Aandelen Readly kopen

Aandelen Readly kopen
Aandelen Readly kopen

Mensen gaan tegenwoordig steeds minder naar de kiosk om er een tijdschrift te halen. Die zijn bovendien de afgelopen jaren ook fors duurder geworden. Het is voordeliger een abonnement op Readly te nemen. Voor nog geen tientje per maand lees je duizenden en duizenden tijdschriften en magazines via een app. Readly groeit als kool. Een mooi moment ook om aandelen Ready te kopen wellicht?

Bekijk en vergelijk deze brokers om te beleggen:

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Indrukwekkende snelle groei

Als je er nog niet van gehoord hebt, dan kom dat nog wel. De groei van Readly namelijk is indrukwekkend te noemen. Readly is een digitale abonnementsdienst. Gebruikers hebben onbeperkte toegang tot ongeveer vijfduizend nationale en internationale magazines. Je krijgt toegang via een app. Readly bestaat al vanaf 2012 en is aan het brein ontsproten van Joel Wikell uit Zweden. Gezien de enorme groei die het jonge bedrijf al doormaakte en ongetwijfeld nog gaat doormaken, is aandelen Readly kopen meer dan een goed idee. Voor aandelen Readly kopen een feit is, doe je er goed aan je eerst eens in de wereld van aandelen en beleggen te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform. Daar vind je alles over beleggen en aandelen, doe je het gratis beursspel, volg je de cursus beleggen, check je de brokers en oefen je met gratis beleggen.

Nu al is Readly een van de toonaangevende bedrijven in Europa

Ondertussen geldt Readly vanwege de stormachtige groei tot een de toonaangevende bedrijven in Europa. De cijfers? In 2019 verspreidde het meer dan 120,000 nummers van magazines die liefst 82 miljoen keer zijn gelezen. Dat is ongekend veel meer dan een jaar eerder, toen er dan ook ‘maar’ drieduizend magazines te lezen waren. De opzet van Readly is even simpel als geniaal. Voor 9,99 euro per maand ben je abonnee en krijg je een app tot je beschikking waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle magazines die er zijn. Ook kun je de oudere nummers raadplegen.

Het is de nieuwe manier van het lezen van magazines

De app van Readly is beschikbaar in Apple Store, Google Play, Huawei App Galery of Amazon Appstore.  Je kunt eventueel ook gebruik maken van een webversie van Readly.  Met Readly ontdek je de nieuwe manier van magazines lezen op tablets en smartphones. Readly slaagt vooralsnog met vlag en winkel in de missie. Want die is om voorop te lopen in de revolutie van digitale magazines. De mensen achter de onderneming zijn ervaren en hebben die opgedaan bij uitgeverijen en omroepen. Readly is een Zweedse onderneming overigens.

Duizenden tijdschriften in tal van verschillende categorieën

Wij Nederlanders willen altijd namen horen. Vooropgesteld, de magazines zijn heel royaal opgedeeld in de categorieën beroemdheden en amusement, bedrijven, tech, auto’s en motoren, gezondheid en mindfulness, muziek, sport en huis. Bekende titels zijn volledig willekeurig  Mijn Geheim, Quest (in verschillende edities), Tros Kompas, Poppenmode, Gardens World, Vogue, Elf Voetbal, Quote, Healthy, Womans’s Health en Hond, je raad het al, een tijdschrift over de trouwe viervoeter. En zo zijn er nog duizenden meer, uit tal van verschillende landen. Afgezet tegen wat een beetje tijdschrift tegenwoordig al snel kost is een abonnement op Readly absoluut een koopje. Zeker voor de mensen die graag lezen. Gezien de te verwachten groei die nog zeker doorgemaakt zal worden, is aandelen Readly kopen niet zo’n gek idee dus.