Aandelen Readly kopen

Aandelen Readly kopen
Aandelen Readly kopen

Mensen gaan tegenwoordig steeds minder naar de kiosk om er een tijdschrift te halen. Die zijn bovendien de afgelopen jaren ook fors duurder geworden. Het is voordeliger een abonnement op Readly te nemen. Voor nog geen tientje per maand lees je duizenden en duizenden tijdschriften en magazines via een app. Readly groeit als kool. Een mooi moment ook om aandelen Ready te kopen wellicht?

Bekijk en vergelijk deze brokers om te beleggen:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om nieuwe aandelen te krijgen tegen hun initiële (IPO) prijs - naast het beleggen in klassieke aandelen, ETF's en opties. Ook is deze brokers uitermate geschikt voor dagelijks handelen. Gemiddeld rendement op de investering: 58% in 93 dagen. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Indrukwekkende snelle groei

Als je er nog niet van gehoord hebt, dan kom dat nog wel. De groei van Readly namelijk is indrukwekkend te noemen. Readly is een digitale abonnementsdienst. Gebruikers hebben onbeperkte toegang tot ongeveer vijfduizend nationale en internationale magazines. Je krijgt toegang via een app. Readly bestaat al vanaf 2012 en is aan het brein ontsproten van Joel Wikell uit Zweden. Gezien de enorme groei die het jonge bedrijf al doormaakte en ongetwijfeld nog gaat doormaken, is aandelen Readly kopen meer dan een goed idee. Voor aandelen Readly kopen een feit is, doe je er goed aan je eerst eens in de wereld van aandelen en beleggen te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform. Daar vind je alles over beleggen en aandelen, doe je het gratis beursspel, volg je de cursus beleggen, check je de brokers en oefen je met gratis beleggen.

Nu al is Readly een van de toonaangevende bedrijven in Europa

Ondertussen geldt Readly vanwege de stormachtige groei tot een de toonaangevende bedrijven in Europa. De cijfers? In 2019 verspreidde het meer dan 120,000 nummers van magazines die liefst 82 miljoen keer zijn gelezen. Dat is ongekend veel meer dan een jaar eerder, toen er dan ook ‘maar’ drieduizend magazines te lezen waren. De opzet van Readly is even simpel als geniaal. Voor 9,99 euro per maand ben je abonnee en krijg je een app tot je beschikking waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle magazines die er zijn. Ook kun je de oudere nummers raadplegen.

Het is de nieuwe manier van het lezen van magazines

De app van Readly is beschikbaar in Apple Store, Google Play, Huawei App Galery of Amazon Appstore.  Je kunt eventueel ook gebruik maken van een webversie van Readly.  Met Readly ontdek je de nieuwe manier van magazines lezen op tablets en smartphones. Readly slaagt vooralsnog met vlag en winkel in de missie. Want die is om voorop te lopen in de revolutie van digitale magazines. De mensen achter de onderneming zijn ervaren en hebben die opgedaan bij uitgeverijen en omroepen. Readly is een Zweedse onderneming overigens.

Duizenden tijdschriften in tal van verschillende categorieën

Wij Nederlanders willen altijd namen horen. Vooropgesteld, de magazines zijn heel royaal opgedeeld in de categorieën beroemdheden en amusement, bedrijven, tech, auto’s en motoren, gezondheid en mindfulness, muziek, sport en huis. Bekende titels zijn volledig willekeurig  Mijn Geheim, Quest (in verschillende edities), Tros Kompas, Poppenmode, Gardens World, Vogue, Elf Voetbal, Quote, Healthy, Womans’s Health en Hond, je raad het al, een tijdschrift over de trouwe viervoeter. En zo zijn er nog duizenden meer, uit tal van verschillende landen. Afgezet tegen wat een beetje tijdschrift tegenwoordig al snel kost is een abonnement op Readly absoluut een koopje. Zeker voor de mensen die graag lezen. Gezien de te verwachten groei die nog zeker doorgemaakt zal worden, is aandelen Readly kopen niet zo’n gek idee dus.

Vond je dit nuttig?