Aandelen Raizen kopen

Aandelen Raizen kopenHet ligt in de lijn der verwachting dat aandelen Raizen kopen ergens in de maanden juni of juni van dit jaar mogelijk zal zijn.  Raizen is een Braziliaans energiebedrijf en een joint venture van het Nederlandse Royal Dutch Shell en Cosan. Raizen heeft met Banco BTG Pactual SA, Bank of America, Citi en Credit Suisse ondertussen vier banken ingeschakeld om de beursgang te begeleiden.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Raizen kopen is mogelijk in de maanden juni of juli

Ondertussen verwachten  insiders dat Raizen nog meer financiële instellingen zal gaan benaderen en dat aandelen Raizen kopen ergens in de maanden juni of juli mogelijk zal zijn op de B3 van Brazilië. Met de beursgang zou Raizen 13 miljard Braziliaanse real op willen halen, omgerekend een bedrag van 2,25 miljard dollar. Daarmee zou de waardering van de onderneming komen te liggen op 17,3 miljard dollar.

Zorg dat  je goed beslagen ten ijs komt in als je de beursvloer op gaat

Aandelen Raizen kopen doe je bij voorkeur niet voor je alle informatie op deze website tot je genomen hebt. Het is belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt als jij je in de beleggingswereld gaat bewegen. Zonder parate kennis is het lastig een goed rendement te maken namelijk. Op deze website vind je informatie over de aandelenkoers, de brokers en kun je als beginner leren beleggen met fictief geld. Pas als je vervolgens alle basisprincipes van beleggen kent, kun je daadwerkelijk aandelen Raizen kopen.

Zevenduizend tankstations onder de naam Shell

Raizen is de op twee na grootste Braziliaans energiebedrijf en als gekeken wordt naar de omzet en de vijfde grootste van het land. De onderneming werd opgericht in 2010 en het heeft een netwerk van ongeveer zevenduizend tankstations onder de naam Shell in zowel Brazilië en Argentinië. Raizen is ook al bekend vanwege de ethanolproducten met een waarde van 2,2 miljard Amerikaanse gallons op jaarbasis. De joint venture van Shell heeft echter meer. Uit de erfenis va Cosan bleven 26 ESB-installaties met een capaciteit van 62 miljoen ton suikerriet per jaar over. Dat geldt ook voor 940 megawatt geïnstalleerde elektrische capaciteit geproduceerd uit suikerriet biomassa.

Hoofdkwartier bevindt zich in Sao Paulo

De joint venture van Shell is met het hoofdkwartier gevestigd in Sao Paulo. Aandelen Raizen kopen kan best een interessante optie zijn. Niet echter voor je de informatie hier op  allesoveraandelen.com gelezen hebt.