Aandelen Pfizer kopen

Aandelen Pfizer kopen
Aandelen Pfizer kopen

Aan aandelen Pfizer kopen val jij je eigenlijk nooit een buil. Pfizer is een uiterst stabiel bedrijf en het hoort bij de grootste farmaceutische bedrijven die de wereld rijk is. Het in het Amerikaanse New York gevestigde bedrijf is wereldwijd actief en verkoopt producten in 125 verschillende landen. Pfizer haalt de helft van de omzet uit Amerika. Japan en China nemen de tweede positie in met 8 procent van de omzet.

Koop of verkoop aandelen Pfizer via een broker:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Spijker eerst je kennis over aandelen bij

Voor aandelen Pfizer kopen aan de orde is, doe je er verstandig aan eerst elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com dus, alles te lezen over aandelen en beleggen. Je maakt er kennis met de brokers, kunt het beursspel spelen en de gratis online cursus beleggen volgen. Je kunt er eerst gratis met fictief geld beleggen om het spel van beleggen en handelen onder de knie te krijgen. Heb je de basisbeginselen van aandelen daadwerkelijk onder de knie, pas dan ga je aandelen Pfizer kopen. De beurswereld is een complexe en ondoorzichtige wereld. Zonder enige kennis is de kans groot dat je de verkeerde dingen doet. En dat is uiteraard niet de bedoeling.

Aandelen Pfizer kopen: daar val jij je geen buil aan

Pfizer is een bedrijf met visie. Zo besteedt het structureel liefst 15 procent van de omzet aan onderzoek en ontwikkeling. De onderneming is globaal in te delen in drie verschillende divisies: Pfizer Biopharmaceuticals Group, Upjohn en Consumer Healthcare. Pfizer Biopharmaceuticals ontwikkelt en produceert voornamelijk geneesmiddelen, terwijl Upjohn zich specifiek toelegt op de productie en verkoop van generieke medicijnen. Het werkt in dat kader nadrukkelijk samen met een andere producent, Mylan. Consumer Healthcare produceert en verkoopt geneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn.

Bedrijf is opgedeeld in drie verschillende takken

Pfizer scoort op alle drie de onderdelen bijzonder goed. Daarom ook groeit de lijst met producten die Pfizer met succes op de markt bracht nog steeds en in gestaag tempo. Dat maakt aandelen Pfizer kopen ook zo’n goed idee, want de ontwikkelingen staan binnen deze onderneming nooit stil en altijd wordt gewerkt volgens een heldere visie en met een duidelijk plan. Om terug te komen op de producten die Pfizer al op de markt bracht; wie kent niet bijvoorbeeld Lipitor? Dit geneesmiddel van Pfizer scoort de hoogste omzet wereldwijd en helpt als je een te hoog cholesterol gehalte hebt. Wie kent niet Celebrex, de bekende ontstekingsremmer wordt vooral gebruikt bij reumatische klachten. Nog zo’n bekend product is wel Champix, een middel dat ingezet kan worden tegen een rookverslaving. Diflucon is een ander bewezen effectief geneesmiddel van Pfizer. Dit middel helpt tegen schimmelinfecties. Viagra? Is ook een product van Pfizer en moet mannen van erectieproblemen af helpen.

Kennis is macht!

Goed plan dus, aandelen Pfizer kopen. Je koopt dan aandelen van een stabiel bedrijf dat niet zelden met baanbrekende geneesmiddelen op de proppen komt. Check wel altijd eerst alle relevante informatie elders op dit platform. Dat doe je ook als je plannen hebt om andere aandelen aan te schaffen. Zeker in de beleggingswereld is kennis namelijk macht.