Aandelen Qlik kopen wordt binnenkort mogelijk

Aandelen Qlik kopen wordt binnenkort mogelijk. De onderneming bereidt namelijk een beursgang voor. Het is de bedoeling dat er aandelen verkocht gaan worden op de beurs in de Verenigde Staten. Qlik is een bekende aanbieder van Business Intelligence. Met de opbrengst van de beursgang wil het bedrijf het marktaandeel verder vergroten zeker op het gebied van analytics en data-integratie.

Aandelen Qlik kopen wordt binnenkort mogelijk

Een beursgang van Qlik is overigens niet iets nieuws voor de onderneming. Voor de onderneming in 2016 in handen kwam van de private investeringsmaatschappij Thoma Bravo was er namelijk al sprake van een notering op de Nasdaq. Grootste van Qlik is om straks meer concurrentie te bieden in de wereld van met name data integratie en analytics.

Bekend van Qlik Sense en Qlik Data Integration

Met de door Qlik geleverde tools kunnen bedrijven data verzamelen en die inzichtelijk maken met tal van verschillende visualisaties. Bedrijven krijgen zo beter inzicht in hun activiteiten en kunnen die daarna ook veel beter aansturen.  Een zeer belangrijk onderdeel van de techniek van Qlik is de Associative Engine, Deze techniek maakt het mogelijk om tijdens analyses van data sets automat5isch ook andere informatiebestanden op te halen die eventueel voor het project nuttig kunnen zijn. Behalve dat Qlik visualisaties aanbiedt, biedt het ook tools voor het voorbereiden van verschillende data voor analyse. De bekendste oplossingen doe Qlik biedt zijn zonder enige twijfel wel Qlik Sense en Qlik Data Integration.

5/5 - (3 stemmen)

Plaats een reactie