Cohesity wil snel naar de beurs

Cohesity wil snel naar de beurs.  De beursgang moet al binnen enkele maanden gestalte krijgen. Hoewel de voorbereidingen op de beursgang in volle gang zijn, is over het aantal aandelen en over de prijsvork nog niets bekend.  Ook is niet bekend wat de plannen zijn van de onderneming met het opgehaalde bedrag.

Cohesity wil snel naar de beurs, beursgang moet al binnen enkele maanden gestalte krijgen

Besluit je om straks aandelen Cohesity te kopen, dan investeer je in het bedrijf van oprichter Mohit Aron. Hij stichtte een Amerikaans informatietechnologiebedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in San Jose. Het bedrijf ontwikkelt software waarmee IT-professionals onder meer back-ups kunnen maken van hun gegevens. Bovendien kunnen ze de gegevens beheren en krijgen ondernemers een beter inzicht, en dat over verschillende systemen en cloudproviders heen.

Bedrijf van de succesvolle ondernemer Mohit Aron

Mohit Aron begon Cohesity in 2013. Dit nadat hij eerder medeoprichter was geweest van Nutonix. In essentie ontwikkelt de onderneming software die wordt gebruikt om gegevensbeheer te kunnen consolideren. Ook wordt gegevensbeheer gemakkelijker en krijg je bij de software tal van analysemogelijkheden.  Met de software van Cohesity kun je ook het probleem van massale gegevensfragmentatie oplossen. Dit omdat de gegevens zich verspreiden over eer dan één systeem en verschillende cloudproviders. Daarnaast biedt Cohesity software voor gegevensbeheer en back-up dat luistert naar de naam DataProtect. Deze software draait weer op een DataPlatform.

Vergelijk hier alvast de brokers

Voor je aandelen Cohesity wilt gaan kopen, doe je er verstandig aan om eerst de verschillende brokers met elkaar te vergelijken . De brokers hanteren namelijk nogal verschillende tarieven en voorwaarden.  Je kunt de brokers hier met elkaar vergelijken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?

Plaats een reactie