Aandelen Alibaba kopen

Aandelen Alibaba kopen: over Alibaba

Aandelen Alibaba kopen

De Alibaba Group uit China is één van de grootste en populairste online bedrijven ter wereld. Naast de webshop Alibaba.com heeft de Alibaba groep ook een veilingsite Taobao. Dit is vergelijkbaar met Amazon.com en Ebay.com.  Maar het blijft niet alleen bij populaire webshops: Alibaba heeft ook cloudcomputing diensten (zoals Amazon ook heeft ) en een eigen betaalsysteem.

Aandelen Alibaba kopen: beursgang Alibaba

De beursgang is één van de grootste ooit. Alibaba heeft een omzet van 395 miljard dollar (286 miljard euro) per jaar. De winst verdubbelde vorig jaar naar 1,3 miljard dollar (1 miljard euro)!

Aandelen Alibaba kopen? Vraag gratis meer informatie over brokers:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Alibaba kopen

Wil jij aandelen kopen van een enorm online bedrijf dat ook nog eens erg populair is? Kies dan voor de aandelen van Alibaba, de oprichter van de populaire webshop AliExpress.com. Alibaba begon in 1999 als platform om de wereldwijde handel positief te stimuleren. Het doel is om verkopers de mogelijkheid te geven hun producten wereldwijd aan te bieden en klanten te helpen om gewenste artikelen snel en gemakkelijk online te kunnen vinden. Via de webshops bestel je eenvoudig miljoenen producten uit meer dan veertig verschillende categorieën, waaronder ook machines en elektrische apparaten. De webwinkel trekt bezoekers vanuit bijna 200 landen. Als je aandelen van Alibaba koopt, kun je meedelen in de winst van een internationaal handelsbedrijf.

Meer dan een webshop

Alibaba is meer dan een webwinkel. Het overkoepelende bedrijf, de Alibaba Group, breidt zijn activiteiten meer en meer uit naar digitale media, clouddiensten en entertainment. Ook veilingsite Taobao, vergelijkbaar met Ebay.com, is erg populair. Alibaba aandelen kopen betekent investeren in een groeiend bedrijf, dat zich richt op de toekomst. Door middel van de doordachte bedrijfscultuur en businessmodellen heeft de Alibaba Group een stabiele basis, waarop ze in elk geval meer dan 100 jaar kan bouwen. Het bedrijf startte met 18 mensen met de missie kleine bedrijven door het gebruik van internet innovatieve mogelijkheden en betere kansen te bieden. Inmiddels is het uitgegroeid tot wereldwijde marktleider in de ecommerce.

Daarom koop je Alibaba aandelen

Waarom koop je aandelen van Alibaba? Een goede reden is de positieve bedrijfscultuur en werkwijze van het bedrijf. Zij zetten hun gebruikers en klanten altijd op de eerste plaats, zijn integer en stimuleren samenwerking. Ze zijn flexibel en zoeken altijd naar de beste innovaties om hun klanten tegemoet te komen en het bedrijf stabiel en vitaal te houden. Met het kopen van Alibaba aandelen, zet je je geld weg in een gezond en groeiend bedrijf met mogelijkheden voor de toekomst. Met de vele handelsinitiatieven en een eigen betaalomgeving kan het bedrijf nog vele stappen maken in het stimuleren van de onlinehandel. Dat maakt het mogelijk met een positieve blik vooruit te kijken en kun je aandelen kopen die je een mooi resultaat opleveren. Dat levert je meer op dan het geld op je spaarrekening te laten staan.

Alibaba aandelen zijn favoriet

In 2014 ging Alibaba naar de beurs en maakte daar een vliegende start. De aandelen waren immens populair en vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Binnen korte tijd stond Alibaba boven in het rijtje grootste beursgenoteerde ondernemingen ter wereld. Nog steeds is het kopen van Alibaba aandelen een kans om je geld op een veelbelovende manier te beleggen. De omzet van het bedrijf blijft stijgen en er dienen zich steeds nieuwe mogelijkheden aan. Zo wordt er geïnvesteerd in onderzoek naar fintech, kunstmatige intelligentie en het beheren van grote hoeveelheden data door supersnelle kwantumcomputers. Wil jij aandelen van Alibaba kopen? Alibaba ziet mogelijkheden op de langere termijn en aandelen bieden daarom een goed perspectief.

Zo koop je Alibaba aandelen

Als je een aandeel van Alibaba koopt, koop je eigenlijk een klein stukje van het bedrijf. Als eigenaar van dat stukje deel je mee in de winst, maar ook in eventueel verlies. Beleggen is dus nooit zonder risico. Garanties zijn er niet. Verdiep je daarom altijd goed in de mogelijkheden en voorwaarden voor je je geld belegt. Wil jij één of meerdere aandelen van Alibaba kopen? Zoek dan een betrouwbare broker met goede voorwaarden en een acceptabel tarief. Het is verstandig verschillende brokers te vergelijken om de beste en goedkoopste broker te vinden, die past bij jouw beleggingswensen. Zo kun jij met een vertrouwd gevoel Alibaba aandelen kopen en mogelijk een mooie winst op je spaargeld maken.

Lees ook alles over aandelen kopen

Plaats een reactie