Aandelen Skillz kopen

.

aandelen Skillz kopenWel eens gedacht om in te stappen in de gaming industrie en in aandelen van een grote speler op dat gebied te gaan doen? Die kans doet zich voor, nu Skillz de beurs op gaat. Aandelen Skillz kopen lijkt een aantrekkelijke optie, temeer daar het bedrijf nog lang niet volgroeid is. Aandelen Skillz kopen betekent helpen bij het eerste doel van het bedrijf: 3,5 miljard dollar waard worden. Voor aandelen Skillz kopen aan de orde is doe je er verstandig aan om je eerst goed in de materie te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform, waar je onder meer het gratis beursspel speelt een cursus beleggen kunt volgen en oefent voor het grote werk door gratis te beleggen.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen: nu tot € 10.000 transactietegoed bonus
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu en ontvang € 50,- transactietegoed! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Mexem Beleggen
Mexem is de nieuwe online broker in Nederland waar je écht goedkoop kan beleggen in aandelen, opties en meer. Ze geven aan de goedkoopste te zijn op Nederlandse, Belgische en Duitse aandelen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding. Vraag gratis informatie aan >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Skillz wil snel naar de 3,5 miljard

Aandelen Skillz kopen kan zomaar eens een meer dan uitstekende keuze zijn. Momenteel (augustus 2020, red) is een beursgang in voorbereiding en het bedrijf hoopt vervolgens snel 3,5 miljard dollar waard te zijn.  Met een omgekeerde beursgang wil het vers kapitaal ophalen bij investeerders. En als de voortekenen niet bedriegen is er meer dan voldoende interesse van partijen om aandelen Skillz te kopen.

Voor iOS en voor Android

Er zullen mensen zijn die niet precies weten wat Skillz is en doet. Een schande is dat zeker niet. Skillz is namelijk een  platform dat zich bezighoudt met het organiseren van e-sportstoernooien in de breedste zin van het woord. Of beter; het biedt een platform voor alle mobiele games die gespeeld kunnen worden op iOS en Android. Het maakt mogelijk dat vrienden en bekenden een toernooi spelen om bijvoorbeeld echt geld, prijzen of punten. Ingewikkeld is Skillz niet, het richt zich op de simpele online spellen. De waarde van 35 miljard dollar die het nastreeft, is gebaseerd op 6,3 keer de omzet. Let wel, op de omzet zoals die verwacht wordt in het jaar 2023. Aandelen Skillz kopen is erg interessant, zeker nu de gaming industrie steeds meer in trek komt bij beleggers.

Sociale concurrentie

Aandelen Skillz kopen zal het bedrijf helpen verder te groeien hoewel het nu al toonaangevend is in de wereld van de mobiele games. Skillz zorgt voor verbinding en zorgt voor een leuke en eerlijke competitie.  De speciale marktplaats die gebruikt wordt en die het feitelijk zelf is helpt Skillz om franchises op te bouwen en Skillz benut daarbij ook de sociale concurrentie die het mogelijk maakt om te kunnen gamen. Skillz maakt bij haar werkzaamheden gebruik van gepatenteerde technologie en heeft miljarden informele esports toerooien voor zeker dertig miljoen mobiele spelers over heel de wereld mogelijk gemaakt ondertussen.  Elke maand opnieuw wordt door Skillz dan ook voor miljoenen aan prijzen uitgereikt.

Aan aandacht geen gebrek

Skillz is met het hoofdkwartier gevestigd in San Francisco. Een reden om ook aandelen Skillz te kopen is wellicht het feit dat het bedrijf ondersteund wordt door belangrijke venture capitalist, verschillende mediabedrijven en ook professionele sportcompetities. De waarde en zeker de toegevoegde waarde die Skillz biedt wordt door meer en meer partijen  onderkent ondertussen. In dat kader hebben ondernemingen al openlijk hun steun uitgesproken. Voorts zegt het genoeg dat het al speciale aandacht kreeg van onder meer CNBC’s Disruptor 50, Forbes Next Billion-Dollar Startups en wordt het gezien als een van de snelst groeiende ondernemingen in de Verenigde Staten.