Aandelen Skillz kopen

.aandelen Skillz kopen

Wel eens gedacht om in te stappen in de gaming industrie en in aandelen van een grote speler op dat gebied te gaan doen? Die kans doet zich voor, nu Skillz de beurs op gaat. Aandelen Skillz kopen lijkt een aantrekkelijke optie, temeer daar het bedrijf nog lang niet volgroeid is. Aandelen Skillz kopen betekent helpen bij het eerste doel van het bedrijf: 3,5 miljard dollar waard worden. Voor aandelen Skillz kopen aan de orde is doe je er verstandig aan om je eerst goed in de materie te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform, waar je onder meer het gratis beursspel speelt een cursus beleggen kunt volgen en oefent voor het grote werk dor gratis te beleggen.

Skillz wil snel naar de 3,5 miljard

Aandelen Skillz kopen kan zomaar eens een meer dan uitstekende keuze zijn. Momenteel (augustus 2020, red) is een beursgang in voorbereiding en het bedrijf hoopt vervolgens snel 3,5 miljard dollar waard te zijn.  Met een omgekeerde beursgang wil het vers kapitaal ophalen bij investeerders. En als de voortekenen niet bedriegen is er meer dan voldoende interesse van partijen om aandelen Skillz te kopen.

Voor iOS en voor Android

Er zullen mensen zijn die niet precies weten wat Skillz is en doet. Een schande is dat zeker niet. Skillz is namelijk een  platform dat zich bezighoudt met het organiseren van e-sportstoernooien in de breedste zin van het woord. Of beter; het biedt een platform voor alle mobiele games die gespeeld kunnen worden op iOS en Android. Het maakt mogelijk dat vrienden en bekenden een toernooi spelen om bijvoorbeeld echt geld, prijzen of punten. Ingewikkeld is Skillz niet, het richt zich op de simpele online spellen. De waarde van 35 miljard dollar die het nastreeft, is gebaseerd op 6,3 keer de omzet. Let wel, op de omzet zoals die verwacht wordt in het jaar 2023. Aandelen Skillz kopen is erg interessant, zeker nu de gaming industrie steeds meer in trek komt bij beleggers.

Sociale concurrentie

Aandelen Skillz kopen zal het bedrijf helpen verder te groeien hoewel het nu al toonaangevend is in de wereld van de mobiele games. Skillz zorgt voor verbinding en zorgt voor een leuke en eerlijke competitie.  De speciale marktplaats die gebruikt wordt en die het feitelijk zelf is helpt Skillz om franchises op te bouwen en Skillz benut daarbij ook de sociale concurrentie die het mogelijk maakt om te kunnen gamen. Skillz maakt bij haar werkzaamheden gebruik van gepatenteerde technologie en heeft miljarden informele esports toerooien voor zeker dertig miljoen mobiele spelers over heel de wereld mogelijk gemaakt ondertussen.  Elke maand opnieuw wordt door Skillz dan ook voor miljoenen aan prijzen uitgereikt.

Aan aandacht geen gebrek

Skillz is met het hoofdkwartier gevestigd in San Francisco. Een reden om ook aandelen Skillz te kopen is wellicht het feit dat het bedrijf ondersteund wordt door belangrijke venture capitalist, verschillende mediabedrijven en ook professionele sportcompetities. De waarde en zeker de toegevoegde waarde die Skillz biedt wordt door meer en meer partijen  onderkent ondertussen. In dat kader hebben ondernemingen al openlijk hun steun uitgesproken. Voorts zegt het genoeg dat het al speciale aandacht kreeg van onder meer CNBC’s Disruptor 50, Forbes Next Billion-Dollar Startups en wordt het gezien als een van de snelst groeiende ondernemingen in de Verenigde Staten.