Aandelen Alibaba kopen

Aandelen Alibaba kopen: over Alibaba

Aandelen Alibaba kopen

De Alibaba Group uit China is één van de grootste en populairste online bedrijven ter wereld. Naast de webshop Alibaba.com heeft de Alibaba groep ook een veilingsite Taobao. Dit is vergelijkbaar met Amazon.com en Ebay.com.  Maar het blijft niet alleen bij populaire webshops: Alibaba heeft ook cloudcomputing diensten (zoals Amazon ook heeft ) en een eigen betaalsysteem.

Aandelen Alibaba kopen: beursgang Alibaba

De beursgang is één van de grootste ooit. Alibaba heeft een omzet van 395 miljard dollar (286 miljard euro) per jaar. De winst verdubbelde vorig jaar naar 1,3 miljard dollar (1 miljard euro)!

Aandelen Alibaba kopen? Vraag gratis meer informatie over brokers:

Broker / AanbiederOmschrijvingActie 


Flatex
Nieuw in Nederland: Flatex: beleggen zonder transactiekosten! Zeer populair in Duitsland en nu ook in Nederland mogelijk voor het beleggen in aandelen en meer.Open nu een rekening en start met beleggen zonder transactiekosten!
Open gratis een rekening bij deze populaire broker

Kosten openen rekening: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Nu Gratis rekening openen >
Open gratis rekening in een paar minuten! >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Vraag het informatiepakket aan: nu met Gratis € 200,- transactietegoed!
Vraag gratis en vrijblijvend informatiepakket aan!

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"

Kosten informatiepakket: € 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Top aandelen broker


Meer info >
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan al vanaf € 10,- met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: nu gratis boek LEF + € tot wel 250,- startgeld!
Open Gratis een rekening: Ontvang gratis het boek LEF + tot € 250,- startgeld!

Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 50,- bonus >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Gratis informatie aanvragen >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct startenMeer info >
Zwitserleven Beleggen
Laten beleggen
Als je kiest voor Zwitserleven Beleggen, dan kies je voor duurzame fondsen. Je kan al laten beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. Je hebt altijd inzicht in je beleggingen. Wel zo handig! Open nu gratis een rekening >
Open een rekening >


Kosten openen rekening:
€ 0,-
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Meer info >
KNAB Beleggen rekening
Laten beleggen
Laat je geld beleggen door de experts van KNAB. Jij bepaalt je inleg, wat je beleggingsdoel is en hoe lang je wilt beleggen. KNAB doet de rest. Je kunt al beleggen bij Knab vanaf € 100 per maand.
Open een rekening
Open KNAB Plus en start met beleggen
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Aandelen Alibaba kopen

Wil jij aandelen kopen van een enorm online bedrijf dat ook nog eens erg populair is? Kies dan voor de aandelen van Alibaba, de oprichter van de populaire webshop AliExpress.com. Alibaba begon in 1999 als platform om de wereldwijde handel positief te stimuleren. Het doel is om verkopers de mogelijkheid te geven hun producten wereldwijd aan te bieden en klanten te helpen om gewenste artikelen snel en gemakkelijk online te kunnen vinden. Via de webshops bestel je eenvoudig miljoenen producten uit meer dan veertig verschillende categorieën, waaronder ook machines en elektrische apparaten. De webwinkel trekt bezoekers vanuit bijna 200 landen. Als je aandelen van Alibaba koopt, kun je meedelen in de winst van een internationaal handelsbedrijf.

Meer dan een webshop

Alibaba is meer dan een webwinkel. Het overkoepelende bedrijf, de Alibaba Group, breidt zijn activiteiten meer en meer uit naar digitale media, clouddiensten en entertainment. Ook veilingsite Taobao, vergelijkbaar met Ebay.com, is erg populair. Alibaba aandelen kopen betekent investeren in een groeiend bedrijf, dat zich richt op de toekomst. Door middel van de doordachte bedrijfscultuur en businessmodellen heeft de Alibaba Group een stabiele basis, waarop ze in elk geval meer dan 100 jaar kan bouwen. Het bedrijf startte met 18 mensen met de missie kleine bedrijven door het gebruik van internet innovatieve mogelijkheden en betere kansen te bieden. Inmiddels is het uitgegroeid tot wereldwijde marktleider in de ecommerce.

Daarom koop je Alibaba aandelen

Waarom koop je aandelen van Alibaba? Een goede reden is de positieve bedrijfscultuur en werkwijze van het bedrijf. Zij zetten hun gebruikers en klanten altijd op de eerste plaats, zijn integer en stimuleren samenwerking. Ze zijn flexibel en zoeken altijd naar de beste innovaties om hun klanten tegemoet te komen en het bedrijf stabiel en vitaal te houden. Met het kopen van Alibaba aandelen, zet je je geld weg in een gezond en groeiend bedrijf met mogelijkheden voor de toekomst. Met de vele handelsinitiatieven en een eigen betaalomgeving kan het bedrijf nog vele stappen maken in het stimuleren van de onlinehandel. Dat maakt het mogelijk met een positieve blik vooruit te kijken en kun je aandelen kopen die je een mooi resultaat opleveren. Dat levert je meer op dan het geld op je spaarrekening te laten staan.

Alibaba aandelen zijn favoriet

In 2014 ging Alibaba naar de beurs en maakte daar een vliegende start. De aandelen waren immens populair en vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Binnen korte tijd stond Alibaba boven in het rijtje grootste beursgenoteerde ondernemingen ter wereld. Nog steeds is het kopen van Alibaba aandelen een kans om je geld op een veelbelovende manier te beleggen. De omzet van het bedrijf blijft stijgen en er dienen zich steeds nieuwe mogelijkheden aan. Zo wordt er geïnvesteerd in onderzoek naar fintech, kunstmatige intelligentie en het beheren van grote hoeveelheden data door supersnelle kwantumcomputers. Wil jij aandelen van Alibaba kopen? Alibaba ziet mogelijkheden op de langere termijn en aandelen bieden daarom een goed perspectief.

Zo koop je Alibaba aandelen

Als je een aandeel van Alibaba koopt, koop je eigenlijk een klein stukje van het bedrijf. Als eigenaar van dat stukje deel je mee in de winst, maar ook in eventueel verlies. Beleggen is dus nooit zonder risico. Garanties zijn er niet. Verdiep je daarom altijd goed in de mogelijkheden en voorwaarden voor je je geld belegt. Wil jij één of meerdere aandelen van Alibaba kopen? Zoek dan een betrouwbare broker met goede voorwaarden en een acceptabel tarief. Het is verstandig verschillende brokers te vergelijken om de beste en goedkoopste broker te vinden, die past bij jouw beleggingswensen. Zo kun jij met een vertrouwd gevoel Alibaba aandelen kopen en mogelijk een mooie winst op je spaargeld maken.

Lees ook alles over aandelen kopen