd Maelle Gavet de nieuwe CEO. In die periode maakte het bedrijf grote stappen en werd het online kopen van goederen steeds populairder. De basis was daarvoor, van 2005 tot 2011, al gelegd door Bernard Lukey. In 2015 kwam Danny Perekalsky aan het roer. Twee jaar later echter stond hij die stoel al weer af aan Alex Shuigin, de bekende voormalige CEO van Yardex, een bekend techbedrijf.

2019 was een topjaar voor Ozon

Het jaar 2019 werd met gouden letters bijgeschreven in de annalen van het bedrijf. Voor het eerst knalde de omzet door de 1 miljard en het volume aan opdrachten werd dat jaar verdubbeld. Corona heeft Ozon wat dat betreft nog beter in het zadel geholpen. Het aanbod van Ozon is nu met ruim vijf miljoen producten al erg groot. Ozon groeit echter nog steeds gestaag door.

Aandelen Ozon kopen of verkopen kan vanaf 2021

Vanaf 2021 kun je aandelen Ozon kopen of verkopen. Daarmee zet deze Russische onderneming opnieuw en grote stap in de verdere groei van het machtige bedrijf. Als je verstandig bent dan kijk je eerst elders op dit platform en slurp je alle informatie op over aandelen en beleggen. Pas dan kun je eventueel aandelen Ozon kopen of verkopen.