Aandelen Readly kopen

Mensen gaan tegenwoordig steeds minder naar de kiosk om er een tijdschrift te halen. Die zijn bovendien de afgelopen jaren ook fors duurder geworden. Het is voordeliger een abonnement op Readly te nemen. Voor nog geen tientje per maand lees je duizenden en duizenden tijdschriften en magazines via een app. Readly groeit als kool. Een mooi moment ook om aandelen Ready te kopen wellicht?

Indrukwekkende snelle groei

Als je er nog niet van gehoord hebt, dan kom dat nog wel. De groei van Readly namelijk is indrukwekkend te noemen. Readly is een digitale abonnementsdienst. Gebruikers hebben onbeperkte toegang tot ongeveer vijfduizend nationale en internationale magazines. Je krijgt toegang via een app. Readly bestaat al vanaf 2012 en is aan het brein ontsproten van Joel Wikell uit Zweden. Gezien de enorme groei die het jonge bedrijf al doormaakte en ongetwijfeld nog gaat doormaken, is aandelen Readly kopen meer dan een goed idee. Voor aandelen Readly kopen een feit is, doe je er goed aan je eerst eens in de wereld van aandelen en beleggen te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform. Daar vind je alles over beleggen en aandelen, doe je het gratis beursspel, volg je de cursus beleggen, check je de brokers en oefen je met gratis beleggen.

Nu al is Readly een van de toonaangevende bedrijven in Europa

Ondertussen geldt Readly vanwege de stormachtige groei tot een de toonaangevende bedrijven in Europa. De cijfers? In 2019 verspreidde het meer dan 120,000 nummers van magazines die liefst 82 miljoen keer zijn gelezen. Dat is ongekend veel meer dan een jaar eerder, toen er dan ook ‘maar’ drieduizend magazines te lezen waren. De opzet van Readly is even simpel als geniaal. Voor 9,99 euro per maand ben je abonnee en krijg je een app tot je beschikking waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle magazines die er zijn. Ook kun je de oudere nummers raadplegen.

Het is de nieuwe manier van het lezen van magazines

De app van Readly is beschikbaar in Apple Store, Google Play, Huawei App Galery of Amazon Appstore.  Je kunt eventueel ook gebruik maken van een webversie van Readly.  Met Readly ontdek je de nieuwe manier van magazines lezen op tablets en smartphones. Readly slaagt vooralsnog met vlag en winkel in de missie. Want die is om voorop te lopen in de revolutie van digitale magazines. De mensen achter de onderneming zijn ervaren en hebben die opgedaan bij uitgeverijen en omroepen. Readly is een Zweedse onderneming overigens.

Duizenden tijdschriften in tal van verschillende categorieën

Wij Nederlanders willen altijd namen horen. Vooropgesteld, de magazines zijn heel royaal opgedeeld in de categorieën beroemdheden en amusement, bedrijven, tech, auto’s en motoren, gezondheid en mindfulness, muziek, sport en huis. Bekende titels zijn volledig willekeurig  Mijn Geheim, Quest (in verschillende edities), Tros Kompas, Poppenmode, Gardens World, Vogue, Elf Voetbal, Quote, Healthy, Womans’s Health en Hond, je raad het al, een tijdschrift over de trouwe viervoeter. En zo zijn er nog duizenden meer, uit tal van verschillende landen. Afgezet tegen wat een beetje tijdschrift tegenwoordig al snel kost is een abonnement op Readly absoluut een koopje. Zeker voor de mensen die graag lezen. Gezien de te verwachten groei die nog zeker doorgemaakt zal worden, is aandelen Readly kopen niet zo’n gek idee dus.