Aandelen Stellantis kopen

aandelen Stellantis kopenVanaf midden januari 2021 is aandelen Stellantis kopen een mogelijkheid. Stellantis is ontstaan na een fusie tussen Fiat Chrysler Automobiles en de PSA Group. Na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan is Stellantis het op drie na grootste autoconcern ter wereld. Stellantis is vanaf de oprichting formeel gevestigd in Nederland.

Aandelen Stellantis kopen is al een mogelijkheid

Stellantis, de naam van het mega-autoconcern, verwijst naar Stello dat staat voor ‘verlichten met sterren’. Het fusiebedrijf staat voor de productie van 8,7 miljoen auto’s per jaar en een omzet van 170 miljard euro op jaarbasis. Door de fusie denken de verschillende automerken ongeveer 3,7 miljard euro te kunnen bezuinigen. Onder Stellantis vallen onder meer de merken Peugeot, Citroen, Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge, Alfa Romeo en Maserati. Grootste investeerder van Stellantis is Exor. Dit is een investeerder die in eigendom is van de bekende Fiat familie Agnelli. Zij bezitten 14,5 procent van de aandelen. Andere grootaandeelhouders zijn de Peugeot familie, de Franse overheid en het Chinese Dongfeng. Aandelen Stellantis kopen is mogelijk op de beurzen in Milaan, Parijs en op de Nasdaq in New York.

Kennis van zaken kan het verschil maken op de beursvloer

Aandelen Stellantis kopen doe je echter niet voor je de informatie die je elders op deze website kunt vinden, tot je genomen hebt. Kennis van beleggen kan het verschil maken tussen het haken van rendement of niet. Volg dus de gratis online cursus beleggen, speel het beursspel of ga eerst beleggen met fictief geld als je beginnend bent in de beleggingswereld. Je vindt er bovendien alle informatie over aandelen, beleggen en de brokers.

De twee bedrijven werkten al samen aan lichte bedrijfswagens

Het duurde overigens lang voor de fusie tussen PSA en FCA eindelijk een feit was. Eerst moesten de aandeelhouders overstag en toen moest de Europese Commissie er nog een klap op geven. Begin 2021 was het dan eindelijk zover. Overigens staat Stellantis onder leiding van CEO Carlos Tavares. Door samen te gaan hoopt Stellantis met name op de ontwikkelingskosten te besparen. Er kan nu samen onderzoek gedaan worden en er hoeven geen dubbele onderzoeken uitgevoerd worden. Dat moet – in de toekomst- miljarden opleveren. Een doel heeft Stellantis al met het bespaarde geld, want het wil de komende jaren vooral inzetten op de elektrische auto. Want daar is een inhaalslag te maken wil Stellantis de concurrentie aan kunnen blijven gaan met een merk als bijvoorbeeld VW. Wat betreft elektrisch rijden heeft Stellantis een achterstandje in te lopen. Overigens waren PSA en FCA geen vreemden van elkaar. Samen maakten ze namelijk al lichte bedrijfswagens.

Aandelen Stellantis kopen kan best eens rendement opleveren. Koop echter niet voor je voldoende kennis en inzicht hebt in beleggen en aandelen. En dat kan door de informatie elders op deze website nader te bestuderen. Daar heb je écht iets aan.

Omschrijving  

FXFlat: Goedkoper Aandelen kopen voor beginnende en ervaren beleggers
Zelf beleggen
FXFlat is al 20 jaar een populaire en betrouwbare broker! Kies voor wereldwijd handelen in Aandelen, ETF, Opties en Futures tegen gunstige voorwaarden via het prijswinnende en professionele handelsplatform. De gratis te bereiken klantenservice van FXFlat staat voor je klaar om je te helpen. Starten met Aandelen: Open een rekening in slechts enkele minuten!
Lees meer, klik hier!

of bekijk tarieven


eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 180,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico.

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en veel mogelijkheden om te beleggen.
Start nu met voordelig beleggen! Nu Gratis rekening openen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


BUX Zero
Zelf beleggen
BUX Zero maakt het mogelijk om aandelen en ETF te kopen zonder commissie! Download de app en start vandaag: Nu Gratis Aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Binck Zelf Beleggen
Zelf beleggen
Binck is één van meest populaire en gebruiksvriendelijke aandelen brokers van Nederland. Het is eenvoudig om zelf te beleggen Open gratis rekening: Nu Gratis € 200,- transactietegoed!
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je bij IPO's / beursgangen er als eerste bij zijn? Met Freedom 24 door Freedom Finance is het mogelijk om als eerste in te stappen. Bij de beursgang kan de prijs met tientallen en zelfs honderden procenten omhoogschieten. Open een gratis rekening en profiteer als eerste van beursgangen!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Binck Fundcoach
Met Binck Fundcoach kan je zelf bouwen aan je vermogen voor later met beleggingsfondsen en ETF's.
Vraag het informatiepakket aan: eerste 3 maanden geen servicefee!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Zelf Beleggen
Zelf beleggen
ABN AMRO biedt voor de geïnteresseerde belegger de mogelijkheid om voor lage kosten en met behulp van tools & expertise zelf te beleggen in aandelen, ETF's en beleggingsfondsen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ABN AMRO Begeleid Beleggen
Laten beleggen
Een makkelijke en slimme manier van beleggen: de experts van ABN AMRO helpen je met het kiezen van een strategie en nemen het werk uit handen.Open gratis rekening. Nog geen ABN AMRO klant? Ook in 10 min. geregeld!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Laten Beleggen Binck Forward
Binck Forward
Laten beleggen
Starten met je geld laten beleggen? Dat kan vanaf elk bedrag met Binck Forward. Het is mogelijk om heel doelgericht te beleggen tegen de laagst mogelijke kosten.
Open eenvoudig een rekening: Nu tot € 400,- startgeld cadeau!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Laten Beleggen door Brand New Day
Brand New Day: laat je geld eenvoudig beleggen in aandelen en obligaties met belastingvoordeel! Kies eenmalig je gewenste rendement en risico en laat de specialisten het werk doen. Zeer lage kosten en geen ervaring nodig.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.